Şimdi Ara

Steam Aile Paylaşımı Sorunsalı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
39.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

paylaşım aldığınız 2 arkadaşın kütüphanesinde ortak bir oyun varsa paylaşım önceliği sadece ana oyunu barındırana veriyor DLC'li olana değil. DLC'li içeriği kullanabilmek için diğer arkadaşının paylaşımını iptal etmen gerekiyor. Fakat senin durumun biraz daha farklı duruyor. oyun ve DLC'yi birleştirir mi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    bende 2 dlc var ıkısıde ayrı hesabta ama ıkısınınde aynı yerde olması gerekiyor sanırım nasıl çözücem bulamadım en azından aile paylaşımda oyunu kursam görebılır sanırım
    onu denedım çok defa ama olmadı çözüm de yok heryerde aradım başka böle sorunu olan yok sanırım acaba steam destekle ıletısıme mı geçsem öbür hesabıma aktarabılırlermı bılm ıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: papandreutomato

bende 2 dlc var ıkısıde ayrı hesabta ama ıkısınınde aynı yerde olması gerekiyor sanırım nasıl çözücem bulamadım en azından aile paylaşımda oyunu kursam görebılır sanırım
    onu denedım çok defa ama olmadı çözüm de yok heryerde aradım başka böle sorunu olan yok sanırım acaba steam destekle ıletısıme mı geçsem öbür hesabıma aktarabılırlermı bılm ıyorum

Alıntıları Göster
    steam desteğe daha önce başvurmuştum çok ilgisizler 1 ay sora cevap verdıler zaten ıngılızce sanırım Türkçe cevap verecek elemanlarıda yok
    yardımcı olun bılen bırı varsa bu sorunu slayer sen 5 aydır çözemedınmı bu sorunu yardımcı olursan sevınırım

• quote:

steam desteğe daha önce başvurmuştum çok ilgisizler 1 ay sora cevap verdıler zaten ıngılızce sanırım Türkçe cevap verecek elemanlarıda yok
    yardımcı olun bılen bırı varsa bu sorunu slayer sen 5 aydır çözemedınmı bu sorunu yardımcı olursan sevınırım

Alıntıları Göster
    bu arada hesabların ıkısıde kendımın sadece oyunlar bır hesabta degıl
  • quote:

bu arada hesabların ıkısıde kendımın sadece oyunlar bır hesabta degıl

Alıntıları Göster
    iki hesapta da aynı oyun olduğu için sanırım o oyunla alakalı paylaşımlar diğer hesaplarına aktarılamıyor, bununla ilgili sadece destek ekibi bir şeyler yapabilir.
  • quote:

iki hesapta da aynı oyun olduğu için sanırım o oyunla alakalı paylaşımlar diğer hesaplarına aktarılamıyor, bununla ilgili sadece destek ekibi bir şeyler yapabilir.

Alıntıları Göster
    Aile görünümünü yönet kısmında tüm oyunlar yada seçili oyunlar kısmı var kendi hesabınız üzerinden istemedğiniz oyunları kaldırarak erişimi engellenebiliyor tabi sadece bilgisayarınızda kayıtlı oyunları görebiliyorsunuz bu şekilde kayıtlı olmayan oyunlarıda kütüphanenizden kaybediyorsunuz ancak her şertda diğer hesaba girip çıkmak zorunda kalmıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1905_47 -- 30 Kasım 2014; 9:16:18 >

• quote:

slayer arkadaşım güzel bir konu açmışsın bende company of heores 2 vardı yenı ek paketı cıktı oyunun özellıklerınden yararlanabilmek ıcın 2 hesabım vardı yanlış hesaptan oyunu satın aldım
    bu yüzden ıkı hesabtada ayrı ayrı coh 2 var özelliklerden yararlanmak ıcın steam aile paylaşımını kullanmak ıstedım aynen senın başta deıdigin gıbı sorun çıkardı butun oyunları görüyorum ama dlc lerı felan goremıorum
    çözümünü bulan varsa yardım etsin teşekkür ederim

dlc paylaşımı ile ilgili olduğunu sanmıyorum dlcleri paylaşmayı engellese diğer hesabı iptal ettiğinde yine dlc siz oyun görmesi gerekirdi bir önceki mesajımda yazdığım yolu denerseniz belki bir çözüm oluşturabilir bende iki ayrı oyun iki ayrı hesapta var ama dlc olmadığı için deneme şansım olmadı kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

quote:

slayer arkadaşım güzel bir konu açmışsın bende company of heores 2 vardı yenı ek paketı cıktı oyunun özellıklerınden yararlanabilmek ıcın 2 hesabım vardı yanlış hesaptan oyunu satın aldım
    bu yüzden ıkı hesabtada ayrı ayrı coh 2 var özelliklerden yararlanmak ıcın steam aile paylaşımını kullanmak ıstedım aynen senın başta deıdigin gıbı sorun çıkardı butun oyunları görüyorum ama dlc lerı felan goremıorum
    çözümünü bulan varsa yardım etsin teşekkür ederim

dlc paylaşımı ile ilgili olduğunu sanmıyorum dlcleri paylaşmayı engellese diğer hesabı iptal ettiğinde yine dlc siz oyun görmesi gerekirdi bir önceki mesajımda yazdığım yolu denerseniz belki bir çözüm oluşturabilir bende iki ayrı oyun iki ayrı hesapta var ama dlc olmadığı için deneme şansım olmadı kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    Benimde bir sorum olacak.

steam hesabımı başka bir yerde oyunları indirmek için kullanıyorum diğer yerde de normal kullanıyorum. indirme yaptığım bilgisayarda steam hesabım açıkken bu bilgisayardan da steami açıp oyun oynasam sıkıntı olur mu ? bir çözümü var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

steam hesabımı başka bir yerde oyunları indirmek için kullanıyorum diğer yerde de normal kullanıyorum. indirme yaptığım bilgisayarda steam hesabım açıkken bu bilgisayardan da steami açıp oyun oynasam sıkıntı olur mu ? bir çözümü var mı ?

Alıntıları Göster
    arkadaşımla paylaşımı yaptık o benim kütüphanemdeki tüm oyunları görebiliyoken ben onun kütüphanesindeki oyunların bir kaçını görebiliyorum. bunun çözümünü bilen varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliozmin

arkadaşımla paylaşımı yaptık o benim kütüphanemdeki tüm oyunları görebiliyoken ben onun kütüphanesindeki oyunların bir kaçını görebiliyorum. bunun çözümünü bilen varmı ?

Belki oyuna özgü farklı kısıtlamalar vardır. Mesela benim kütüphanemde rusya için verilmiş key kodlarıyla kayıt altına alınmış oyunları paylaşım yaptığım arkadaşlar oynayamıyor. Bunun gibi bölge sınırlaması veya farklı kriterler buna neden oluyordur, dolayısıyla her oyun için çözüm yok, olanları da ayrıca araştırmak lazım.

quote:

Sıkıntı olmaz, sadece aynı anda aynı kütüphanenin oyununu açıp oynayamazsın, kütüphanenin sahibi oynarken, sen oynayamazsın veya o kütüphaneden faydalanan bir arkadaş oyun oynarken diğer misafir kullanıcı oyun oynayamaz. İlgili kütüphaneden her şartta indirmeye müsade var ama onda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 25 Aralık 2014; 14:05:58 >

• quote:

quote:

Belki oyuna özgü farklı kısıtlamalar vardır. Mesela benim kütüphanemde rusya için verilmiş key kodlarıyla kayıt altına alınmış oyunları paylaşım yaptığım arkadaşlar oynayamıyor. Bunun gibi bölge sınırlaması veya farklı kriterler buna neden oluyordur, dolayısıyla her oyun için çözüm yok, olanları da ayrıca araştırmak lazım.

quote:

Sıkıntı olmaz, sadece aynı anda aynı kütüphanenin oyununu açıp oynayamazsın, kütüphanenin sahibi oynarken, sen oynayamazsın veya o kütüphaneden faydalanan bir arkadaş oyun oynarken diğer misafir kullanıcı oyun oynayamaz. İlgili kütüphaneden her şartta indirmeye müsade var ama onda sorun yok.

Alıntıları Göster
    Biraz araştırdım slayer983 ünde bahsettiği gibi bölge sınırı ve kendi özel drm korumasını kullanan oyunlar paylaşılamıyormuş.En büyük örnek rockstar games in son oyunları. GTA V i ortak alma hayali suya düştü anlaşılan

• quote:

Biraz araştırdım slayer983 ünde bahsettiği gibi bölge sınırı ve kendi özel drm korumasını kullanan oyunlar paylaşılamıyormuş.En büyük örnek rockstar games in son oyunları. GTA V i ortak alma hayali suya düştü anlaşılan

Evet, Max Payne 3 buna dahil. benden başka kimse görmüyor kütüphanemdeki o oyunu...
  • Benimde bir sorum var.Ben cs:go almak istiyorum.Kardeşimde benim aldığım oyunu oynamak isteyecek ama ben kendi hesabımı vermek istemiyorum.Ben satın aldığımda kardeşimde kendi hesabından 2. kere almadan oynayabilecek mi ve ikimiz aynı anda oynayabilecek miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufiso -- 3 Mayıs 2015; 10:53:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufiso

Benimde bir sorum var.Ben cs:go almak istiyorum.Kardeşimde benim aldığım oyunu oynamak isteyecek ama ben kendi hesabımı vermek istemiyorum.Ben satın aldığımda kardeşimde kendi hesabından 2. kere almadan oynayabilecek mi ve ikimiz aynı anda oynayabilecek miyiz ?

Oyunu tek kütüphaneden ortak olarak oynarsin ama... Ayni anda birak ayni oyunu oynamayi farkli oyun bile oynayamazsiniz. Tek kütüphaneden ayni anda sadece bir oyun oynanabilir ve misafir kisiler kutuphane sahibi oynamak istediginde oyundan cikmak zorunda kalir ayrica.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufiso

Benimde bir sorum var.Ben cs:go almak istiyorum.Kardeşimde benim aldığım oyunu oynamak isteyecek ama ben kendi hesabımı vermek istemiyorum.Ben satın aldığımda kardeşimde kendi hesabından 2. kere almadan oynayabilecek mi ve ikimiz aynı anda oynayabilecek miyiz ?

Oyunu tek kütüphaneden ortak olarak oynarsin ama... Ayni anda birak ayni oyunu oynamayi farkli oyun bile oynayamazsiniz. Tek kütüphaneden ayni anda sadece bir oyun oynanabilir ve misafir kisiler kutuphane sahibi oynamak istediginde oyundan cikmak zorunda kalir ayrica.

Alıntıları Göster
    Kütüphanesinde oyunu olupta, oynamaya zamanı olmayan arkadaşlar varya benimle aile paylaşımı yapabilir mi biz oynarız bari :D

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    kuzenimle aile paylaşımını kullanıyoruz. Gördüğüm en saçma şey. Onun Shadow of mordorunu oynarken o steame girip cs-go açarsa beni oyundan atıyor. Lan bari aynı oyunu açmaya çalışırsa at. Anlayacağınız hiçbir işe yaramayan saçma sapan bir özellik.
  • blackrider kullanıcısına yanıt
    Yine de iş görüyor, oyunları satın almadan başkalarının oyunlarıyla deneme yapabiliyorsun. Aynı anda oynansa zaten kimse oyun satın almaya lüzum görmez. Arkadaşın veya akraban PC başında olmadığında oynarsın. Birden farklı kişiyle paylaşım kullanırsan bu daha etkili olur, bir hesap meşgulken diğerleriyle idare edebiliyorsun.
  • quote:

Yine de iş görüyor, oyunları satın almadan başkalarının oyunlarıyla deneme yapabiliyorsun. Aynı anda oynansa zaten kimse oyun satın almaya lüzum görmez. Arkadaşın veya akraban PC başında olmadığında oynarsın. Birden farklı kişiyle paylaşım kullanırsan bu daha etkili olur, bir hesap meşgulken diğerleriyle idare edebiliyorsun.
    Steam Aile Paylaşımı ile 2 ayrı hesaptan örneğin CS:GO yu aynı anda oynayamıyoruz değilmi? Arkadaşıma paylaşım açacağım o oynayacak sonra ben giricem, o oynarken ben, ben oynarken o giremiyorsa gereksiz bir şey.
  • Sen herhangi bir oyunu oynarken o hiçbir oyununu oynayamaz. Sen istediğin zaman oynarsın o sadece sen oynamazken oynayabilir. Misafir kişi oyun oynuyorsa sen bir oyuna girdiğin vakit 5 dk. içinde oyundan düşer. Bu sistemle sen oyna ya da oynama karşı taraf oyun indirip güncelleyebiliyor. Kütüphanen boştayken oyun oybayabiliyor.

Bu sistem gereksiz olsaydı ve kaldırılsaydı binlerce oyunu satın almadan güncel sürümlerine erişip deneme şansımız olmazdı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BucaYer6

Steam Aile Paylaşımı ile 2 ayrı hesaptan örneğin CS:GO yu aynı anda oynayamıyoruz değilmi? Arkadaşıma paylaşım açacağım o oynayacak sonra ben giricem, o oynarken ben, ben oynarken o giremiyorsa gereksiz bir şey.

Halâ mı aynı sistem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

quote:

Orijinalden alıntı: BucaYer6

Halâ mı aynı sistem?

Alıntıları Göster
    h1z1 paylaşıldıgında satın al mı çıkıyor ? :(

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.