Bildirim
Statik Ip ile PVP server kurulur mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up up -
kurulmaz olarak biliyorum. ttnete giderek sabit ip geçerek kurabilirsin 1 2 lira ücreti vardı eskiden -
kurulmaz ama vps alarak 7-24 kurabilirsin -
Kafanıza göre söylemeyin!
Tabikide kurabilirsin, TTNET senden aylık 3 Tl gibi bir ücret talep edecektir.
Oyuna Statik ip numaran ile erişim sağlayabilirler fakat evindeki internet hattı 15 kişiden fazla taşımaz,bilgisayarını açık tutman gerekir onuda biliyorsundur.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Merhabalar ben Sercan,
ForertiMetin2 Serverimizi açtık, 1-2 uyuşmazlık nedeniyle şirketimizi değiştirmeyi düşünüyoruz,2 hafta içinde tekrar açacağız.Sunucuyu açtıktan sonra teknik bilgisi olan arkadaşlarla beraber
Tanıtım videoları
Harita yapımı
Npc düzenleme
Site tasarımı
Alan adını değiştirme
Sunucu bakımı gibi projelerimiz var.
Gerçekten bilgisayar bilgisi ve Metin2 bilgisi olan arkadaşlar forertiweb@hotmail.com.tr eklesinler veya cevap yazsınlar ben dönerim size.
Ama lütfen akli dengesi yerinde olan,iyi ve kötüyü ayırabilen,ciddi nezaketi olan arkadaşlar eklesin.
Oyunun Web adresi: http://www.forerti.tk/
-
kurulur ancak sv laglı olur yukarda arkadaşın dediği gibi 10 15 kişiden fazla taşımaz malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: pc.eLves
kurulur ancak sv laglı olur yukarda arkadaşın dediği gibi 10 15 kişiden fazla taşımaz malesef
+1 katılıyorum sw swlikden çıkar oynanmasssssssss
Sen kolaya dön bul bir site sw siparişi ver snn yerine kurar onlar snde gm olrsn ayda 5 tl 5 tl gibi ödersin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
quote:
kurulur ancak sv laglı olur yukarda arkadaşın dediği gibi 10 15 kişiden fazla taşımaz malesef
Sen kolaya dön bul bir site sw siparişi ver snn yerine kurar onlar snde gm olrsn ayda 5 tl 5 tl gibi ödersin :)
5 TL ye vps biraz zor bulur en kötü aylık 45 50 yı gözden çıkarması gerekiyor
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
quote:
Sen kolaya dön bul bir site sw siparişi ver snn yerine kurar onlar snde gm olrsn ayda 5 tl 5 tl gibi ödersin :)
5 TL ye vps biraz zor bulur en kötü aylık 45 50 yı gözden çıkarması gerekiyor
haklısın ama öyle siteler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 6 Mayıs 2012; 11:49:04 >
-
http://www.yoncu.com/ adresinde var mesela ama KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM.Zaten Trafik çok az ayrıca bant genişlikleri çok dar. -
Ha birde 5 Tl lik VPS ye Metin2 kurmazlar.Kursalar bile reklam dolu olur hertarafı ......... -
Kuran arkadaşlarım hatta İSTANBULMT2 gm lik yapdım orda....
Ama sw kapandı ailesimi kızmış ne öyle birşey....
Gayet iyiydi sw
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X