bir kaç tane oyunu seçtim. aile paylaşımına açtım.
şifremi enişteye verdim. girdi sisteme halletti sıkıntı yok.
problem şu; hesabımda euro truck var ama yüklü değil, oynamıyorum. eniştem oynasın diye açtım paylaşıma bu oyunu.
ama ben counter oynaken o euro truck'a giremiyor. diyor ki satın al vs. ama ben counter da değilken o euro truck a girebiliyor.
aynı oyuna girmeye çalışınca o hatayı vermesi gerekmiyor muydu ?
Kütüphaneyi ayni anda yalniz bir kullanıcı kullanabiliyor. Yani biriniz oyundayken diğeri kullanamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Napoleonfd
Kütüphaneyi ayni anda yalniz bir kullanıcı kullanabiliyor. Yani biriniz oyundayken diğeri kullanamaz.
anladım ama yönetimde sadece 3-4 oyunu seçmiş olmama rağmen neden onda tüm oyunlarım görünüyor ki ?
çok saçma yapmışlar.
bcan402
kullanıcısına yanıt
İnsanlar hesaplarını paylaşmak için şifrelerini paylaşmak zorunda kalmasın diye getirilmiş bir uygulama bu, aynı zamanda hesabın asıl sahibi bilgisayara öncelik verdiği için de daha mantıklı. Hesabın sahibi oyna girdiğinde diğer kişiye 5 dakika süre tanındıktan sonra erişimi kesiliyor, böylece ikinci kişi asıl sahibinin oyununa müdahele edememiş oluyor. Neden tüm oyunlar görülüyor onu bilemiyorum ama.
aile sistemine sadece belli oyunlar dahil edilmiş. her oyunu paylaşamıyorsunuz. oyunalrın sayfasında bu durum mevcut...