Şimdi Ara

STAR WARS 'EMPIRE AT WAR' (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
0
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: trell

Star Wars Empire at War Mission 4: Kessel Rescue
    Bu bölümü gecebilen varmi , Rebel Campaign de?Sanırım bug .1.02 patch yukledim duzelecegi yaziyor official patch de ama ayni sorun devam.Ywings lerle Ion Cannonları hedef gosteriyor ama ates etmiyor,nasil durdurulur bu shuttles.

Walkthrough
    RC4. Mission Four: Kessel Rescue [SWRC4]

Galactic Map:

Task: Use Y-Wing fighter's ion cannon special ability to immobilize the
    convoys shuttles then rescue the prisoners with the Sundered Heart.

You'll probably want around 5-6 Y-Wings for this mission so you'll
    probably need to build a few more.

Note there are Imperials above Fresia and they are easy to kill off.
    If you want to get rid of them, see the Rebel sidequest called Fresia
    Space Battle.

------------------------------------------------------------------------------

Space Battle:

Objective 1: Use Y-Wings to disable the six shuttles

Objective 2: The Sundered Heart must survive

Objective 3: All of the shuttles must survive

This mission may look rather difficult, but it really isn't. You'll
    want to move all of your units forward towards the Imperials. When you
    get to the first Acclamator and fighters, just keep going past them.
    Then when you get near the shuttles, pause the game. While paused,
    select one Y-Wing, select its ion cannon special ability and target
    one of the shuttles. Do this twice more for the other shuttles. Then
    unpause, and when the shuttles are stopped, just have the Sundered
    Heart go up to each of them. Now, just repeat this process of running
    past the enemies and getting the shuttles to win this mission and get
    a lot of new technology. Also, note that you could use the Sundered
    Heart's special ability on one of the Acclamators to make it even
    easier to go right past.

o shuttle dediği küçük beyaz imparatorluk gemileri
    hani filmlerde vardı ya 3 kanatlı

y-winglerin ion topları var onları kullanarak bunları disable ediceksin
    ve ardından sundered heart le onları toplayacaksın

*taktik şu (benimki) yaklaşık 6 gemi var (ben daha fazla göremedim:) her gemi için 2 Y-wing squad ı gönder (hani yolda biri vurulursa diğeri işini yapsın diye)
    *oyun başladığında pause et ve durum değerlendirmesi yap
    *y-wingleri gönderirken saldır diye ya da yanına gönderme bir y-wing grubunu seçtiğinde ion topu var özel saldırı şekli diye onu seç ardından shuttle ı seç yoksa saldırıyorlar ve shuttle lar yok oluyo
    *20 tane x-wing lazım (y-wingleri korumak için) filonun gerisini nasıl ekleme yapıcağın sana kalmış
    *ve sundered heart onu da artık hareket edemeyen bu shuttle lların yanına gönder o zaten otamatik olarak onları alıyo

• Bu oyun 2 cd
  • oyunun başalrında geonosise saldırdıktan sorna.farkında olamdan bir tane daha darth vader ürettim.iki tane darth vader'ım oldu basbaya.hatta omuz omuza bile savaştılar.oyun hatası olamsa gerek.çünkü üretilirken gözlerimle gördüm sağ üst köşede ve engel olamadım.bunun mantığı ne,nasıl engelliyoruz.sonrki ilk savaşta birini tek başına birsürü asinin içine salıp öldürdüm ama savaşı kazandıktan hemen sorna bir tane daha üretilmeye başlandı ve yine 2 tane vader oldu.bunu engellemenin bir yolu var mı?oyundan soğudum??????????
  • walla hatmıdır bilmem ama aynı anda iki darth vader ya da başka bir kahraman kullanamıyosun(aynısından)
    senin dediğin görev bölümleri dışındaki savaşlarda vader ya da başka bir kahraman -hero ölürde bir spawn ya yeniden doğmamı diyiim artık süresi var
    sağ üst köşede
    ama diyosun genosis de adam ı saldım öldü yani yanlış hatırlamıyorsam genosis bir zorunlu kara savaşı ve vader la yapılması lazım
    vader ölünce görevin başarısız olması lazım

ama onun dışında bir kahraman öldüğünde sağ üst köşede spawn olması normaldir
  • öncelikle cevabın için sağol.

önce geonosisteki uzay savaşını yaparken 2 vader gördüm.herhalde ikisi de ona aittir dedim.ama bu savaşı kazandım ve geonosiste yer savaşına girdim.

bir de baktım ki harbiden 2 vader var. birini önden saldım ölsün de oyun mantığa girsin diye.öldü o uzun bi süre sonra sonra diğer vader ve ordumla gidip bu savaşı da kanazdım.çıktım bir baktım.sağ üst köşede bir vader daha yapılıyor.bu saçmalığı engellemeyi bilen yok mu acaba.tamammen star wars a aykırı bir durum ve oyundayken.(evren önümüzdeyken yani) sağ üst köşede 2 tane vader duruyo.
  • Aynı anda bende de ik tane karakter çıktı hatta belkide üç:)
    Şimdi şöyle bir olay var(gerçi ben kendim yaptım ama)internette scriptler var oyunla ilgili
    ister onu oyun klasörüne at .ister data bilgilerini kendin değiştir(ben yaptım gözel oluyo)

oyunda hero dediğimiz kişilerin bir özelliğini değiştirirseniz(bazen) mesela ben vaderı haritaya salıyordum 30-40 saniyede görevi hallediyordu.Ama vaderdan ya da başka bir hero mesela uzay savaşı için ayrıdır kara savaşı için ayrıdır(ikiside oyunda var gibi gözüküyordu)
    Ama aynı karakterden kara ya da uzay için iki tane olması...

Bunların dışında sana dediğim sağ üst köşede spawn olması normal
    mesela bir düşman gezegenine sadece vader ı gönder savaşması için
    eğer(uzay ya dakara farketmez) savaşı cpu ya bırakırsan savaş raporunda HERO LOST kısmında vader ı görmen lazım kayıp olarak görüyorsan ve de akabinde sağ üst kçşede bir dairede spawn oluyorsa herşey normal yada enfazla oyunu bidaha yükle(gerçi ben sevmeidm o yüzden scriptlerle filan oynadım)

Senin istediğin bir vader oyun vermiş sana iki vader

• her şey normal demişsin de.ben komple bu saçmalığı engellemek ve tek vader'la oynamak istiyorum bunun yolu ne acaba öğrenebilirmiyim?
  • dedim ya yeniden yükle onun dışında oyun oyun kurulurken oyun dosyalarında hata olabilir
    2 cd zaten (yap demiyorum sen bilirsin) ya savelerini sakla yeniden yükle düzelmezse başka birinden bul yada çok emin değilim nasıl olabileceğinide bilmiyorum bir spyware midir virusmudur bilemem belki o programları bozuyordur

bu saydıklarımın dışında başka bir çözüm gelmiyor aklıma kolay gelsin
  • saolasın
  • ooff 1024x768de fulledim grafikleri hayvan gibi olmuş oyun.. taptım vallaha eline sağlık WESTWOOD yeni adıyla Petroglyph Games büyüksün!!
  • oyun muhteşem olmuş olmasına da benim oyunun haberini aldığım günden beri sabırsızlıkla beklediğim "executor" maalesef oyunda yok, tek kelimeyle yıkıldım. SSD olmadan uzay savaşları zevk vermiyor bir de görevler sırasında bir tane Star Destroyer verdi ancak kendim daha sonra üretemedim VSD'lerle dolu filolar da pek sarmadı oyunun ilerleyen bölümlerinde, sanırım asi gemileriyle güç dengesi fazla bozulmasın diye bu tür bir yola başvurmuşlar ama insan 12 SD boyundaki SSD'yi komuta etmek istiyor
  • ne bunlar?
    quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean
    "executor", SSD
  • Executor yıldız savaşları 5 ve 6 'da Darth Vader'ın amirallik gemisi olarak kullandığı yıldız destroyeri. SSD sınıfı, açılımı Super Star Destroyer
     STAR WARS 'EMPIRE AT WAR'
    görüldüğü üzere normal Star Destoyerlere oranla hayli büyük. Aslında Empire At War'ın ilk sürümü diyebileceğimiz SW Rebellion adlı oyunda vardı bunda neden eklenmemiş anlamıyorum.
  • Oyunun grafikleri gönderdiğiniz resimlerden çok güzel görünüyor ama oyunu daha oynamak kısmet olmadı
  • işte tam bu bölümdeyim, kessel denen yere saldırmam gerekiyo y-wing lerle ama saldıramadım korribian a daldım adamların bir torret yerinde yaklaşık 20şer tane torret ları olduğundan görevi retreatle bitirmek zorunda kaldım bu göktaşı kessela nasıl dalıcaz varmıdır bilen?

STAR WARS 'EMPIRE AT WAR'
  • ok ama 3. bölümden sonra adam gibi çıkmış sw oyunu pek yok oyüzden bu gayet başarılı geldi bana

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean
    Executor yıldız savaşları 5 ve 6 'da Darth Vader'ın amirallik gemisi olarak kullandığı yıldız destroyeri. SSD sınıfı, açılımı Super Star Destroyer
  • yav benmi kör oluyorum yoksa foruma mesaj yazan insanların mesajlarmı siliniyo burada "Richard D.Winters" isimli arkadaşın yazısı görünüyodu enson dışardan içeri girdim baktım bişey yok..bugün bu kaçıncı alla alla anlamadım hiçbişi ben vallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

yav benmi kör oluyorum yoksa foruma mesaj yazan insanların mesajlarmı siliniyo burada "Richard D.Winters" isimli arkadaşın yazısı görünüyodu enson dışardan içeri girdim baktım bişey yok..bugün bu kaçıncı alla alla anlamadım hiçbişi ben vallaha

Cidden ya
    Ben sana cevap yazmıştım bölümle ilgili ama mesaj gitmiş
    acaba bug mı var
    mesajı okuyabildin mi bilmiyorum ama yukarda yazdığım gibi Y-wing lerin ion toplarını kullan nakliyeleri etkisiz hale getir sundered heart ile topla kaç
  • yok y-wingleri sürükleyip bıraktığımda o ss deki yazı çıkıyo meteora herhangi bir birliği sürükleyip bırakamıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.