Şimdi Ara

STEALTH/GÖRÜNMEZ SAVAŞÇI izledinizmi? nasıl buldunuz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  STEALTH/GÖRÜNMEZ SAVAŞÇI izledinizmi? nasıl buldunuz...

STEALTH/GÖRÜNMEZ SAVAŞÇI

filmini izledinizmi, Nasıl buldunuz...? Bence sıkılmadan izlenebilecek çok sıkı bir aksiyon ve bol efektli bir film olmuş.Ben filmin başlarında insansız konuşan uçak EDİ ye gıcık olmuştum ama sonradan yaptıklarıyla filmden en hoşuma giden karakter oldu.

• çok ii bi film değil ama sıkıcı da değil...
    izlenebilir...
  • Nasıl bu film arkadaşlar? İzleyenlerden yorum alalım
    http://www.imdb.com/title/tt0382992/
    IMDB puanı orta ayarda.

Stealth.2005.BDRip.XViD.AC3.D-Z0N3
    Stealth.720p.BluRay.x264-SEPTiC

Hangisini indireyim? 720p değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Haziran 2009; 23:27:33 >
  • Film olarak benim puanım 7,5 olur. Uçaklardan ve gökyüzünden hoşlananlar için güzel bir film. "Top Gun" hasretinizi bir nebze giderebilirsiniz.

Benim ps3'te HD olarak fragmanı vardı. Görüntüler beni etkilediği için 720p ripini indirdim. Görsel açıdan güzel sahneler var. Bu yüzden tavsiyem 720p indirilmesi yönünde olur.
  • Septic için DP'de uyumlu altyazı görünmüyor. Ama indikten sonra fps'ye göre deneme yanılma yöntemiyle buluyorum genelde bu tür sorunlarda.
    720p indireyim madem.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Septic için DP'de uyumlu altyazı görünmüyor. Ama indikten sonra fps'ye göre deneme yanılma yöntemiyle buluyorum genelde bu tür sorunlarda.
    720p indireyim madem.
    Teşekkürler.

Benim baya oluyor indirip seyredeli. Hatta DVD'ye çekip kutu bile yapmışım. Sanırım ilk HD-Rip filmim idi.

Fakat şimdi baktım da indirdiğim TLF diye bir grubunmuş. Septic olsaydı sana altyazısını yollayacaktım.
  • Genelde uyumlu altyazı olmayanları fps'ye göre bi kaç tanesini indiriyorum altyazılardan. Deniyorum birisi oluyor. Bunda da olur muhtemelen.
    Olmazsa 4,7 gb boşa inmiş gibi bi şey olur.
    Üstüne bi de Dzon3'i indiririm 2,6 gb.

Ekleme:
    Septic uyumlu altyazısı varmış. Gözümden kaçmış. Septic inecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 22 Haziran 2009; 23:54:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla efektler hiç sırıtmıyor ve oyuncularda iyi(özellikle Jessica). Ayrıca filmin bitişinde çalan parça bence baya güzel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.