Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
45
Favori
94.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar uzay simülasyonu da olsa umarım gezegen ve uzay üsleri yeterince çeşitlilikte olur. Ben şahsen çok büyük bir harita bekliyorum ne olursa olsun başkalarının keşfettiği yerleri keşfetmemiş olucaz sonuçta uzayda olduğumuz hissini iyi yansıtabilseler o bile yeter ''-uzayda siren sesi mi ?'' vb sorular sordurmasınlar yeter, tabi oynanabilirlik çok önemli oyundaki diğer ayrıntıları beraber oynadığımız arkadaşlarımızdan öğreniriz nasıl olsa

Aslında şu alfa bir başlasa bazı şeyleri yaşayarak tecrübe etmiş olucaz uzayda it dalaşı yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-Rock -- 27 Şubat 2014; 17:27:03 >
  • F-Rock kullanıcısına yanıt
    Banada az kaldi gibi geliyor :D
  • 10 nisan Alphanin ilk denenecegi tarih ama tabi sadece PAX etkinligine katilanlar deneyebilecekmis.Buyuk ihtimal PAX dan sonra Alpha yi bizlerede acarlar veya etkinlikteki geri donuslere gore birazcik daha gelistirip en gec mayis ayinda Alpha oynamaya baslayabiliriz.Ben slotlarinda nisanda bitecegini varsayip PAX dan sonra Alpha yi oynayabilecegimizi dusunuyorum yani nisan ayi kesin diyebiliriz gozumuz aydin.

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13601-Updates-PAX-East-Wall-Of-Honor-And-More

• killnOd kullanıcısına yanıt
    Çok güzel baya sabırsızlanmaya başlamıştım kendi adıma yalnız Alpha dediğimiz sadece it dalaşından ibaret olmayacak değimli ticaret vs özelliklerinin hepsini olmasa da deneme şansını yakalayabiliriz oyunun umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-Rock -- 28 Şubat 2014; 19:55:18 >
  • Hadi inşallah ölmeden şu alphayı görürüz yahu..
    İt dalaşı sadece. Diğer şeyler ilerleyen aylarda eklenecek.
  • Merak edenler icin Mustang in ozellikleri ve detaylari aciklandi.

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13604-Mustang-Gunship-Stats-Update
  • 2014 Subat AYI Raporu Yayinlandi ;

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13610-Monthly-Report-February-2014

Turkce bile olsa okuyamayacaginiz kadar ayrintili ve uzun bir yazi , ingilizce oldugunuda dusunursek okumak icin cok uzun bir sure harcamaniz gerekiyor.
    Aslında İngilizce bilen biri önemli noktaları bizimle paylaşsa çok güzel olurdu.
    Sabah okumuştum. Önemli nokta var denemez. Kısaca her stüdyonun yaptıklarını yazmışlar. Zaten birçok şeyi biliyoruz oyunla ilgili o sebeple pek işe yarar birşey değil.
  • para olsada su jump point kitabını alsak 80 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

para olsada su jump point kitabını alsak 80 dolar

Bana biraz pahali geldi hatta cok pahali geldi.Bircok gemiden pahali.Ayrica kitabin icerigi nedir ve 80$ lik ne tur avantajlari var?
  • Çok pahalı ona o parayı vereceğime yeni bir gemi alırım daha iyi bir avantaj sağladığını da düşünmüyorum üstelik Türkiye de ek ücret ödetmeden nasıl elde edilir o kitap ABD de yaşayıp bu oyuna ilgi duyanlar için yapılmış benim için içinde önemli bir bilgiler varsa İnternet'e düşer yakında saten benim ilgilendiğim nokta umarım nisan'da alfaya başlarız.
    1 yıldır Jump Point diye dergi çıkartıyorlar. Aylık 10 dolarmı neydi. Her ay bu dergiye abone olanlar gemi dizaynlarını, silahları, konseptleri vs. erkenden öğreniyorlardı. Bu kitap şuana kadar çıkan tüm sayıların bir araya gelmiş hali. Zaten geçen sene içinde o dergideki birçok bilgi ortaya çıkmıştı. Sadece görmediğimiz tonla konsept tasarımı var içinde onları merak ediyorsanız alınabilir. Kitap 650 sayfa bize pahalıya geliyorda yabancılara göre normaldir heralde.
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Tamamda sirf tasarim gorecem diye 80$ kolay kolay yabancilarda vermez.Tabi cok zengin olup keyfi olarak Star Wars urunlerine 1000$ veren Star Citizen fanatikleride cikacaktir orasi ayri konu.Ama genelleme yapacak olursak cogu kisi bu parayi vermez diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 7 Mart 2014; 17:44:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Tamamda sirf tasarim gorecem diye 80$ kolay kolay yabancilarda vermez.Tabi cok zengin olup keyfi olarak Star Wars urunlerine 1000$ veren Star Citizen fanatikleride cikacaktir orasi ayri konu.Ama genelleme yapacak olursak cogu kisi bu parayi vermez diye dusunuyorum.

cebime suanda havadan 100 lira girse gozum kapalı alırım
  • Dog Fight modulunun nisan ayinda cikacagi resmilesmis , gozumuz aydin.

Star Citizen'ın Dogfighting Modülü PAX East'ten Sonra Çıkacak ;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Citizenin_Dogfighting_Modulu_PAX_Eastten_Sonra_Cikacak-53238.htm
  • 40 milyon Dolar da aşıldı tutabilene aşk olsun bukadar ilginin ve beklentinin karşılıgını verebilirler umarım
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Citizen_40_Milyon_Dolar_Barajini_Asti-53310.htm
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    En yüksek oyu alan 2 takım yarışmada kalacak onun oylaması.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.