Şimdi Ara

Steam'de Escape from Tarkov dolandırıcılığı! Oyunu Steam'den satın almayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Battlestate Games'in yaptığı Escape from Tarkov, en popüler ve sevilen oyunlardan biri ve bu oyun Steam üzerinden satılmıyor. Dün öğlen saatlerinde de bu oyun ansızın Steam'de gözükmeye başladı. Oyuncuların anlık heyecanlanmasıyla bir grup oyuncu ne yazık ki dolandırıcılığa uğradı çünkü Steam'de bulunan Escape from Tarkov bildiğimiz oyun değil.



    İsmini orijinal Escape from Tarkov'un geliştirici stüdyo ismiyle değiştiren dolandırıcı geliştirici, oyununun ismini de Escape from Tarkov olarak değiştirdi ve görselller, açıklama ve videolar gibi detayları kendi oyununa yükledi. Oyuncular da Escape from Tarkov'un gerçekten Steam'e geldiğini sandı. Dün akşam satlerinde durum fark edildi ve oyun hızlı bir şekilde Steam'den kaldırıldı.









  • Geçtiğimiz 1 kaç saat içinde oluyor dediği ise dün oldu ve oyunu şikayet edip aynı gün kapattırdık. Ayrıca fake oyun 27 aralıkta yaklaşık 1 ay önce eklenmiş ve sonradan isim değişikliği ile dolandırıcılık yapmaya çalıştılar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimal birileri tarafından trolleme amacıyla yapılmıştır. Steam üzerinde iade imkanı varken yada ödemeler en az 30 gün sonra geliştiricinin hesabına aktarılıyorken para söğüşlemek mümkün görünmüyor. Oyun için iyi bir gündem yaratılmış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Steam'den nasıl dolandıracak acaba ? Zaten 2 saate kadar tüm oyunları iade edebiliyorsun. BSG'ye güzel bi kapak yapmışlar bence sen getirmiyorsun biz getirdik adı altında.

  • Ben olsam GTA VI yapardım yedirirdim. :)

  • Beyler oyunun orjinalini de almayın zaten

    40 euro mu ne verdim 5 para etmez 3060 var sürekli fps drop yiyiyorsun falan

    Oyun mantığı ve detaylar güzel ama çok üzerine düşülmemiş belki 2-3 sene sonra iyi bişey olur ama gelişmesi ağır ilerliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.