Şimdi Ara

StarCrafta Başlamak İsteyene Öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese, merak ediyorum açıkçası bu oyunu ve başlamak istiyorum ama oyunla ilgili en ufak bir bilgim yok açıkçası. Birinci oyundan başlamaya gerek var mıdır?

    Birde almayı düşünüyorum ama bu wings of liberty ne hearts of swarm ne? Ek paket gibi bir şey mi yani online oynayabilmek için ikisinide mi almak gerekiyor?



  • Troiler kullanıcısına yanıt
    birinci oyundan kastın,starcraft brood war ise gerek yok ondan başlamaya.

    wings of liberty starcraft 2 nin ilk expansionu.heart of the swarm ise 2. expansionu.sadece wolu alırsan,onu da oynayabilirsin ama pek onu oynayan kalmadı artık..herkes hotsa switchledi.iki paketi beraber satan yerler var.bi arkım iki paketi 100 tl ye aldıgını soylemişti.online oynayabilmek için demişsin.zaten bu oyun online oyunu :) single player diye bir şey yok campaigni cıkarırsak.

    oyunu gunde 2-3 saat oynadıgını varsayarsak,yaklaşık 1 ayda falan tüm klavye kısayollarını ezberlersin su gibi.bakmadan elin gitmeye başlar artık.otomatige baglarsın yani :) ama dedigim gibi biraz zaman gerekiyor.

    tr.twitch.tv den oyunun streamlerine bakabilirsin.oyun rts oyunu.strateji,zamanlama,hız onemli bu oyunda.

    türkler tur-1 kanalında oluyor.aklına takılan bir şey olursa,ve senin yeni oldugunu bilirlerse cogu kişi senin sorularına yardımcı olur.

    umarım yardımcı olabilmişimdir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.