Şimdi Ara

star craft wings liberty hayal kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 5 tlye oyunu aldım videosu çok güzel de oyunu sarmadı warhammer soulstrom ondan daha güzel........... keşke çiğköfte yeseydim o parayla

• Çok güzel bir provoke konusu açmışsın,tebrik ediyorum.

Hem sahte al,hem beğenme(güzel olsa dahi)hem senelerdir takipcisi olan insanlara karşı saygısızlık et
  •  star craft wings liberty hayal kırıklığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Çok güzel bir provoke konusu açmışsın,tebrik ediyorum.

Hem sahte al,hem beğenme(güzel olsa dahi)hem senelerdir takipcisi olan insanlara karşı saygısızlık et

biz villalarda yaşamıoruz bilader , alıcam almayada devam edeceğim..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Singleman

quote:

Saçma adam saçma konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

quote:

Saçma adam saçma konu.

tüm içindeki şeyler sana iade dostum saçma sensin sen git marsta yaşa tavsiyemdir.

• quote:

quote:

Evet ben de triplex villada yaşıyorum zaten. (!) Paramı biriktirip alıyorum oyunlarımı, bu lafım senin orjinal almamana değil orjinal alan insanları çok zenginmiş gibi görmene yazdım.

Ayrıca ilk oyunu oynamışsındır herhalde. Nesini beğenmedin, neresi hayal kırıklığı oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 30 Temmuz 2010; 21:30:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Multi için yapıldı o oyun single'ı beğenmemen çok normal. Starcraft fanları bascak birazdan burayı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nisako

Multi için yapıldı o oyun single'ı beğenmemen çok normal. Starcraft fanları bascak birazdan burayı zaten.

Single'ı da idare ediyor hocam. Tabiki multisi akacaktır.
  • Adam oyunu almış oynamış ve beğenmemiş bunuda paylaşmış "alanlar gerizekalı" dememiş ki nereden anlıyorsunuz hakaret ettiğini ? neden üstünüze alınıyorsunuz ? boşuna kırmayın birbirinizi hadi bakalım
  • obvious troll is obvious
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

quote:

Orijinalden alıntı: nisako

Multi için yapıldı o oyun single'ı beğenmemen çok normal. Starcraft fanları bascak birazdan burayı zaten.

Single'ı da idare ediyor hocam. Tabiki multisi akacaktır.

yerim fanlarını ben, ne fanı pc fanımı , kimse de bişeycikler yapamaz ama bu oyunun multiplayerin ağırlıklı olduğunu bilmiyordum neyse fazla para vermedim zaten KISKANANLAR ÇATLASIN....
  • ilkokul bebelerini korsan oyun satışı yasaklansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ilkokul bebelerini korsan oyun satışı yasaklansın

bide anlıyomuş gibi yorum yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal Technique -- 30 Temmuz 2010; 22:09:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.