Şimdi Ara

starmaxx lastik alınırmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
3
Favori
338.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Michelin energy saver modelini tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfaromist

    Michelin energy saver modelini tavsiye ederim.


    valla kullanıyoruz 400 tl peşin para verdik ama ne artısı var anlamadım;
    petlas yada starmaxx alacağım sırf denemek için bilmeden reklam yapanlar bizi kazıklıyor mu?
  • Petlas ve starmax yaz lastiklerinin, en çok eleştirilen yönü ıslak zemin performansı..
  • ben de petlasın lastiklerini 5 bin km dir kullanıyorum stabilizede ve kuru zemininde gayet iyi yol tutuşuda fiyatına göre bence süper ama ıslak zemin de yolda durmuyor yollar ıslaksa frene basmaya korkuyorum fakat yaz olmasından dolayı önlerde yazlık arkalarda kışlık petlas var bende kıs lastiklerinin performansı bence cok daha iyi ıslak ve kuru aynı zamanda kar da tutuş acısından bı sıkıntı yaşamadım ama yazlıklar ıslakda tutmuyor
  • Starmaxx Petlas ın kırşehir deki fabrikasında üretiliyor ve 70 e yakın ülkeye ihrac ediliyor.
    bilgi için aryotomotiv.com u ziyaret edebilirsiniz,
  • 10 ay once bende aracima 4 adet starmax lastik aldim ve kullaniyorum. benim izlenimlerim kuru zeminde frenlemesi ve virajlardaki yol tutusu cok iyi fakat islak zeminde ani frende hic tutmuyor direkt kaydiriyor
  • ben motrio aldım 185/65/14 4 adet.O ne ki diye sorarsanız.Motrio renaultun 8 yaş üstü araçları için ucuza garantili parça üreten bir markası ve continental markası motrio için motrio markalı ürettiği lastikleri hem ucuz hem de güzel bir lastik.aracı satmayı düşündüğüm için pahalı markalara yanaşmadım ama hemde ucuz çin mallarından uzak durarak böyle bir seçeneğe başvurdum
  •  starmaxx lastik alınırmı?

     starmaxx lastik alınırmı?

    Yakından incelemek için
    https://store.donanimhaber.com/37/fc/95/37fc951c7b9b06708bf2029adbd13349.jpg
    https://store.donanimhaber.com/51/78/45/5178450f43008f6a6e0c0465c0c9cdf4.jpg

    Yeni aldım.
    Araç 2007 Vectra
    lastik starmaxx novaro 215x55x16 93 V
    Niye aldım ? Buradaki yorumlar pozitif yönden etkiledi beni. Ayrıca TÜRK MALI
    Eski lastikler aracın üzerinde gelen Bridgestone Turanza
    Lastiği eskitip kullanamadan bayatladı ve çatlaklar oluştu. Diş derinliği ortalamanın üzerinde.
    Ama 1 den 2 ye geçerken patinaj yapıyor frene dokununca ABS ayrıca ıslak zeminde berbat idi.

    Gelelim PETLAS Starmaxx a..
    Frenaj gayet iyi. Öyleki 140 Km de panik fren kızaklama yapmıyor ABS eski lastikte araç durana kadar devrede kalıyordu, bunda ilk anda girip sonra bırakıyor ve araç gayet sağlam bir duruş yapıyor.
    Patinaj olayı yok
    Islak zeminde sınırları fazla zorlamak macera aramak pek mantıklı değil. Genel tutuş iyi, frenleme normal..
    Kuru zeminde 85 km ile virajlarda zorladım (ESP devredışı, asfalt) arka hafif oynayınca ayağımı gazdan çektim saniyesinde toparladı, lastiklerde ötme yok.
    Lastik sesi alıyor diye yorumlar var korkmuştum. Fakat kilitli döşeme taş yol, ve asfaltta gayet başarılı ses gayet normal hatta eski lastiğimden daha iyi..
    Süspansiyon, ben açıkçası vurmasını bekliyordum. Neden derseniz lastiğin yanakları oldukça sert idi alırken, fakat janta geçip havayı yiyince yumuşamış galiba :)
    Kasislerde, hız kesici ve tümseklerden geçerken gayet esnek ve uyumlu, tıs tıs geçip gidiyorsunuz üzerlerinden..

    Şimdilik izlenimlerim bunlar. Km ilerledikçe burada paylaşacağım.. Nede olsa bizim firmamız Türk firması. Sahip çıkalım.
    Bu arada rakam 4 lastik 700 TL 6 taxit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciwata -- 13 Ekim 2010; 11:09:07 >




  • 175/70 r 14 ebatlarında 1998 megane aracım için aldım 50.000 km ye yaklaştı hala bi sorun yok. yol tutuşu güzel, sessiz,

    15.000 de bir rotasyon ve her 30.000 de rot balans yaptırırsanız daha fazla km yapmak mümkün lastiklerle. ayrıca lastik havaları 15 günde 1 kontrol edilmeli ve lastik subabpları kapaksız bırakılmamalı.

    düşünen herkese tavsiye ederim. pek çok kez hayatımı kurtarmıştır. michelin energy den sonra çölde vaha gibi bir lastik. uygun fiyatlı oluşuda cabası.
  • 2 gündür hava yağışlı yol tutuş güzel. 85 KM yağmur altı asfalt zemin Panik Fren (ABS kontrolünde) denemelerimde 5 mt kayma tespit ettim. 215 tabana göre biraz fazla gibi geldi bana Bu demek oluyorki ıslak zeminde AMAN DİKKAT..
  • Yeni aldığım aracımda (2 ayda 2000 KM yaptım) starmaxx tolero var. Sarsıntı, ses, yol tutuş sorunsuz gibi geldi bana. Önceki aracımda Michelin Energy var idi. Fazla bi fark göremedim.
    Bir defa ani frenim oldu. Yokuş aşağı kuru zeminde 70KM süratle, değiştirmeyi düşündüğüm lastiklerim abs'li aracımda, kızaklama yapmadan durdu. Bence diğer ithal markalar reklam ve diğer masraflarına yüksek kar marjı ekliyorlar.

    İstanbul Fatih'te otuyorum.
    Buralara yakın ,uygun fiyatlı starmaxx satan bir yer var mı bildiğiniz?
    Internette tolero modelini 175/65/14 modeli için 70 TL'ye buldum. Ama Anadolu yakasında. Yakında lastik alan arkadaşlardan fiyat ve bayi önerisi bekliyorum. Teşekkürler...
  • iyi ki starmaxx ve petlas var. onların sayesinde markalı lastiklere kazıklanmıyoruz. ucuz alalım diye ne idüğü belirsiz ithal markalara da para kaptırmıyoruz.
  • STARMAXX LASTİKLERİ ANA BAYİİ
    YILMAZ KARDEŞLER OTOMOTİV SARIGAZİ SANCAKTEPE /İSTANBUL 0216 622 22 74
    UYGUN FİYAT UZMAN SERVİS ÇARÇABUK SERVİS VEDAT YILDIRIM
  • Benim arabanın altındaki lastikler de starmaxx. Arabanın önceki sahibi takıldığından beri 25.000 km yol yapmış. Hem de hor kullanılmış. Arabayı Bağdatlılar yetkili servisinde genel bakıma soktum, çıkardım. 1800 TL para harcadım masrafına. Neredeyse arabanın her tarafına kusur buldular. Lastiklerine kusur bulmadılar. Ayrıca Lastiklerden çok iyi anlayan bir arkadaş ta baktı lastiklere. Daha çok gider. Sorunsuz görünüyor dedi.

    Mart 2011 de muayenesi var arabanın. Bakalım muayeneden geçecek mi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 16 Aralık 2010; 17:18:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erfe

    Yeni aldığım aracımda (2 ayda 2000 KM yaptım) starmaxx tolero var. Sarsıntı, ses, yol tutuş sorunsuz gibi geldi bana. Önceki aracımda Michelin Energy var idi. Fazla bi fark göremedim.
    Bir defa ani frenim oldu. Yokuş aşağı kuru zeminde 70KM süratle, değiştirmeyi düşündüğüm lastiklerim abs'li aracımda, kızaklama yapmadan durdu. Bence diğer ithal markalar reklam ve diğer masraflarına yüksek kar marjı ekliyorlar.

    İstanbul Fatih'te otuyorum.
    Buralara yakın ,uygun fiyatlı starmaxx satan bir yer var mı bildiğiniz?
    Internette tolero modelini 175/65/14 modeli için 70 TL'ye buldum. Ama Anadolu yakasında. Yakında lastik alan arkadaşlardan fiyat ve bayi önerisi bekliyorum. Teşekkürler...


    Evet. Var. İşte adresi:

    ÖZÇELİK KOLL. ŞTİ.
    KÜÇÜK LONGA CAD. NO: 37 AKSARAY
    FATİH / İSTANBUL 0 212 529 55 62 0 212 633 02 54




  • Bende bu lastikten aldım. Fiyatına göre bence çok kaliteli, aynı desene sahip lastikler 350 den başlıyor. Ben tanesini 115 den aldım.
    İnşallah fiyatlarda artma olmaz. Genelde Türk firmalarının adetidir. Satışlar artınca fiyatlar hemen yükselir.
    El oğlu satışlar artınca üretim kapasitesini artırıp rakiplerinin direncini kırmak için fiyatını dahada düşürürken, Türk firmaları kapasiteyi artırmak yerine fiyatları artırır.



     starmaxx lastik alınırmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogen -- 1 Şubat 2011; 8:16:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciwata

    Yeni aldım.
    Araç 2007 Vectra
    lastik starmaxx novaro 215x55x16 93 V
    Niye aldım ? Buradaki yorumlar pozitif yönden etkiledi beni. Ayrıca TÜRK MALI

    Bu arada rakam 4 lastik 700 TL 6 taxit




    Çok para vermişsin, ayrıca 215 yerine 205 de kullanabilirsin. Ben öyle yaptım. Hem daha az para verirsin hemde yakıt tüketimin azalır.
  • arkadaşlar ben 2010 Ekim sonu Kasım başı gibi çok kafa patlattım bu kış lastiği işine. girmediğim forum kalmadı. bu bilgiyi starmax çalışanı bayisi felan olduğumdan değil. ben aradığımda hiç bir yerde bulamadığımdan paylaşıyorum. ben Eskişehirde çalışan bir öğretmenim Starmax lastiklerle tek alakam Kasım 2010 da 4 adet 165-70-13 ebatlarında kış lastiği alıp 98 model opel corsa arabama taktımamdır. 280 tl ye aldım 5 taksit yaptılar. Malum bu sene pek kış Olmadı ama şu 5-6 gündür eskişehir de kar var Ayrıca sömestre tatili için şuan Afyondayım ve buralarda da yollar karlı buzlu. ben yıllık ortalama 10 000 km yapan sıradan bir kullanıcıyım bu km nin çoğu şehir içinde geçiyor. yani aşırı performans aramıyorum. ne lastikte nede arabada. bu şartlar altında kullandığım 3 ayda starmax lastiklerden memnun kaldım. 1 haftalık kış şartlarında da beni mahçup etmedi. bu arada diğer lastikleri de denemedim. benim ilk kullandığım kış lastiği(belki diğer markalara dah iyi performans gösteriyor olabilir). ben şimdilik daha fazla para veripte bilinen bir marka almadığıma pişman değilim. siteye yeni üye oldum önümüzdeki günlerde yaşadığım tecrübeleri burdan paylaşacağım. sizede yardımcı olabileceğim bir sorunuz olursa burdan mesaj atabilirsiniz.herkese güvenli sürüşler.




  • 16 inç janta hangi ebat lastik önerirsiniz acaba, konfor açısından. Citroen xsara 1.6 aracıma 16 inç jant aldım, lastik ebatında kararsız kaldım. Daha önce 205-45-16 marchall vardı alt takımı bitirdi. 205-55-16 nasıl olur acaba 205-60-16 mı alsam yoksa ? Starmaxx almayı düşünüyorum baya hesaplı ve yerliymişte. tşkler.
  • arkadaslar ben starmaxx ana bayisiyim su anda lütfenn kötülemiyin bilip bilmedenn. ben hic yoksa gündee bu lastikden en az 10 tane satıyorm gecen bmw 745.e taktım bu llastikleri adam gayet memnunn.
    ucuz olma sebebii türkiyede üretiliyoo biliyosnzz ki kırsehirde fabrıkası petlasla bire bir.

    lastik gzel lastik iki senedir satıyorm bir tane şikayet dahi almadım sizde isterseniz

    yerim ikbal cad. no 95. çamlık çakmak ümraniye ist.

    ayhan oto lastik : caner ayhan

    not garantı bankasının altı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.