Bildirim
Star Wars ile ilgili....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
4564564654.kez başlık açıldı ve 4564564654.kez cevaplansın madem;
çekim yıllarına göre yani 4-5-6-1-2-3 diye izlenmeli.
asıl üçleme 4-5-6'dır. 1-2-3 ise bunların öncesini anlatıyor, klon savaşları, cedayların yenilmesi, cumhuriyetin imparatorluğa dönüşmesi falan. favorim episode 3'tür.
oyunlardan hoşlanıyorsan, tüm seriyi bitirdikten sonra star wars the force unleashed 1-2 oynamanı da tavsiye ederim. episode 3 ile 4 arasında geçiyor. güzeldir baya -
1-2-3-4-5-6 diye çıkmadı mı filmler , niye 4-5-6 1-2-3 diye izlicez çözemiyorum , bu yüzden izlemiyorum Star Wars u -
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen
1-2-3-4-5-6 diye çıkmadı mı filmler , niye 4-5-6 1-2-3 diye izlicez çözemiyorum , bu yüzden izlemiyorum Star Wars u
benim favorim 4-5-6-1-2-3-4-5-6-5-3-6-5-3-5-3..... Şaka bir yana hocam 4-5-6-1-2-3 olarak izlersen Star Wars izlemiş olursun. 1-2-3-4-5-6 olarak izlersen bir film serisi izlemiş olursun -
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen
1-2-3-4-5-6 diye çıkmadı mı filmler , niye 4-5-6 1-2-3 diye izlicez çözemiyorum , bu yüzden izlemiyorum Star Wars u
benim favorim 4-5-6-1-2-3-4-5-6-5-3-6-5-3-5-3..... Şaka bir yana hocam 4-5-6-1-2-3 olarak izlersen Star Wars izlemiş olursun. 1-2-3-4-5-6 olarak izlersen bir film serisi izlemiş olursun
456123 DİE izlersem hikâyede kopukluk yasamam demi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayır aksine daha etkileyici olacak. Hele 5. 6. ve 3. filmler baya etkileyici olacak. Ama 1-2-3-4-5-6 olarak izlerseniz bu etkiyi yaşayamıcaksınız. Spoiler vermeden en fazla bu kadar bahsedebilirim. dediğim gibi Star Wars 4-5-6-1-2-3 olarak izlenir. -
quote:
Hayır aksine daha etkileyici olacak. Hele 5. 6. ve 3. filmler baya etkileyici olacak. Ama 1-2-3-4-5-6 olarak izlerseniz bu etkiyi yaşayamıcaksınız. Spoiler vermeden en fazla bu kadar bahsedebilirim. dediğim gibi Star Wars 4-5-6-1-2-3 olarak izlenir.
Sağolun hocam bugün başlıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam çekim sırası 4 5 6 1 2 3. 1 den başlayıp 6 ya doğru izlerseniz çekim yıllarından dolayı 3. filmi bitirip 4. filme geçince ben ne izliyorum dersiniz Çekilen ilk film olan 4 . film 1977 yapımıdır. -
Peki bunları torrent vb hd olarak nereden indirebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: protokolist
Valla bende blu ray set olarak var Star Wars ama torrent siteleridne elbet vardir hd halde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Valla bende blu ray set olarak var Star Wars ama torrent siteleridne elbet vardir hd halde
Ve birde 7 filmi nereye koymak gerekir? Yanı ben 3-5 güne bitiririm de 6 filmide 7 yı 3 ten sona izlicem ama hikâye olarak 6 nin devamı demi
Anladım şimdi
4 5 6 1 2 3 7 izlme sırası olacak ama ben hikâyede kopukluk yaşamadan onu anlicam değil mi
quote:
quote:
quote:
Ve birde 7 filmi nereye koymak gerekir? Yanı ben 3-5 güne bitiririm de 6 filmide 7 yı 3 ten sona izlicem ama hikâye olarak 6 nin devamı demi
Anladım şimdi
4 5 6 1 2 3 7 izlme sırası olacak ama ben hikâyede kopukluk yaşamadan onu anlicam değil mi
Hocam anlarsiniz ama yok illa siralamadan gideyim diyorsaniz 4-5-6-1-2-3-4-5-6-7 seklinde izleyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben sana 4 5 6 1 2 3 şeklinde izlemeni öneririm.
Eğer 4. filmden başlarsan Darth Vader'ın dönüşümünü çok iyi bir şekilde görürsün anlarsın seriyi böyle izlersen daha çok zevk alırsın şüphesiz.
Ama 1 den başlarsan 4. filmde kalite düşeceği için doğal olarak seni tatmin etmeyecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Polifemus
Eğer 4. filmden başlarsan Darth Vader'ın dönüşümünü çok iyi bir şekilde görürsün anlarsın seriyi böyle izlersen daha çok zevk alırsın şüphesiz.
Ama 1 den başlarsan 4. filmde kalite düşeceği için doğal olarak seni tatmin etmeyecektir.
Biraz önce 4 bitti ve memnunum izlediğime dediğiniz gibi 4 5 6 1 2 3 4 5 6 7 yapacağım fakat birşey sorucam 4 ile ilgili:benim bildiğim star wars jediler sithler ve cumhuriyet(krallık) ile ilgili birşeyler idi.Bu filmde sith lordu falan hiç ole kişiler duymadım
Bide su cakma klonlar beyazlılar yanı krallığın askerlerini?
Imparatorun tarafindaki baba adamlae sith lordlari..
Kont Doku, darth vader vb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Ama 1 den başlarsan 4. filmde kalite düşeceği için doğal olarak seni tatmin etmeyecektir.
Biraz önce 4 bitti ve memnunum izlediğime dediğiniz gibi 4 5 6 1 2 3 4 5 6 7 yapacağım fakat birşey sorucam 4 ile ilgili:benim bildiğim star wars jediler sithler ve cumhuriyet(krallık) ile ilgili birşeyler idi.Bu filmde sith lordu falan hiç ole kişiler duymadım
Star Wars'da krallık hiçbir zaman olmadı. İmparatorluk vardı. İkis ifarklı şeyler. Cumhuriyet'le krallığı aynı şey olarak yorumlaman ise ayrı bir facia.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 14 Eylül 2015; 23:01:06 >
-
hahaha -
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
quote:
Star Wars'da krallık hiçbir zaman olmadı. İmparatorluk vardı. İkis ifarklı şeyler. Cumhuriyet'le krallığı aynı şey olarak yorumlaman ise ayrı bir facia.
Ewet yanlışlıkla krallık yazmisim doğru fakat cumhuriyet ile imp.nie facia?Cumhuriyet yıkılınca imp.kurulmuyomu?Bi anlatırsam sevinirim.Ayrıca bu evrene yeniyim!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
izlediğin 4. filmde zaten Sith İmparatorluğu hüküm sürmekte cumhuriyet yıkılmış. Jedi'ler büyük çoğunlukta yok olmuş tabiri caizse soykırıma uğramış durumda.
Beyazlar evet imparatorluğun askerleri.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X