Şimdi Ara

Starbucks’da Çalışıyorum (Soruları Alabilirim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
9
Favori
99.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redwhiteee

Ben genelde düz mocha ve bazende filtre kahve alıyorum.Menüde olan bazı kahveleri denedim ama hoşuma gitmedi. O yazılanlardan başka kahve çeşitleri var mı? Geçen bir kız uzun uzun bir şeyler söyledi ne alıyor bu insanlar? Öneriniz var mı?
    Hocam içeriği kendin çoğaltıyorsun (extra ücret ödeyerek)

Misal Tall Latte alıyor diyelim.Soya sütlü, extra shot ve ahududu şuruplu diyebiliyor tabi hepsinin ilave ücretleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

hangi filtre kahveyi alalım? tchibo'dan daha mı güzel kahveleriniz??
    Paket olarak soruyorsan Kenya gerçekten çok lezzetli

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

işe başlarken ne kadar çalışacağım dedin ?

yani 3 sene 5 sene falan gibi.
    1 sene dedim ama fazlasıda olabilir tamamen üniversitenin gidişatıyla alakalı

• quote:

Orijinalden alıntı: honnava

musterilerin turkce verdiği siparişleri orijinal adiyla duzeltiyorsunuz, ama french press istedigimizde sordugunuz 'kac cl?' sorusunu 'kac si li' diye telaffuz ediyorsunuz. sizin utancınızq sahit olmamak adina sizi duzeltmiyorum. merak ettiğim de bir egitim sırasında mi boyle bir duyum aliyorsunuz?
    O zaman sizde onları düzeltin hocam, son söylediğiniz kısmı tam anlayamadım eğitim sırasında mı bu duyumları alıyorsunuz derken ?

• HALO kullanıcısına yanıt
    Nasıl okunuyor o içecek

• Bazen istemesem bile krema koyuyorlar nedeni nedir?

Yumuşak içim ne oluyor ayrıca ne koyuyorsunuz? Fiyat farkı oluyor mu?@SiyahPapyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 13 Nisan 2018; 16:37:35 >
  • Favori içeceğin nedir?
  • Kuul laym

White chocolate mocha nin buzlu versiyonu varmi hocam? Yada o tip bisey soguk icecek tavsiyeniz varmi? İce chai tea latte aliyorum genelde yazin ona benzer biseyler mesela?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

Kuul laym

White chocolate mocha nin buzlu versiyonu varmi hocam? Yada o tip bisey soguk icecek tavsiyeniz varmi? İce chai tea latte aliyorum genelde yazin ona benzer biseyler mesela?
    İce White Mocha dersin hocam :) İce Mocha’da içebilirsin.Her sıcak kahvenin soğuğu yapılıyor diyebilirim

• CafeCrown Fındık Aromalı Kahveyi sütle birlikte tüketmekteyim.
    Bu durumda hangi marka model kahveyi almamı tavsiye edersiniz ?

Bilmediğim için cafecrown alıyorum
  • Ağzını yaya yay konuşan ergen kızların ağızlarının ortasına vurasınız geliyor mu ?
  • Öncelikle çalışma hayatınızda başarılar ve kolay gelsin :)

Ben eşimle haftada 1 kere gelip kahvemi içiyorum, gayet memnunum genel olarak ortamı sakin nezih ve kahvesi de hoşuma gidiyor. Tabi haftasonları hariç, haftasonları ister istemez çoğu mekanda bir curcuna oluyor ve keyif yapılmıyor :)

Benim sorum şu, genelde Mocha içiyoruz fakat son zamanlarda beni biraz baymaya başladı. Önerebileceğiniz kahveler var mı ? 2 3 tane önerir misiniz ? birde sıcak içecekler dışında öneriniz varsa onu da kenara yazayım :) Hem eşime artistik yapayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 13 Nisan 2018; 13:15:35 >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    yani buna bir cok şubede denk geldim. ben de verilen bir egitimde mi 'si li' diye telaffuz ediyorlar diye merak etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Ağzını yaya yay konuşan ergen kızların ağızlarının ortasına vurasınız geliyor mu ?
    Benim Starbucks işmerkezinin içinde öyle kişiler yok

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Öncelikle çalışma hayatınızda başarılar ve kolay gelsin :)

Ben eşimle haftada 1 kere gelip kahvemi içiyorum, gayet memnunum genel olarak ortamı sakin nezih ve kahvesi de hoşuma gidiyor. Tabi haftasonları hariç, haftasonları ister istemez çoğu mekanda bir curcuna oluyor ve keyif yapılmıyor :)

Benim sorum şu, genelde Mocha içiyoruz fakat son zamanlarda beni biraz baymaya başladı. Önerebileceğiniz kahveler var mı ? 2 3 tane önerir misiniz ? birde sıcak içecekler dışında öneriniz varsa onu da kenara yazayım :) Hem eşime artistik yapayım :)
    White Mocha olabilir hocam, soğuk olarakda Mango Black Tea (Rusberry şurup attırın) mükemmel oluyor Berry Büsküs gibi bir şey var oda hoş, ayrıca zarf poğaçası mükemmel.

Matcha Tea Latteden uzak durun, Chai Tea Lattede deneyebilirsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: honnava

yani buna bir cok şubede denk geldim. ben de verilen bir egitimde mi 'si li' diye telaffuz ediyorlar diye merak etmiştim.
    Yok hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Bazen istemesem bile krema koyuyorlar nedeni nedir?

Yumuşak içim ne oluyor ayrıca ne koyuyorsunuz? Fiyat farkı oluyor mu?@SiyahPapyon
    Yumuşak içimi yukarıda açıklamıştım, fiyat farkı konusunda fikrim yok

Krema koyuyorlarsa ver geriye seve seve sıfırdan yapmak zorundalar

• içi cam termos var mı sizde tek kişilik ?

espresso makinam var.ancak kahveyi sizden alıp çektiriyorum 1 hafta tazelini koruyor. tazeliği devamlı tutmak için var mı önerin ?

• Mesela bir çok insan bunlara ben de dahilim kahve sipariş ederken takma isim kullanıyor adamın adı bülentse ben hasanım diyor, bunu siz sezebiliyor musunuz? O anda size garip gelen bir şey oluyor mu?
  • Starbaksa hiç gitmedim birgün gidersem ne alayım nasıl alayim sence kasaya gidip ne demeliyim detayına kadar anlat hocam rezil olmamaliyim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.