Şimdi Ara

Steam Ağına Bağlanılamıyor Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün internetin şifresini değiştirdik ve o zamandan beri steam uygulamasına giremiyorum ama internet sitesinden girebiliyorum. 1 ay önce de aynısı olmuşdu 2 gün sonra geçmişti. Yine 1-2 gün sonra bu hata geçer mi veya bir şey mi yapmam gerekiyor, steamı silip tekrar kurdum ama aynı. Bu hatayı nasıl çözerim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam kullanıcıları, "Steam ağına bağlanılamıyor" hatasıyla karşılaştıklarında genellikle hayal kırıklığına uğrarlar. Bu hata, oyun oynamanızı, arkadaşlarınızla sohbet etmenizi ve topluluk özelliklerine erişmenizi engelleyebilir.

Bu sorunu gidermek için şu adımları uygulamayı deneyebilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: Steam'e bağlanabilmek için aktif bir internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. İnternet bağlantınızın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
    • Steam sunucularının durumunu kontrol edin: Steam sunucuları bazen bakım veya güncelleme nedeniyle çevrimdışı olabilir. Sunucuların durumunu Steam'in destek sayfasından kontrol edebilirsiniz.
    • Steam istemcinizi yeniden başlatın: Steam istemcinizi kapatıp yeniden başlatmak, geçici bağlantı sorunlarını çözebilir.
    • Güvenlik duvarını veya antivirüs yazılımınızı kontrol edin: Güvenlik duvarları ve antivirüs yazılımları bazen Steam'in internet bağlantısını engelleyebilir. Bunların geçici olarak devre dışı bırakılması sorunu çözmeye yardımcı olabilir.
    • Modeminizi veya yönlendiricinizi yeniden başlatın: Modeminizi veya yönlendiricinizi yeniden başlatmak, internet bağlantınızı yenileyebilir ve Steam'e bağlanmanızı sağlayabilir.
    • DNS ayarlarınızı değiştirin: DNS ayarlarınızı değiştirmek, Steam'in sunucularla iletişim kurmasını sağlayabilir. DNS ayarlarınızı nasıl değiştireceğinize dair talimatları İnternet sağlayıcınızdan alabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala "Steam ağına bağlanılamıyor" hatası alıyorsanız, Steam Destek ile iletişime geçmeniz önerilir. Sorunu daha ayrıntılı olarak araştırabilecek ve uygun bir çözüm sağlayabileceklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güncel
  • Acaba internet ayarları ile mi alakalı çünkü o gün komşu şifreyi değiştirmişti güvenlik duvarı vb. açmış olabilir.
  • TikoPlus T kullanıcısına yanıt
    Güncel bi çözümü yok mu ?
    Steam destek de çözemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TikoPlus -- 30 Ağustos 2016; 11:38:46 >
  • VPN varsa kapat ve DNS ayarlarını otomatiğe al.
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Onları denemiştim ama çözülmemişti bügün eve yeni internet bağlandı ve steam'e girebildim. Yani sorun modem ayarlarındaymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.