Şimdi Ara

Steam de ping

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar Dun steam e gectım ve Cs yı aksam ındırdım bugun bı bakayım dedım ama cok pıng gosterıyor 120-yada ustu oluyor. 1 kac serverde denedım ama degısen sonuc yok Bana Steam de ne pıng var ne loss dediler . Bunu duzeltebılmemın bır yolu varmıdır ? Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..

• rate 12000
    cl_cmdrate 43
    cl_updaterate 40

Başta bunları gir bunlar 1024 en iyi ayarlarıdır ben şahsen alta dediğim şeyleri yapıp mga serverda 10 pingde oynuyorum.

Bu rate ayarlarını gir.
    PC'inde virüs bulaşmamış olmasından emin olmalısın çünkü virüslar senin portlarının açık kapılarından veri akışı yapabilir.
    Oyun açık iken arkada int kullanacak 3rd programları kullanma.

Birde senden kaynaklanmayan sorunlar vardır.

Bunlar host sağlayıcsının dandikliği
    Senin int sağlayıcının dandikliği ve bölgesel sorunlar

Olabilir bunlara tabi senin yapabilceğin şey yoktur. (Aslında vardır İnt sağlayıcını ve sunucunu değiştirebilirsin)
  • Peki steam de Yabancı serverlere girince de ping cıkarmı ? Cunku yabancı serverlerde oluyor bu dedıgım DHKT pubda sorun la karsılastım nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: pRo`MetHeuS.

Peki steam de Yabancı serverlere girince de ping cıkarmı ? Cunku yabancı serverlerde oluyor bu dedıgım DHKT pubda sorun la karsılastım nedense

Tabiki arkadaşım çıkar sunucunun sağlandı yer senin yaşadığın yerden ne kadar uzaksa pingin buna parelel olarak artar ve yükselir.

Yani senin sorununun nedeni yurt dışı bir sunucuya girmekmiş, sonuç olarak herkesde artar sana özel bir sorun yok
  • Bu arada Dhkt steam pub da sorun var heralde gırılemıyor.
  • DHKT Pub serverda pingin 40'ın üstüne çıkmaz kolay kolay. Hattında bir sorun olabilir veya oyun oynarken başka programların interneti kullanması sözkonusu olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

DHKT Pub serverda pingin 40'ın üstüne çıkmaz kolay kolay. Hattında bir sorun olabilir veya oyun oynarken başka programların interneti kullanması sözkonusu olabilir.

Problem yabancı serverlarden kaynaklanıyormus Onu cozdum Saolsun arkadaslarım

Umıt abı DHKT pub a baglanılamıyor nedense ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an açık,tekrar dene.
  • Tamam Oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert AYAN

rate 12000
    cl_cmdrate 43
    cl_updaterate 40

Başta bunları gir bunlar 1024 en iyi ayarlarıdır ben şahsen alta dediğim şeyleri yapıp mga serverda 10 pingde oynuyorum.

Bu rate ayarlarını gir.
    PC'inde virüs bulaşmamış olmasından emin olmalısın çünkü virüslar senin portlarının açık kapılarından veri akışı yapabilir.
    Oyun açık iken arkada int kullanacak 3rd programları kullanma.

Birde senden kaynaklanmayan sorunlar vardır.

Bunlar host sağlayıcsının dandikliği
    Senin int sağlayıcının dandikliği ve bölgesel sorunlar

Olabilir bunlara tabi senin yapabilceğin şey yoktur. (Aslında vardır İnt sağlayıcını ve sunucunu değiştirebilirsin)

Bunlarla ilgili değilse internet'ine baktır derim

• Hazır konu varken bir şey sorayım.Steam için bildiğiniz güzel dediğiniz server var mı? DHKT serverine bakıyorum hep, genelde boş oluyor.Başka güzel dediğiniz server varsa iplerini pm den göderir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 18 Mayıs 2009; 19:53:41 >
  • Steamda Türk 1.6 pub serveri yok, CS:S felan var.

Internet sekmesinden arattırıp bul işte zevkine göre, veya biraz daha bekle DHKT pub için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.