Şimdi Ara

Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
3
Favori
30.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBDF46633

    Konuya vakıf olman imkansız zaten şans eseri denk gelmişsindir diğer arkadaşların gibi.Faturasız yama satışı hakkında da konuya vakıf olmadan yorum yapsana çok isabetli yorumlar yapıyorsun. Mesela yamalardan gelen ücretin ne kadarı oyun firmasına gidiyor veya vergi olarak ödeniyor? Maliyeye nasıl bildiriyorsunuz? Çalışanlarınız sigortalı mı veya kaydı var mı?



    Alıntıları Göster

    Hayatında faturayı en çok bu grup için kullandın herhalde. Büfeye gidince de faturamı ver diye baskı yapıyorsundur aldığın ürünler için %100 eminim buna. Açık bulmak için bir taraflarını yırtmaya çalışıyorsun ama işte beynini çalıştırsan biraz düzgünce, insanca soru sorsan durum çözülecek. Sen sinirini kusmaya devam et. Başka bir yolda ortak payda oluşturabileceğimizi sanmıyorum.





  • Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri-

    Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri-

    Bunların çapı bu kadar. Sözde hakaret, küfür etmezler ama hakaret edene "bak şimdi SS alırlar", "ahahaaa ben yorum yapmıyorum" diye sahip çıkarlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    Yönetim yönetim olsa bu çöpleri forumdan temizler millet de rahat eder. Ama olur mu, 80 tane mesaj şikayet edilmiş adamlar bakmıyorlar bile. Kimse umursamıyor. Anonymous çöptür diye konu açsak dakika kalmaz. Sözde forum şikayet sistemi ile çalışıyor. Hadi leen oradan.

  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Amazon olayları olduğunda powerstorm açılan Discord gruplarına kadar gelip forumun zarar görmemesi için konuşma yapmıştı. Şimdi ise foruma sabah akşam sövenlerin, trolleyenlerin olduğu bir çeviri grubunun üyesine moderatörlük yaptırmaya devam ediyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt

    Türkçe Yama bölümünü, forumun bir parçası olarak görmüyorlar herhalde. Yukarıda 2-3 kişi yönetimden kişileri etiketleyip ilgilenin diye yazmış, kimse gelip bakmamış. İnsan gerçekten hayret ediyor.

  • Konuyu karıştıran zerzevat önüne gelene köpek çekti, liseli ergenler gibi ana bacı yaptı 1 gün ceza almış. Benim de yaptığım iyi-kötü tüm yorumlar silinmiş. Bundan sonra istediğiniz kişiye köpek diyebilirsiniz cezası 1 gün çekinmeyin söyleyin. Hatta ana bacı da yapın...


    Zamanında birine gerizekalı angut dediğim için 21 gün ceza almıştım. Adaletini seveyim DH!


    Edit: Moderatörler 1 günden fazla ceza veremiyormuş asıl büyük cezayı üst yönetim veriyormuş. Umarım bu doğrudur! Beklemedeyim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azor ahaii -- 16 Ocak 2021; 19:26:9 >
  • Forumda süren tartışmaya dahil olmadan merak ettiklerimi sormak için siteye üye oldum . Pakette bahsi geçen diğer oyunlar bende yok . Maddi nedenlerden ötürü yakın bir tarihte bu oyunlara sahip olamayacağımda ortada . Dolayısıyla bana sadece konu başlığında belirtilmiş oyunun yaması lazım . Neden standalone tek bir yamaya sahip olamıyorum ? Neden yamaya sahip olabilmek için tam paket ücreti ödemek zorundayım ? Daha küçük bir ücretle üyelik sistemine dahil olmadan bu yamaya sahip olabilsek hem sizin hem de bizim için daha sağlıklı bir yöntem seçilmiş olmaz mı ? Böylece isteyen tek bir yama ücreti ödeyerek daha az bir paraya sadece istediği yamalara sahip olup aynı zamanda üye havuzuna dahil olmazken ; isteyen de tam paket ücreti ödeyip tamamına sahip olur .

  • CyberWitcher kullanıcısına yanıt

    Para akışı için üyelik sistemi

  • CyberWitcher kullanıcısına yanıt

    Önceden yamaları tekli satış ile satıyorlardı. Yama başına 20 tlydi diye hatırlıyorum. Şuan bütün yamalar sadece 18.5 tl. Ayrıca üyeliğiniz süresince indirdiğiniz yamaları üyeliğiniz bitse bile pcnizden silmediğiniz sürece sınırsız kullanabiliyormuşsunuz. Bu açıdan baktığınızda bu sistem daha çok kullanıcı yararına. Burdaki ölücü arkadaşları dikkate almayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Tıklanma = money :)

  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

    Dün hikaye bolumunu bitirdim sıkıntı yaşamadım.

  • dehsetbisey D kullanıcısına yanıt

    Önceki duruma göre iyileştirme yapılmış olduğuna bende katılıyorum ama dediğim gibi sizin cümle içerisinde ''tüm oyunlar'' olarak bahsettiğiniz oyunlar bende maalesef yok . O oyunlara sahip insanlar için nasıl şu anki sistem bir avantajsa oyunlara sahip olmayanlar içinde dezavantaj . Ben bu yamaya sahip olabilmek adına ödeme yapmaya olumsuz bakmıyorum . Benim rahatsız olduğum konu hem tam paket ücreti ödemek hem de tam paket ücreti ödememe rağmen tam paketin avantajlarından hiçbir zaman faydalanamayacak olmak . Sizin bahsettiğiniz tüm oyun yamalarına sahip olabilmem için sistemimi yenilemem gerek . 18.5 TL için bunu yapmayı kimse tercih etmeyeceğine göre bence bir orta yol bulunabilir . Çok zor birşey değil. Ayrıca sistemimde harddisk kapasitesi yeterli olmadığı için sık sık oyunları ilk bitirişimde yer açılsın diye kaldırır steam hesabımdaki diğer oyunu yüklerim . Benim gibi yeterli disk alanı problemi çeken herkesinde bu şekilde yaptığını tahmin ediyorum. Dolayısıyla eski oyunu her yüklediğimde sisteme aynı ücreti ödeyip tekrar üye olmam gerekiyor . İşte bu bence ikinci büyük sorun . Ücretini baştan ödediğin birşeyin kullanım hakkının tamamen sana verilmemesi . Umarım beni kimse yanlış anlamıyordur ama bu bana üyelik sistemini sürekli canlı tutmak için var olan ürünün sağılabildiği kadar sağılması gibi geliyor . Bilmiyorum siz bu konuda ne hissediyorsunuz .





  • quote:

    Orijinalden alıntı: azor ahaii

    Konuyu karıştıran zerzevat önüne gelene köpek çekti, liseli ergenler gibi ana bacı yaptı 1 gün ceza almış. Benim de yaptığım iyi-kötü tüm yorumlar silinmiş. Bundan sonra istediğiniz kişiye köpek diyebilirsiniz cezası 1 gün çekinmeyin söyleyin. Hatta ana bacı da yapın...


    Zamanında birine gerizekalı angut dediğim için 21 gün ceza almıştım. Adaletini seveyim DH!


    Edit: Moderatörler 1 günden fazla ceza veremiyormuş asıl büyük cezayı üst yönetim veriyormuş. Umarım bu doğrudur! Beklemedeyim...

    1 gün cezası moderatörlerin verdiği geçici ceza. Moderatörler 1 günden fazla ceza veremiyor.


    Üst yönetim, şikayetleri onaylayınca asıl büyük cezayı alacak. O hakaretlerden sonra muhtemelen sınırsız çizilir.





  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Umarım dediğin gibi olur, yoksa burada da adalete olan inancım bitecek. Benim gördüğüm en az 8 kişiye köpek çekti, bana ve bir kişiye ana bacı girdi, cezayı görünce şok oldum. Onun tahriklerine dayanamayarak ben de bir kaç kötü söz kullandım cezam neyse ben de razıyım. Çekincem ya da korkum yok. Ama o zerzevatın cezası 1 gün olmamalı! Umarım üst yönetim bu konu ile ilgilenir ve senin de dediğin gibi olur. Bekleyeceğiz...

  • "Yarın yayınlayacaklarmış sitelerinden öğrendiğim kadarıyla." ahsdashdahsaa çok haberim yok gibi konu aç panpa

  • CyberWitcher kullanıcısına yanıt

    Şuan dünya genelinde gamepass sistemleri oldukça yaygınlaştı. Çıkış amacı birim fiyatları yüksek olması nedeniyle oyuncuların ulaşamadığı oyunlara toptan daha cuzi miktarlarla ulaştırmak. Yüzlerce oyunun bulunduğu gamepass sisteminde benim oynamak istediğim 5-10 oyun olsa veya pcm anca bu kadar oyunu kaldırıyor olsa bile gamepassa ödediğim miktar bu oyunlara ödeyeceğimin yanında devede kulak kalır. Maddi açıdan kullanıcının karına yani.


    Star wars battlefront 2 yi kaldıran bir pc nin yama kütüphanesindeki diğer oyunları da kaldıracağını düşünüyorum. Yani sisteminizi yenilemenize gerek yok.


    Ayrıca kaçımız oynayıp bitirdiği oyunu özellikle hikaye tabanlı oyunları açıp tekrar tekrar bitiriyoruz ki?


    Şunu da eklemem gerektiğini düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla çevirmenlere ücret ödüyorlar. Senelerce oyunlara yama bekletmeden AAA oyunları bile 3 ayda çevirebilen hatta oyunun çıkışıyla beraber yamaları yayınlayabilen bir sistem varsa bu sistem desteklenmelidir. Burada kullanıcılardan çevirmenlere sabit bir para akışı olmalı ki devam eden projelere kaynak üretebilsinler.


    Tabi ki bunlar benim fikirlerim. Bu tarz isteklerinizi kendilerine sitelerinden veya discord kanallarından ulaştırırsanız daha doğru bilgiler edinirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dehsetbisey D kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz gamepass sistemi veya netflix , spotify gibi online sistemlerde ürünün direkt kendisi kullanıma sunulur . Oysa burada bir yan ürün söz konusu . Netflix'teki filmlerin altyazısının ayrı bir platformda üyelik sistemiyle satışa sunulduğunu düşünün mesela . Örnek birebir karşılığını bulmasa da ifade etmek istediklerimi anlamışsınızdır . Ayrıca sistemimi yenilemek verdiğim bir örnekti . Oyunlar kütüphanemde yoksa ve tüm yamaları kullanabilmek için bu oyunların fiziksel veya dijital kopyasını satın almam gerekeceğinden verdiğim örnekte değişen herhangi bir durum sözkonusu olmayacaktır . Yanlış anlaşılmamak adına burada tekrar açıklamasını yapayım . Bir yan ürün mevzubahis yani ürünün direkt kullanımını etkilemeyen ancak ürünün deneyimine olumlu bir katkısı bulunabilecek bir hizmet . Ve bunu tam kapasite kullananda kullanmayanda tam ücret ödüyor . Tek tek satın almak mümkün değil . Diğer konuya cevap vereyim kaç kişi bitirdiği oyunu tekrar tekrar oynuyor bilemiyorum . Bunun sağlıklı bir istatistiğini yapacak donanımda olduğumu düşünmüyorum . Ancak maddi koşullardan dolayı satın alabildiğim az ama öz birkaç oyunu yeni oyun satın alamadığım için tekrar tekrar belli aralıklarla değiştirerek oynuyorum . Örneğin witcher 3 'te 766 saatim olduğu yazıyor şu an baktığım steam ekranında . Her oyunu tabiki bu kadar uzun süre oynamıyorum ama bunu sık yaptığımı da bilmenizi isterim . Bana cevap yazma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederim . Amacım kutuplaşma yaratmak veya tartışma ortamı oluşturmak kesinlikle değil . Ama sizinle yapmış olduğumuz küçük fikir alışverişinden benim anladığım bu durumun şu an için bir çözümü yok . Siz forumda benden daha eski olduğunuza göre sizin bildiğiniz bir çözüm yoksa bende kendileriyle irtibata geçsem herhangi bir sonuca ulaşamıycam . Tekrardan cevap için teşekkürler ve iyi forumlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberWitcher -- 16 Ocak 2021; 19:51:22 >




  • Sayın arkadaşlar, Steam'in Boacompra ödeme sistemi de Izyco'ya bağlı. Bu gruba güvenmeyip Steam'e nasıl güveniyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberWitcher

    Bahsettiğiniz gamepass sistemi veya netflix , spotify gibi online sistemlerde ürünün direkt kendisi kullanıma sunulur . Oysa burada bir yan ürün söz konusu . Netflix'teki filmlerin altyazısının ayrı bir platformda üyelik sistemiyle satışa sunulduğunu düşünün mesela . Örnek birebir karşılığını bulmasa da ifade etmek istediklerimi anlamışsınızdır . Ayrıca sistemimi yenilemek verdiğim bir örnekti . Oyunlar kütüphanemde yoksa ve tüm yamaları kullanabilmek için bu oyunların fiziksel veya dijital kopyasını satın almam gerekeceğinden verdiğim örnekte değişen herhangi bir durum sözkonusu olmayacaktır . Yanlış anlaşılmamak adına burada tekrar açıklamasını yapayım . Bir yan ürün mevzubahis yani ürünün direkt kullanımını etkilemeyen ancak ürünün deneyimine olumlu bir katkısı bulunabilecek bir hizmet . Ve bunu tam kapasite kullananda kullanmayanda tam ücret ödüyor . Tek tek satın almak mümkün değil . Diğer konuya cevap vereyim kaç kişi bitirdiği oyunu tekrar tekrar oynuyor bilemiyorum . Bunun sağlıklı bir istatistiğini yapacak donanımda olduğumu düşünmüyorum . Ancak maddi koşullardan dolayı satın alabildiğim az ama öz birkaç oyunu yeni oyun satın alamadığım için tekrar tekrar belli aralıklarla değiştirerek oynuyorum . Örneğin witcher 3 'te 766 saatim olduğu yazıyor şu an baktığım steam ekranında . Her oyunu tabiki bu kadar uzun süre oynamıyorum ama bunu sık yaptığımı da bilmenizi isterim . Bana cevap yazma nezaketini gösterdiğiniz için teşekkür ederim . Amacım kutuplaşma yaratmak veya tartışma ortamı oluşturmak kesinlikle değil . Ama sizinle yapmış olduğumuz küçük fikir alışverişinden benim anladığım bu durumun şu an için bir çözümü yok . Siz forumda benden daha eski olduğunuza göre sizin bildiğiniz bir çözüm yoksa bende kendileriyle irtibata geçsem herhangi bir sonuca ulaşamıycam . Tekrardan cevap için teşekkürler ve iyi forumlar.

    Hocam nacizane fikir olarak şöyle ki uygulanan aylık ücret sistemi çeviri grubunun iş yapma bakımından sürekliliği açısından getirildi. Yani onların da bir şeyler kazanmaları daha doğrusu "düzenli" olarak kazanmaları için getirildi ki aynı formül Animus Projesinde de kullanılıyor şu an. Siz de dediğinizde haklısınız ama genele bakıldığında bir kere yamayı alıp çekilmeniz aylık üyelik almanıza nazaran çeviri grubu açısından daha kötü çünkü çeviri grubunun uzun vadede iş şevkini kıran bir şey tekli satın alma opsiyonu. Ha böyle bir seçenek sunsalar mıydı? Eğer onları maddi açıdan zor duruma sokmayacaksa keşke yapsalardı çünkü DH de laf yemelerinin sebebi de bu aylık üyeliği zorunlu kılmalarıydı. Ama yine de Discord grubundan bakarsanız aylık üyeliğin gruba daha iyi geldiğini görürsünüz çünkü gerçekten her ay verilen ücretlerin karşılığını her ay en az bir oyuna kaliteli yama yaparak veriyorlar. Oyunları tekrar oynamak konusunda ise alırsanız içiniz rahat olabilir. Misal 1 aylık üyelik alırsanız ve onu MGS V Phantom Pain'e uygularsanız "oyun güncellenene kadar" istediğiniz kadar oynayabilirsiniz hani üyeliğiniz bitse dahi yamayı kullanmaya devam edebilirsiniz.





  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.