Mehtaplı bir Los Angeles gecesinde karanlıklardan fırlayan bir şey Ellie ve Jimmy kardeşlerin arabasının yoldan çıkarak bir şarampole yuvarlanmasına sebep olur. İkisi de kurtulmuş fakat geçirdikleri kaza sebebiyle hayatları sonsuza dek değişmiştir. Ellie ve sıska Jimmy kendilerini bir anda yükselen bir fiziksel güç, güçlenmiş hassasiyet ve inkâr edilemez bir çekicilikle donatılmış bulurlar. O gece başlarına gelen sadece bir kaza değil bunun çok daha ötesinde bir şeydi. Yeni dürtüleri onları etkisi altına alıyor, Ellie ve Jimmy bu yeni sahip oldukları güçleri artık kontrol edemiyorlardı. Bu laneti; yoluna çıkan her şeyi tamamen yok etmeden önce sona erdirmeleri ve sırrı çözmeleri gerekiyordu.
Başroldeki kız hep aynı kurt adam vb. rollerde yer alıyor ben hep görüyorum.
TARZI DEĞİŞİKMİŞ.. BENDE KANAL KANAL GEZDİM AMA BU DEĞİŞİKMİŞ
Geçen gün er ryan ı kurtarmak oynadı hatırlarmısınız bilmem.ÇEviri o kadar kafadan yapılmış ki artık gülmeyide geçtim sinir olup kapattım.AYnen bir sahneyi aktarıyorum..Sahil çıkarmasında tom hanks in ayna ile mg42 yuvasına baktığı anı hatırlarmısınız..Aynala bakıyor ve aynen 'sağda 30 solda 20 piyade' el insaf be kardeşim.MAdem çeviri yapacaksın alda bir korsan kopyasını bari seyret...