Şimdi Ara

start.qone8.com KURTULAMIYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • start.qone8.com ve bileşenleri arama motoru açılış sayfası yeni sayfa ana sayfa hepsini değiştiriyor :(
    Chrome ayarlarından ne kadar değiştirsem de bir süre sonra yine kendi kendine aynı şeyler oluyor.
    Chrome yoluna da baktım '' '' bu aralık olması gerektiği gibi.
    Yüklü programlarda da bilmediğim bir program toolbar vs yok.

• görev yönetticisinden çalışan işlemlere baktınmı:? tuhaf bir işelm gözüküyormu gözüne çarpan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

görev yönetticisinden çalışan işlemlere baktınmı:? tuhaf bir işelm gözüküyormu gözüne çarpan

Baktım yok . arka planda çalışan bir şey değil. Ya da çalışan uygulamalarda görünemeyen bir şey.
    ad.sys. care bile engel olamıyor değiştirdiği anı görüyorum ayarları. İzin verme desem de nafile.

Onlarca benzer durumla karşılaştım ama bu başka bir şey.
    Daemon tools da gömülü bir yazılım olabilir mi diye düşünmeye başladım. Genelde ayrıca kurulurlar ama ...
  • Bu soruna asc çözüm olmaz bunu deneyinhttp://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ ben merak edip denemiştim bende yandex browseri bile kaldırmıştı sorununuzu çözecektir.@arenasss
  • ANTİ MALWARE yükleyin kurulumda pro versyonu denemek istermisniz diyecek hayır deyin kurulunca derin bakımı işaretleyin sorun çözülür büyük ihtimalle
  • Junkware ve Junkware de bu virüsü temizliyor
  • arenasss kullanıcısına yanıt
    kardeş yüklediğin bir programla birlikte gelmiştir.
    1-denetim masasından program kaldırdan bi bak varsa start.qone8.com kaldır.
    2-Google aç sol üstte 3 çizgi var tılkla ordan araçlar uzantılar ı tıkla hepsini sil.
    3-gene üç çizgidsen ayarlar de ordan safyaları ayarla, değiştir ve arama motorunu google yap ve çık
    4-masa üstündeki google sağ tıkla ordan kısayoldan bak şu yazması gerek gerisini sil ("C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe")
    5-aynı işlemleri benzer bi şekikde internet explorer içinde yap tam aynı olmasa da benzerdir google ile..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8e5e0247 live messenger 09 hatası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pm204

ANTİ MALWARE yükleyin kurulumda pro versyonu denemek istermisniz diyecek hayır deyin kurulunca derin bakımı işaretleyin sorun çözülür büyük ihtimalle

Malware fighter var tık yok ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Bu soruna asc çözüm olmaz bunu deneyinhttp://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ ben merak edip denemiştim bende yandex browseri bile kaldırmıştı sorununuzu çözecektir.@arenasss

yandex biraz sancılı olsada kaldırılabiliyor. bu durumun exe ve ya bir kurulum dosyası yok. pc de arattım yok. direk online yapışan birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

kardeş yüklediğin bir programla birlikte gelmiştir.
    1-denetim masasından program kaldırdan bi bak varsa start.qone8.com kaldır.
    2-Google aç sol üstte 3 çizgi var tılkla ordan araçlar uzantılar ı tıkla hepsini sil.
    3-gene üç çizgidsen ayarlar de ordan safyaları ayarla, değiştir ve arama motorunu google yap ve çık
    4-masa üstündeki google sağ tıkla ordan kısayoldan bak şu yazması gerek gerisini sil ("C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe")
    5-aynı işlemleri benzer bi şekikde internet explorer içinde yap tam aynı olmasa da benzerdir google ile..

Eyvallah meneter de ilk mesajı bir okuyaydın iyiydi :)
  • Bende yandex eklenti yok browseri bile kaldırıyor onu bile o kategoriye dahil ediyor (ben biraz takıntılı ve meraklıyım opera,firefox,chrome,yandex,ie,ve tor browser aynı anda pc'de yüklü) benim bilgisayar 7/24 açık ve evde 3 kişiyiz ama kızım,damat,torun,yeğenler derken kimin ne yaptığı belli değil temizlik bakım işleri bana kalır kimse anlamaz bende okuyarak,bakarak ve daha çokta DH teknik yardım sayfasına bakarak bilgi edinirim elbette %100 doğru diyemem ama sizin sorununuzu o program çözecektir,umarım işinize yarar.

@arenasss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EĞİNLİ -- 22 Mayıs 2014; 19:00:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

quote:

Orijinalden alıntı: pm204

ANTİ MALWARE yükleyin kurulumda pro versyonu denemek istermisniz diyecek hayır deyin kurulunca derin bakımı işaretleyin sorun çözülür büyük ihtimalle

Malware fighter var tık yok ama :)

Anti malwareyi deneyin ben hep onu kullaniyorum virus programi kullanmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.