Şimdi Ara

Statik, hayalet dansçıdan daha çok işime yarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi adc olursa olsun hayalet dansçı almak yerine statik alıyorum sanki o statik patlaması daha bir işlevsel gibi geliyor saldırı hızı tamam ama o patlama minyondan sektirmesi falan ayrıca farmı hızlı dönme olayı vs. olarak ebediden sonra 2. item çıkıyorum siz ne yapıyorsunuz hayalet dansçı revaçta şu sıralar diye biliyorum.

• Daha iyi zaten.
  • ben de statik çıkıyorum ama cogunlukla param yetmediği icin sinirlenip statik bitiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer lane pushlayacak birisi yoksa takımında ziggs gibi, al kötü olmaz. Kötü item değil sadece diğeri bence daha işlevsel.
    şöyle düşün lucian çift vuruş sayesinde aşırı bir saldırı hızı zorluğu çekmiyor, bu yüzden zırh delmesi daha etkili oluyor.
  • Zaten early mid game icin guclu bir item.Oyun uzadikca bir esprisi kalmiyor pasifi etkisiz hale geliyor satip pd alirsin.

• PD Draven, Vayne gibi sampiyonlara iyi oluyor. Baltalar minyonlarin üstüne düşünce tutmasi zor oluyor, Vayne ile de biraz daha mobil oluyorsunuz. Genel olarak PD'nin statlari Statikk'ten iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myowol -- 27 Ekim 2014; 9:47:49 >
  • Bence de daha güzel. Oyun cok uzarsa satıp PD alınabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aşilleus

Arkadaşlar hangi adc olursa olsun hayalet dansçı almak yerine statik alıyorum sanki o statik patlaması daha bir işlevsel gibi geliyor saldırı hızı tamam ama o patlama minyondan sektirmesi falan ayrıca farmı hızlı dönme olayı vs. olarak ebediden sonra 2. item çıkıyorum siz ne yapıyorsunuz hayalet dansçı revaçta şu sıralar diye biliyorum.

Sadece dravene hayalet cikiyorum o da q tutmak icin

• PD daha işlevsel oyunda gerideysem veya oyunu erken koparmaya çalışıyorsam statik alırım diğer türlü pd daha iyi
  • Statikk'in tek artısı esyalari tamamlarken 800 golda aldigimiz Crit'li Gold itemi. Uzun vadede cok fazla gold kazanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myowol -- 27 Ekim 2014; 10:09:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epikx

quote:

Orijinalden alıntı: Aşilleus

Arkadaşlar hangi adc olursa olsun hayalet dansçı almak yerine statik alıyorum sanki o statik patlaması daha bir işlevsel gibi geliyor saldırı hızı tamam ama o patlama minyondan sektirmesi falan ayrıca farmı hızlı dönme olayı vs. olarak ebediden sonra 2. item çıkıyorum siz ne yapıyorsunuz hayalet dansçı revaçta şu sıralar diye biliyorum.

Sadece dravene hayalet cikiyorum o da q tutmak icin

Balta tutmada ne avantaji var pd nin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeyikVakti kullanıcısına yanıt
    Minyonlara içinde n gecebiliyorsun PD alınca. Özel Pasif. Böylece minyonların arasindan geçip düşen baltaya kolayca ulaşabiliyoruz ve ya minyonun üstüne düşen baltalari.

• Earlyde evet latede hayır

• Minyon içinden geçme özelliği opi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.