Şimdi Ara

Steam Cd-Key Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Sorun Çözüldü. Yardımcı Olan Arkadaşlara Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajusshi -- 22 Mart 2013; 13:26:14 >

• Abi Yardım Edecek Kimse Yokmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajusshi

Merhaba Arkadaşlar İnternetten Football Manager 2013 Cd Key Aldım Steamdan Aktifleştiremiyorum Tekrarlanan Ürün Kodu Diyor. Aldıgım Siteye Sorunu Söyledim Steama Mail At Dediler Gelen Maili Ekran Görüntüsünü Çekip Bize Gönder Diyorlar Steama Mail Attım. Cevap Ne Zaman Gelir Acaba. Birde Ben Direk Aral'ı Arasam Olurmu. Sorunu Söylesem. Lütfen Yardımcı Olun Arkadaşlar...

aral games i ara bağır çağır derdini anlat ben boşunamı para verdim felan de sega inter activiteye mesaj at onlar en geç 1gün içinde dönüyor keyi doğru yazıyorsun dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Orijinalden alıntı: Ajusshi

Merhaba Arkadaşlar İnternetten Football Manager 2013 Cd Key Aldım Steamdan Aktifleştiremiyorum Tekrarlanan Ürün Kodu Diyor. Aldıgım Siteye Sorunu Söyledim Steama Mail At Dediler Gelen Maili Ekran Görüntüsünü Çekip Bize Gönder Diyorlar Steama Mail Attım. Cevap Ne Zaman Gelir Acaba. Birde Ben Direk Aral'ı Arasam Olurmu. Sorunu Söylesem. Lütfen Yardımcı Olun Arkadaşlar...

aral games i ara bağır çağır derdini anlat ben boşunamı para verdim felan de sega inter activiteye mesaj at onlar en geç 1gün içinde dönüyor keyi doğru yazıyorsun dimi ?

Hocam Keyi Doğru Yazıyorumda steama mail yolladım cevap bekliyorum 2-3 gün beklicem olmassa aral'ı arıcam inşallah sorunu çözerler.

• Hocam birde ben bu keyi leveltrden aldim.yani arali arasam sorunu hallederlermi.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska siteden aldigin oyunu ne diye ilgilensin aral aldigin site bu mail isleriyle ilgilenmeli sen ne ugrasiyon odemeyi onlara yaptin eger ilgilenmiyorlarsa parani iste yumusak olma sorun sende degil keyi dogru girdiginden eminsen tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Baska siteden aldigin oyunu ne diye ilgilensin aral aldigin site bu mail isleriyle ilgilenmeli sen ne ugrasiyon odemeyi onlara yaptin eger ilgilenmiyorlarsa parani iste yumusak olma sorun sende degil keyi dogru girdiginden eminsen tabi

Tamam Hocam Kusura bakmayın İlk defa key aldıgım için pek anlamıyorum Bu işlerden Bakacaz Artık Bi Çaresine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Sorunu
    8 ay önce açıldı
    Fifa 11 cd key hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Steama Mail Attım Cd-Key Ne zaman aktif edildi diye Bana Bu Cevabı Verdiler. Cdkey İptal Edildi Gibi Birşeyler Yazıyor Galiba Ne yapmalıyım.?

Thank you for contacting Steam Support. Your CD Key for this game has been revoked at the request of the publisher. You will need to contact the seller for further assistance. Let us know if you have any further questions or concerns.
  • Bende GTA Iv mp için key var ama steamda etkinleştirelemiyor. Nasıl yapıcam? Bilgisi olan var mı?

• Merhaba,

sorunu nasıl çözdünüz?Aynı sorunu bende yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.