Şimdi Ara

statik ip...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben elimde bulunan statik ip yi bilgisayarıma girmek istiyorum.bizim bi network var.belki buyüzden mi bilemiyorum elle statik ip yi girdigimde olmuyor.kafam karıştı tam olarak ne yapacagımıda bilmiyorum ama sonuç olarak bu statik ip yi nasıl girecegim yardım edebilecek varsa sevinirim:9



  • hımm sanırım statik ip mantıgını yanlış anlamışsın.
    statik ip internet servis saglayıcın tarafından sana atanan ve sen her nete girişinde sadece sana verilen kendi ip adresindir.
    bu adres senin iç network yapılandırmandan tamamiyle bagimsiz olup bununla uzaktan yakindan bir alakasi yok. senin yapman gereken nete girecegin makinede modem ayarlarını dogru yapman.
    eger modemin ethernetten bagli ise. ag yapılandırmalarında bir İP TANIMLAMAMALISIN. burayı otomatik seceneginde bırakacaksın. boylece servis saglayıcı sana senin statik ip ni verecek.

    kendi network yapılandırmanda ise kendi belirledigin ip leri kullanacaksın. ve makinelerin her birisine ip vereceksin. (sayet sistem win 2000 (all version), XP ise network kurulum sihirbazı var sana o yardımcı olacaktır.
    saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.