Şimdi Ara

Starbaks tripleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir esparkda starbaks kuruldu yaklaşık 1 yıl önce filan.. Esparka alışveriş için gittiğimde starbaksın önünden geçerken göz gezdiriyorum tripleri görmeniz lazım Herkes görüntü bakımından en iyi şekilde gelmeye çalışmış ve hepsi kuul kuul takılmaya çalışıyor kısacası herkesin suratında bir kasma vardı Starbaksın müşteri hedefi yeni üni. mezunu olmuş, (25 yaş üzeri) eğitimli insanlar iken bizim memlekette popüler ergen kafesi.. Starbaksa lafım yok içindeki ergenler garip.

• sanane millet istedigi gibi kasılır isterse amuda kalkarak kahve içer,yani sırf starbucks oldugu için bazı ergenler yüzünden tüm gidenleri ergen diye nitelendirmek yanliş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 16 Haziran 2012; 17:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

sanane millet istedigi gibi kasılır isterse amuda kalkarak kahve içer,yani sırf starbucks oldugu için bazı ergenler yüzünden tüm gidenleri ergen diye nitelendirmek yanliş

Hayatını öyle tipler ile geçirmek dileği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

sanane millet istedigi gibi kasılır isterse amuda kalkarak kahve içer,yani sırf starbucks oldugu için bazı ergenler yüzünden tüm gidenleri ergen diye nitelendirmek yanliş

dimi insan olan starbucksa gitmez zaten,bu arada nikin gitarist metalika diye bi grup varmış biliyomusun(buda buna benzer bi genelleme işte butun metal dinleyenlere ergen veya satanist gibi bakılması ) anladın umarım

• quote:

Benim izlenimde olduğum şube böyleydi.. Starbaksın İstanbulda iş merkezleri olan semtlerde, ücra köşelerdeki şubelerinde iş için görüşme yapan insanlarda var.
  • bu arada 18 yaşındayım ve starbucks a istanbulda olmama ragmen 1 kere bile gitmedim
  • aslinda onlar coktan baydi ama senin ve sizin gibiler daha cok baydi.

biraz saygi duyun artik salin milletin nasil davranip nasil giyindigini.

bizene, herkes napiyosa kendine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay içiyorum ssli
    4 ay önce açıldı
    Bigodaki karılar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim okulda starbkucks açılmadan önce starbucks'a gitmek için Ankara'ya giden tipler vardı şimdi orda yaşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Ben öyleyim ve Loither ile aynı görüşteyim.
  • Sitarbaks yazaydin iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Kere Starbucks'a Gitmedim .
  • bu forumdaki ezik ve asosyal tripleri beni çok güldürüyor.

arkadaşım kaç defa anlatıldı ama tekrar yazıyorum. kahveyi normal bi yerde içsen zaten 5 lira en az ve zırt pırt bi şeyler alman için rahatsız edilmen ve etraftaki büyük ihtimali senin gibi olan apaçiler de cabası.
    7.5-9 lira arasında parayı veririm, başka yerlerde satılan kahvelerden 100 kat daha güzelini içerim, etraf temiz, insanlar düzgün, ne alırsınız cart curt diye ikide bir gelen tiplerden yok. arkadaşımla ya da sevgilimle karşılıklı oturur sıcacık kahvemi içerim, istersem internetime de girerim.
    e bu imkanlar varken neden gitmeyeyim ?
    Gayet de kendi halimde birisiyim, öyle tipler yok demiyorum ama var diye de abuk subuk konuşmanın gereği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felsefi1

bu forumdaki ezik ve asosyal tripleri beni çok güldürüyor.

arkadaşım kaç defa anlatıldı ama tekrar yazıyorum. kahveyi normal bi yerde içsen zaten 5 lira en az ve zırt pırt bi şeyler alman için rahatsız edilmen ve etraftaki büyük ihtimali senin gibi olan apaçiler de cabası.
    7.5-9 lira arasında parayı veririm, başka yerlerde satılan kahvelerden 100 kat daha güzelini içerim, etraf temiz, insanlar düzgün, ne alırsınız cart curt diye ikide bir gelen tiplerden yok. arkadaşımla ya da sevgilimle karşılıklı oturur sıcacık kahvemi içerim, istersem internetime de girerim.
    Gayet de kendi halimde birisiyim, öyle tipler yok demiyorum ama var diye de abuk subuk konuşmanın gereği yok

Okuduğunu anlamadan yorum yazmışsın tekrar oku bakalım anlayacakmısın

• Konu ile ilgili güzel bir karikatür

Starbaks tripleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Konu ile ilgili güzel bir karikatür

Starbaks tripleri

Ulan bu Umut Sarıkaya adamı öldürür

• quote:

Orijinalden alıntı: Felsefi1

bu forumdaki ezik ve asosyal tripleri beni çok güldürüyor.

Katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Konu ile ilgili güzel bir karikatür

Starbaks tripleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.