Merhaba arkadaşlar yaşadığım sorundan önce oyunu korsan olarak yüklemeye çalıştım crack ile uğraştım olmadı ne yapsam ne etsem derken gittim oyunu aldım.Şimdi oyun yüklendi 1 kere patch attı sonra resimdeki gibi %0 da bekliyo öyle. kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen
arkadaşlar oyunu sildim tekrar yükledim bu yeri geçti sonra 10 gb lik patch yükledikten sonra playe basınca connecting to prepare server diyor bekliyorum ve hata veriyor yardım edermisiniz
beyler hiçmi bilen yok acil yardıma ihtiyacım var
quote:
Orijinalden alıntı: Kerrigan61
arkadaşlar oyunu sildim tekrar yükledim bu yeri geçti sonra 10 gb lik patch yükledikten sonra playe basınca connecting to prepare server diyor bekliyorum ve hata veriyor yardım edermisiniz
Abi hiç böyle bir sorunla karılaşmamıştım.. Bence oyunu sildikten sonra, registry kayıtlarını vb her şeyi temizleyip yükleseydin...
Bir de sen battle.net'e girip, hesap açıp, oyun kodunu girdin mi? Belki ondandır
quote:
Orijinalden alıntı: ateş ve güneş
quote:
Orijinalden alıntı: Kerrigan61
Abi hiç böyle bir sorunla karılaşmamıştım.. Bence oyunu sildikten sonra, registry kayıtlarını vb her şeyi temizleyip yükleseydin...
Bir de sen battle.net'e girip, hesap açıp, oyun kodunu girdin mi? Belki ondandır