Şimdi Ara

Steam 2015 YılBaşı İndirimleri Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
22.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 18 Aralık 2014; 20:10:00 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uplay @SheppaRD-_-
    EA @SheppaRD_TR
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
    Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
    Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694
  • Ben steam'ı bu sene aktif olarak kullanmaya başladım. Ne zaman başlıyor bu indirimler? Geçen sene mesela ne zaman başladı? Aralığın son haftası mı, ilk haftası mı, yoksa bütün ay mı?
    Uplay @SheppaRD-_-
    EA @SheppaRD_TR
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
  • Teşekkür ederim iyi günler

Asus Z87-AIntel i5 4670 ASUS GTX 770 2GB 256 bit3.5'' Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPMKingston Hyper X 2x4 8GB 1866 MHz CL9 Cooler Master 912 HAF PLUS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cod Awye bende bekliyorumda pek gelcek gibi durmuyor

Far Cry 4'te aynı şekilde. 1 aylık oyuna %10'dan fazla indirim gelmez. Steam yılbaşı, yaz indirimlerinde güzel indirimler sunuyor evet ama 1 aylık oyunlardan da hele ki indie değilse indirim beklemek bence boşa ümit etmek olur. Kaldı ki Far Cry 4 zaten 180 TL'ye satılıyor %50 indirim gelse ne farkeder.

Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bahsettiğiniz 2 oyuna hiç indirim gelmezse şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 17 Kasım 2014; 19:56:25 >
    Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
  • Far Cry 4 hakkında dediğiniz de çok doğru. 180 TL nedir ya,Ubisoft 4chan de steam tl fiyatları için yapılan imzaya da cevap verdiler ama hala bir değişiklik yok fiyatlarda. 180 TL'ye alacak babayiğit var mı ki? Çok zengin bile olsam o kadar vermem ben.

Asus Z87-AIntel i5 4670 ASUS GTX 770 2GB 256 bit3.5'' Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPMKingston Hyper X 2x4 8GB 1866 MHz CL9 Cooler Master 912 HAF PLUS
  • çıkar çımaz alan 3 arkadaşım oldu insanlar zengin
  • Onu Steam söyledi. Ubisoft bu konu işte destek departmanı mı öyle bir yerde paylaşılacaktır teşekkür ederiz tarzı klasik bir şey dedi. Zaten fiyatları azaltacağız demedi, ama yani böyle deyip sonra en küçük değiştirme yapmamaları hoş olmadı. CoD AW gibi 99 TL yapabilirlerdi, 180 TL çoğu insan için pahalı.

Edit: Gerçi 99 da pahalı ancak indirimle yine de daha uygun güzel fiyatlara düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 17 Kasım 2014; 21:53:38 >

• Steam indirim haftaları pişmanlık olabilir dikkatli davranmak lazım
  • 1.5 yıldır steam kullanıyorum %50yi hiç görmedim cod oyunlarında. go içinse yazın summersalede %50 görmüştü tekrar %75 almaz. ama kışında hangi üründen satış patlaması yaşıyacakları hak. hiçbir fikrim yok
  • Bu perşembe yılbaşından ayrı olarak başka bir indirim olabilir. Paypal'den Steam indirimiyle ilgili kendi sattığı wallet kodu reklamı içeren bir mesaj geldi. Bakalım neler indirime girecek. CS:GO geçen indirimden itibaren artık %50'den daha fazla indirime girmeyecek. Hackerlar yüzünden sağolsunlar. Hatta geçen neden %75 olmadığına dair açıklama yapılmıştı hackerlar arttığı yan hesap aldıkları için diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim zamanı arkadaşlarıma yaptığım uyarıyı burada da yapayım. Kıyıya köşeye ayırıp yılbaşı için beklettiğiniz paranızı canı gönülden istemediğiniz hiçbir oyuna harcamayın. Oyun A kalite olabilir sağlam bi indirim görmüş olabilir fakat aldıktan sonra büyük ihtimalle yatacaktır. Birçok arkadaşım geçen sene indirimde aldıkları oyunları birkaç saat oynayıp geçiştirmiş hatta açmamış bile. Ürün resimlerinin yada videolarının gözünüzü boyamasına izin vermeyin. İstediğiniz oyunu iyice araştırın, gameplaylerini izleyin. Eskiyse %75 yeni ise %66 indirim görmeden para vermeyin. Herkese iyi oyunlar.

Orijinalden alıntı: msoylemez

İndirim zamanı arkadaşlarıma yaptığım uyarıyı burada da yapayım. Kıyıya köşeye ayırıp yılbaşı için beklettiğiniz paranızı canı gönülden istemediğiniz hiçbir oyuna harcamayın. Oyun A kalite olabilir sağlam bi indirim görmüş olabilir fakat aldıktan sonra büyük ihtimalle yatacaktır. Birçok arkadaşım geçen sene indirimde aldıkları oyunları birkaç saat oynayıp geçiştirmiş hatta açmamış bile. Ürün resimlerinin yada videolarının gözünüzü boyamasına izin vermeyin. İstediğiniz oyunu iyice araştırın, gameplaylerini izleyin. Eskiyse %75 yeni ise %66 indirim görmeden para vermeyin. Herkese iyi oyunlar.

+10000
  • Ubisift ahlak edinmiş pahaliya oyun satmayi .. watch dogs hakkinda fikirleriniz var mi %kac indirim gorur.gecen 50 gormustu fiyati anca 80 oldu hos 75lik indirim bile gorse almam galiba ama insan merak ediyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enahbor -- 3 Aralık 2014; 15:39:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.