Şimdi Ara

Starbucks reserve demleme kahve kampanyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Starbucks mobil uygulamasiyla odeyerek reserve kahve satin alimlarinizda 5 yildiz kazaniyorsunuz.Bildiginiz gibi 15 yildizda dilediginiz tall boy kahve hediye oldugundan 3 filtre kahveye 1 kazaniyorsunuz.
    Clover demleme teknigi patenti starbucksta olan ve kahvenin aromasini en iyi alabileceginiz tekniklerden birisidir.Starbucks reserve magazalarinda baristalardan cekirdek konusunda yardim alip clover teknigiyle demletirseniz memnun kalirsiniz.
    Cogunuz biliyorsunuzdur da ben yine de hatirlatayim havalimanlarindaki starbuckslarla digerleri arasinda fiyat farki var.Dis hatlar haricinde havalimanlarindaki starbuckslarda bu yildizlarinizi harcarsaniz daha fazla karda olursunuz.
    Starbucks kahvesine 8-10 tl verecegime bim kahvesi icerim diyenlerden linc yemem umarim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bim değil ama diğer kahveler daha güzel geliyor. 3-4 kere denedim hiç bitiremedim bardağı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Steam ID:kassady
    DH FORUM 2005 Üyesi
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    en kucugu 8,50 di sanirim

Orijinalden alıntı: cordelio91

en kucugu 8,50 di sanirim
    Moda şubesinde Uganda denedim 12,25 TL idi.

Baristalar sanırım eğitim almışlar, sunum yaparak kahvemi hazırladı ama beklentiyi çok üst noktaya çıkardığımdan mıdır bilinmez, bende öyle aman aman bir fark yaratmadı. 1 2 TL fark olsa eyvallah ama iki katına yakın fark olunca bana pek uymadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 29 Haziran 2018; 2:19:23 >
  • Çekirdek kahve içme noktasında bu zincir markaların hepsi içebileceğiniz en kötü kahve deneyimini sunar. İsterse v60 ile demlesin, çekirdekleri kötü olduğu için sonuç yine kötü olacaktır. Ancak ne olursa olsun çözünebilir kahvelerden kat ve kat daha iyidir.

Kahve
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • coffee departmant dan aldığım pineapple cekirdek ile evde dandik frenchpress de yaptığım demlemenin tadını malesef henüz hiç bir zincir kahveden alamadım ama merak ettim deneyeceğim.
    Hayır, yarışamaz. MoC çok iyidir anlamında konuşmuyorum ancak önceden MoC adına çalışmış bir baristayım oranın çekirdeklerini biliyorum. Zincir kahve firmaları kavurma ve paketleme prensiplerinden ötürü nitelikli kahve ile uğraşan hiçbir yerle yarışamaz.
    Pineapple ile aynı dönemde Petra firması Calixto isimli çekirdeğini sattı. Pineapple'ın bir basamak üstü olması birden fazla paket almama sebep olmuştu. Kahve Fabrikası ve Probador Colectiva firmalarının sitelerini de gezmenizi tavsiye ederim. Kahve Fabrikası, Coffeetopia mağazaları ile Türkiyeyi nitelikli kahve ile tanıştırdı, zaten firma sahibi Şerif Başaran da bu alanda muazzam bir insandır. Probador Colectiva ise kavurmalarını en çok beğendiğim firma.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.