Bildirim
Steam Controller Ön Siparişleri Tükeniyor!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Xbox kontrolcüsünden ne farkı var ki mesela ya da diğerlerinden. Bu kadar çok sipariş alınmasının sebebini merak ettim doğrusu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabjk
Aynen hocam bilgili bir arkadaş bizi ve diğer merak edenleri aydınlatırsa sevinirim
Ayrıca güzel ülkemizden bu ürüne ulaşabilecek miyiz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kaptanos
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabjk
Aynen hocam bilgili bir arkadaş bizi ve diğer merak edenleri aydınlatırsa sevinirim
Ayrıca güzel ülkemizden bu ürüne ulaşabilecek miyiz ?
Hocam steam kontrolcüsünün en belirgin özelliği fareyi ve klavyede bir çok tuşu simule edebilme özelliği bulunması. Hakkında yayınlanan bir kaç videoyu izlediğiniz takdirde inovatif bazı özellikleri kontrolcü dünyasına kazandırdığına şahit olacaksınız. Bunun haricinde çok geniş programlanabilme ve Pc oyunu desteği sunacak. Cihaza , düşük bir ihtimal, sene sonunda doğru Türkiyede ulaşabileceğiz. Yurtdışından almak isterseniz ise ekim-kasım gibi satın alabilirsiniz.
-
Xbox one kolu varken macera aramaya gerek yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bilgisayar da bir yandan konsol gibi oluyo, basıyorum açma düğmesine steam geniş ekran modunda otomatik başlıyo konsol arayüzü gibi. Sonra gamepad'den artık hangi oyunu açıcaksam açıyorum mis gibi oynuyorum, oyun dünyasını sadece ps ve xbox'dan ibaret bilen insanlar görünce bu ne yeni konsol mu çıktı diyorlar : ) -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan 197
Valla bilgisayar da bir yandan konsol gibi oluyo, basıyorum açma düğmesine steam geniş ekran modunda otomatik başlıyo konsol arayüzü gibi. Sonra gamepad'den artık hangi oyunu açıcaksam açıyorum mis gibi oynuyorum, oyun dünyasını sadece ps ve xbox'dan ibaret bilen insanlar görünce bu ne yeni konsol mu çıktı diyorlar : )
Valve sürekli kendini geliştiriyor, oyun dünyasındaki yeniliklere seyirci kalmıyor. Adamlar VR piyasasına son sıradan atıldılar ama Vr için HTC ile ortak olup ilk soradan ürünü piyasaya çıkarıyorlar. Ben Steam Cont. içinde ümitliyim, Fps ler harici her çeşit oyunu (rts ve crpgler dahil) koltuğa yayılıp 60 veyahut 140 kare saniye oynamak güzel olacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X