Şimdi Ara

Star Wars çok fena spoiler yedim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 77'deki filmden başladım. 2. Filmin yorumlarına bakarken bir tane beyinsizin yüzünden luke ve vader ile ilgili spoiler yedim. Sinirden sinemalar.com'u ateşe vermek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seyir zevkini düşürecek bir spoiler değil devam et.
  • O spoileri the simpsons animasyonunda homer simpson da gisede bekleyen izleyicilere veriyordu.. :)

• Başlığa bakınca, 2015 aralık ayında gösterime girecek filmden spoiler yediniz sandım. :))
    İlk serideki bu durumu öğrenmek spoiler sayılmaz hocam. O bir klasik oldu artık. Devam edin siz... Ben üçlemeleri kim bilir kaç defa seyrettim. Hepsinde de keyif aldım.
  • dün 1 bugün 2. filmi izledim bu zamana kadar izlemediğime pişmanım. Film çok güzelmiş, çıkış yılına göre izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 31 Temmuz 2015; 20:10:16 >
  • Hocam zaten çoğu filmde, dizide Star Wars ile ilgili bir şey geçiyor. Klasikleşmiş artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seriyi izlemedim uzun zaman önce almıştım bu spoilerı aklımda anakin diye kalmış meğersem skywalker mış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Seriyi izlemedim uzun zaman önce almıştım bu spoilerı aklımda anakin diye kalmış meğersem skywalker mış

Skywalker, Anakin'in soyadı
  • Onu bende biliyorum,izlemedim filmlerini ama :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç mi nööooooo diye efekt duymadın ?

hepsi luke skywalker'dan alıntıdır
  • Şuan ilk 3 filmi bitirdim, Bölüm 1 ile devam edeceğim. Böyle geç izlediğim için pişmanım, adamlar yapmış...
  • Bu zamanda SW'den spoiler yedim demek, en az yeni filmin duyurusu kadar büyük bir olay bence. Şöyle geçmişe bakıyorum da 1,2,3'ü sinemada izlemiş olmamın, üstelik PC ve internetin doğru düzgün olmadığı bir dönemde her film 3'er yıl beklemiş olmak tez konusu olur resmen, yaşayan bilir.
  • https://store.donanimhaber.com/fd/6d/d6/FD6DD6025E5E9BDA800E46B1A97F932D.gif

• O spoilerı bilemeyeni dövüyorlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 2 Ağustos 2015; 13:38:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.