Şimdi Ara

Startup programları hakkında acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steam i kapatmak için msconfig i açtım ve fbbqaym , player gibi programlarla karşılaştım. diğerlerinin microsoft ,nvidia yazıyordu bu ikisinde bilinmeyen yazıyordu , dosya konumları roaming deydi fbbaqym player ise yine o civar klasörlerdeydi , player ı kapattım ama fbbaqym ı kapatmaya çalışsam da tik i tekrar kendiliğinden koydu , bayaa şüphelendim bunlar nedir ? banka falan kullanıyorum pc den sıkıntı olmasın acil yardım arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner22

steam i kapatmak için msconfig i açtım ve fbbqaym , player gibi programlarla karşılaştım. diğerlerinin microsoft ,nvidia yazıyordu bu ikisinde bilinmeyen yazıyordu , dosya konumları roaming deydi fbbaqym player ise yine o civar klasörlerdeydi , player ı kapattım ama fbbaqym ı kapatmaya çalışsam da tik i tekrar kendiliğinden koydu , bayaa şüphelendim bunlar nedir ? banka falan kullanıyorum pc den sıkıntı olmasın acil yardım arkadaşlar.

Önce görev yöneticisine gir. Bilmediğin tuhaf gelen işlemleri sonlandır. Sonra Program ekle kaldıra gir. Senin kurmadığın program varsa kaldır. İobit uninstaller kullansan daha iyi olur. Kendi kurduklarına az çok aşinasındır. Sonra appdata roaming, appdata local ve appdata local low içindeki bilmediğin klasörlerin tamamını sil. C program data içinde bilmediklerini sil. Yani senin kurdukların bellidir. Sonra belgelerde yine sana farklı gelen klasörleri de sil. En son ccleaner kur. Boş alanı temizle hariç tüm kutuları işaretle ve öyle temizlik yap. Kayıt defterini de temizledikten sonra kaspersky, avira ya da eset programlarından biriyle ya da sırayla sistemi tara. Eğer bişey çıkmazsa yine o antivirüslerin rescue disklerini kullan sırasıyla.
    Yani banka işleriyle uğraşıyor olsam bunları yapardım şahsen. Haa uğraşamam dersen, o zaman format at kafan rahat olsun. Hem daha garanti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca appdata local temp içini ve c Windows temp ve prefecth içini de boşaltmayı unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 12 Eylül 2015; 18:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Ayrıca appdata local temp içini ve c Windows temp ve prefecth içini de boşaltmayı unutma.

ayrıntılı bilgi için çok sağol hocam , format atarım büyük ihtimalle çünkü uğraşamam vakit çok sıkıntı , hatta format bile atamayabilirim , sizce atmasam olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner22

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Ayrıca appdata local temp içini ve c Windows temp ve prefecth içini de boşaltmayı unutma.

ayrıntılı bilgi için çok sağol hocam , format atarım büyük ihtimalle çünkü uğraşamam vakit çok sıkıntı , hatta format bile atamayabilirim , sizce atmasam olur mu ?

Atmasan da olur ama madem ki içinde şüphe var, yerinde olsam atardım. Şüphe adamı mahveder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.