Şimdi Ara

Stargate: Universe (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
862
Cevap
3
Favori
24.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sonunda yetiştim.SGU olarak tabi. Öncelikle dizi beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.Ellerinde harika malzeme var maceradan maceraya koşmaları gerekirken bölümler heyecansız ve vasat ilerliyor.Ekip az birkere hep aynı kişiler etrafında dönüyor biraz daha elemen gerek ,sonra adam akıllı aksiyon ve heyecan gerek.Bazı bölümler birbirleriyle çok kopuk.Bütçesi mi düşük dizinin nedir çözemedim.BSGalactica bundan daha ağır felsefik konular işlenmesine rağmen askiyon ve heyecan unsuru çok üst noktadaydı bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyordunuz. Yok kesin bütçe falan az askiyon yok ruh yok kadro az.Mizah çok çok alt düzeyde.Kesinlikle ilk dizi serisi daha iyiydi.SG1'di sanırım.Tamamını seyretmedim ama izlediklerim universe göre daha iyiydi. 5 bölümde anlatılması gerekenleri 17 bölümde anlatmışlar gibi geldi bana. Umarım toparlarlar.Bilimkurgu hastası olduğum için illaki devam edicem diziye buna şüphe yok ama tamennim daha iyi olması yönünde.
    Yarın da Fringe'e başlıycam bütün bölümler hd olarak anca indi.O da baya övülen bir dizi.

Şu taşlarla zihin değiştirme olayı sanırım sg1 de ya da atlantiste vardı.Fazla kurcalamamaya bakıyorum çabalıyorum ama düşünmeden de edemiyorum.Bir gezegen içerisinde olsa ya da hadi bir güneş sistemi içerisinde olsa hadi diycem de arada muazzam mesafenin olduğu öyle ki galaksiler arası gibi akıl üstü mesafelerin olduğu bir de üstüne üstlük ışık hızından bile hızlı gitmekte iken o taşları kullanarak anında" online olmalarına" bir türlü ısınamadım çok saçma geldi.Tamam bu bilimkurgu illaki farklı ve şu an için olamaycak şeyler olucaktır da en nihayetinde bilimden yola çıkılarak kurgu yapmak.Neyse birde
    zihinlerin yeri değiştirkten sonra albayın sanki kendi vücuduymuş gibi gidip bir de üstüne üstülük sevmediği diğer albayın vücudü ile karısıyla yatması oha dedirttti
    Tabi sadece onlar değil Umarım daha sürükleyici olur dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 18 Mayıs 2010; 4:34:32 >

• bu diziden öğrendik ki stargate ekibi drama yapmasın, eline yüzüne felaket bulaştırıyor.. biz stargate'i o teorik fizik dersi gibi olan bölümleriyle seviyoruz, en azından ben seviyordum
  • evet nerde o alternatif evrenli, zamanda ileri geri gitmeli, v.s. bölümler
  • Sürekli benzer konular işleniyor halbuki 9. bölüme kadar çok iyi gitmişti şimdi ise tam bir hayal kırıklığı olmayacak karekterlere olmayacak işler yaptırıyor ve benzer konuları tekrarlayarak işin cılkını çıkarıyorlar... Ayrıca düşmanları hiç düşmana benzemiyor nerde Wraithlar nerde bunlar kısacası nerde Stargate:Atlantis nerde bu yapım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastenc

Sürekli benzer konular işleniyor halbuki 9. bölüme kadar çok iyi gitmişti şimdi ise tam bir hayal kırıklığı olmayacak karekterlere olmayacak işler yaptırıyor ve benzer konuları tekrarlayarak işin cılkını çıkarıyorlar... Ayrıca düşmanları hiç düşmana benzemiyor nerde Wraithlar nerde bunlar kısacası nerde Stargate:Atlantis nerde bu yapım....

düzelecek düzelecek bugünki bölüm çok güzeldi mesela
  • geminin tam kontrolünü saglayıp başlıcaklarki keşiflere eski tad gelsin. ilk sezon girişti 2. sezonda da saçmalarlarsa yandık.

• Taşları kullanarak gemiye getirecek kişileri doğru seçseler şimdi dünyaya dönüş yolunu yarılamışlardı.
    Samantha Carter,Rodney MCCay ve Zelenkayı getir gemiye tüm kontrolleri al işte olsun bitsin.Hele Rodney'e limonla şantaj yapsan; gemiye galaksileri üçer beşer atlatırda geri döner.
    Goa'uld kargo gemisi görmek bile diziye ayrı bir hava verdi umarım gelecek sezon adamakıllı Stargate adına yakışan bölümler çekerler.O'neill olmasa bu bölümde baymıştı ama gemiye geldiğinde üstündeki onbaşı ibaresini görüp tavır koyması,Tellfordla konusurken kendini üstüne basa basa General diye tanıtması süperdi.
  • Aslında olayın biraz da gerçekçilik ile alakası var. Sonuçta SG-1 ve Atlantis'de de her bölüm ana konuyu anlatmıyordu. 20 bölümlük sezonun 3'de 1'i ana konuyu ilerletiyordu, diğer bölümler karakter tanıtımı ve işte gezilen gezegenlerdeki işlerle alakalıydı. Ama Universe'te her bölüm farklı ırk/topluluk gösteremezler. Çünkü geminin gittiği yerlere Eskiler bile ayak basmadı. Ben dizinin gidişatından memnunum.

Umarım şu Lucian İttifakının nasıl bu kadar güçlü hale geldiklerini öğreniriz. 2 tane daedalus yeterli olmalı bunlarla başedebilmek için. Bir de acaba geçen sürede teknolojimiz ne kadar gelişti? Kaç tane gemimiz var? Bunların cevabını alsak iyi olacak. Ama belki bunlar SG-1'ın 3. filminde anlatılabilir. Vala Mal Doran'ı çok özledim.

• General O neill i ve Dr. Jackson u gormek guzel oldu. Herhalde sezon sonunda gemiye takviye elemanlar gelir. Gemiye ulasabilecekleri bir gezegen daha buldular.Tabii gemi lucian ittifakinin elinede gecebilir.
  • Arkadaşlar 19 ve 20. bölümler ne zaman yayınlanacak haberiniz var mı?
  • diziyle ilgili bir soru sormak istiyorum.

stargate evrenine girmek istiyorum ama dizi-film izleme sırası nasıl olmalı bilgili arkadaşlar bir el atarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _oguzkaan_

diziyle ilgili bir soru sormak istiyorum.

stargate evrenine girmek istiyorum ama dizi-film izleme sırası nasıl olmalı bilgili arkadaşlar bir el atarsa sevinirim.

Öncelikle 1994 yapımı Stargate filmini izleyeceksin.

Filmi beğenirsen Stargate SG-1'a başla. İlk iki sezon sıkabilir, devam et. 7 sezon izle.

8. sezonun ilk iki bölümünü izle ve sonra Stargate Atlantis'in ilk iki bölümünü izle. Anlayacağın SG-1 8. sezondayken Atlantis 1. sezonuyla başlıyor. Diziler paralel yayınlanıyor. Sen kafana göre izle, 3 bölüm SG-1, 2 bölüm Atlantis vb. şekilde. Ama her iki dizinin sezonlarını aynı zamanda bitir.

SG-1 10. sezonuyla bitiyor. Ve 2 tane filmi var çekilmiş. Toplam 5 sezon olan Atlantis'in kalan 2 sezonunu izlerken acele etmeden arada o filmleri izliyorsun.

Sonra da Universe'e başlıyorsun. Ve SG-1'ın 3. filmiyle Atlantis'in filmini bekliyorsun.

Zor değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Arkadaşlar 19 ve 20. bölümler ne zaman yayınlanacak haberiniz var mı?

Bu hafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Filmi beğenirsen Stargate SG-1'a başla. İlk iki sezon sıkabilir, devam et. 7 sezon izle.

8. sezonun ilk iki bölümünü izle ve sonra Stargate Atlantis'in ilk iki bölümünü izle. Anlayacağın SG-1 8. sezondayken Atlantis 1. sezonuyla başlıyor. Diziler paralel yayınlanıyor. Sen kafana göre izle, 3 bölüm SG-1, 2 bölüm Atlantis vb. şekilde. Ama her iki dizinin sezonlarını aynı zamanda bitir.

SG-1 10. sezonuyla bitiyor. Ve 2 tane filmi var çekilmiş. Toplam 5 sezon olan Atlantis'in kalan 2 sezonunu izlerken acele etmeden arada o filmleri izliyorsun.

Sonra da Universe'e başlıyorsun. Ve SG-1'ın 3. filmiyle Atlantis'in filmini bekliyorsun.

Zor değil.

çok sağolasın

bu kadar bölümü download edemem ben en iyi satın almak birilerinden

• quote:

quote:

Bu hafta.

Teşekkürler
  • quote:

çok sağolasın

Valla ben zamanında toplam 15 sezonu 1 aydan az bir sürede 1mbit hızla indirmiştim. Torrent sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ONUR -- 2 Haziran 2010; 4:08:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu hafta.

Teşekkürler

Yeni öğrendim 19. bölüm bu hafta, 20. bölüm haftaya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zor değil.

çok sağolasın

Valla ben zamanında toplam 15 sezonu 1 aydan az bir sürede 1mbit hızla indirmiştim. Torrent sağolsun.

sürekli seyahat halindeyim bu aralar imkanımda olmaz zaten tekrar diyorum uygun fiyatı satın hacılar

• Elimde olsa keşke. Zaten sen önce filmi indirip izle, belki beğenmeyeceksin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.