Şimdi Ara

Stay (Gitme) 2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ne zamandır izlemek istediğim bir filmdi az önce izleme fırsatım oldu film çok güzel gidiyordu ama sonunda ne olduğunu bir türlü anlayamadım film boyunca sam'in şizofren olduğunu tahmin ettim ama sonu daha bir değişik bitti anlayan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.




  • Henry Letham trafik kazası geçiriyor Dr. Sam Foster'da oradan geçerken ona yardım etmeye çalışıyor tıpkı Lila Culpepper gibi.henry'de kazanın şokuyla gerçek hayata dair hayaller görüyor çevresindeki insanlarıda bu hayallerde görüyoruz zaten.
    kısaca henry yaralı bir şekilde yerde yatarken kafasında kuguladığı gerçek olmayan hayatını izliyoruz.
  • teşekkür ederim şimdi taşlar yerine oturdu.

    quote:

    Orjinalden alıntı: X@ndeR


    Henry Letham trafik kazası geçiriyor Dr. Sam Foster'da oradan geçerken ona yardım etmeye çalışıyor tıpkı Lila Culpepper gibi.henry'de kazanın şokuyla gerçek hayata dair hayaller görüyor çevresindeki insanlarıda bu hayallerde görüyoruz zaten.
    kısaca henry yaralı bir şekilde yerde yatarken kafasında kuguladığı gerçek olmayan hayatını izliyoruz.





  • Aslında hortlatmak istemezdim ama mindf*ck tarzında adını görüp izlemeye kalkacaklar hayal kırıklığına uğrayabilir. Acizane uyarmak istedim. Bana göre fikir güzel ama işleniş tatmin edici değil. Sadece son kısmında kontrpiye yapacak diye katlanılacak birşey değil. 5/10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.