Bildirim
Starbucks ta fotoğraf çekilmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sende Git Normal Bi kahvede foto çekil elinde çay bir farkın olsun. -
Özentilik merak etme bir çoğu butür alışkanlıklara büyüyünce de devam ediyor. Yanına birde ağzını gevşeterek konuşma ekliyorlar. Boşver sen onları onlar belli kalıplara girmek istiyorlar sen ise başlarım hepinizin fabrika çıkışlı gibi görünmenize de ve o kalıpları yık Yaşın daha küçük değişik ol tabi emo, emopaçi, apaçi v.b. olma klas ol idol ol onların tek derdi kendilerini beğendirmek senin derdin ise kendini, kendine beğendirmek olsun
-
-
Ttnetin 5. yılını doldurmuş kullanıcılarına gönderdiği 2 tane beleş kahve biletiyle alınan sütlü kahvelerle mi çekilmişler acaba?
Bugün ttnetten mektup geldi Starbucks dan iki tane ücretsiz kahve içme imkanım var çok sevindim.
Hem de sütlü. -
Onlar Havacı İnsanlar. Sen Yapma. -
quote:
Orijinalden alıntı: jaguar19
Ttnetin 5. yılını doldurmuş kullanıcılarına gönderdiği 2 tane beleş kahve biletiyle alınan sütlü kahvelerle mi çekilmişler acaba?
Bugün ttnetten mektup geldi Starbucks dan iki tane ücretsiz kahve içme imkanım var çok sevindim.
Hem de sütlü.
Kahve derken ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Xefion
Özentilik merak etme bir çoğu butür alışkanlıklara büyüyünce de devam ediyor. Yanına birde ağzını gevşeterek konuşma ekliyorlar. Boşver sen onları onlar belli kalıplara girmek istiyorlar sen ise başlarım hepinizin fabrika çıkışlı gibi görünmenize de ve o kalıpları yıkYaşın daha küçük değişik ol tabi emo, emopaçi, apaçi v.b. olma klas ol idol ol onların tek derdi kendilerini beğendirmek senin derdin ise kendini, kendine beğendirmek olsun
-
Benimde var normal şeyler bunlar sen sırf foto çekmek için gidersen o zaman anormal olur. -
Bu konuyu açma amacın bence şu an onlardan kendini üstün tutmak, onlardan farklı olduğunu göstermeye çalışıyorsun. Onlardan fazla farkında kalmıyor bence.
Not:Starbucks'a hiç gitmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Bu konuyu açma amacın bence şu an onlardan kendini üstün tutmak, onlardan farklı olduğunu göstermeye çalışıyorsun. Onlardan fazla farkında kalmıyor bence.
Not:Starbucks'a hiç gitmedim.
woow işte yorum bu
hoca ben de gemi mak.mezunuyum -
Geçen forumda da vardı öyle bir resim -
Starbucks da fotoğraf örneği forumda;
http://forum.donanimhaber.com/m_35756577/mpage_13//tm.htm#40003545
Gördüğünüz gibi sadece şekil insanlar starbucks da fotoğraf çektirebilir !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Mayıs 2010; 18:26:09 > -
Starbucks dışında diğer mekanlarda da fotoğraf çektiriyorlarsa normaldir.
Sadece Starbucks'ta çektirmişlerse %99 hava atma amaçlıdır.
Facebook hesabındaki bütün arkadaşların Starbucks'ta fotoğraf çektirmişse,sen de çektir,birşey olmaz. -
Yoksa siz hala Starbucks'da fotoğraf çektirmediniz mi?
Hemen Deneyin !
Eğer çektirdiğiniz fotoğrafdan memnun kalmazsanız içeceğiniz bizden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Mayıs 2010; 18:32:50 > -
Face mi insan ne arar la facede -
ne saçma insanlarsınız ya bizim memlekette starburuks vardıda bizmi gitmedik bizim starburuks umuz gavelerdir. -
Özentiliğin dibine vurduk demek
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Yoksa siz hala Starbucks'da fotoğraf çektirmediniz mi?
Hemen Deneyin !
-
Kusura bakmayın ancak geçen arkadaşım Starbucksta arkadaşlarına kahva ısmarlamış gösterdiği fiş 1.300 liraydı.babasının Platin kartından çektirmiş. Kardeşim orda sormadım ama O dükkanamı ortak olmuş 5-6 kişi o kadar fiyat imkansız değilmi? -
16 yaşına gelen her insan starbucks'ta fotoğraf çektirmekle yükümlüdür
Benzer içerikler
- poker nasıl oynanır
- ortaokulda kınama cezası alınca ne olur
- word sayfa kopyalama
- havalı tabanca öldürür mü
- kulağımı deldirdim şişti acıyor
- exxen de neler var
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X