Bildirim
starbucks pasta ve lattede 51/10
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
satışlar düşüyor onlar promosyon yapıyor.
-
Bugun gittiğimde kasiyer kampanyaya yoğun bir talep olduğunu söyledi. Bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bahsedilen belçika pastası 25tl. Latte zaten uht kutu süte, kahveyi şırıngayla damlatmaktan ibaret bir içecek. damardan filtre kahve alanları memnun edecek kampanyalar daha hojdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne düşmesi hocam kafeler ağzına kadar dolu
-
fiyatlar artınca hemen milletin tepki vereceği veya öyle fakirleştik ki gitmeye gücümüz kalmadı diyip gitmemesi bekleniyor ama gerçekte dediğiniz gibi starbuckslar hınca hınç dolu. bi de bizim milletin buraya özel gıcığı var (ya da aşırı gurmeler), en leş kahveyi satmakla itham ediyorlar ama benim gibi sıradan kahve sever için f/p si en iyi halen burası, diğerlerinin nerdeyse iki misli kahveyi (latteyi) diğer kahvecilerden daha ucuza satıyorlar (fiyatları ucuz demedim kardeşlerim sakin olun).
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X