< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Stanley geri toplama çağrısını amerikapostam.com da bulunan ABD posta adresine göndertmeyi ve ordan da bugün itibari ile Türkiye’ye sokup getirtmeyi başardım. Ücretsiz ürün olmasına rağmen gümrük vergisi ve kargo ücreti ile beraber 17 usdye 2 kapağı getirtebildim. Stanley Global yada Kutupayısının Türkiye için bir şeyler yapacağını düşünmüyorum. İsterseniz sizde deneyebilirsiniz ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Kutupayısı: Keşke tüm müşterilerimiz sizin gibi olsa beyefendi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 10 Ocak 2025; 19:28:3 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kutupayısı bugün termos kapağını kargoya vermiş. Gelsin bakalım hangi kapağı yolladılar. |
|
|
|
Bu yeni form Türkiye dahil. |
|
Aşağıdaki link üzerinden talep açtım. Birkaç fotoğraf, fatura gibi detaylar isteniyor. Talep onaylandı ve kapağı alıcı ödemeli olarak gönderdiler. Ben farklı bir modelin uyumlu kapağını göndereceklerini düşünüyordum ancak aynı kapağı gönderdiler. Kapağı inceleyince eskisine göre bir fark da göremedim açıkçası. Tasarımsal olarak birebir aynı. Belki contası vs. değişmiştir diye umut ediyorum. |
|
Hocam sen yanlış yapmışsın yeni üretim kapak farklı tasarımda butonlu değil, açılır kapanır kapaklı ve slim yapıda. Kısacası tehlike sorunu senin kapakta devam ediyor yabancı linkten kayıt oluştur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 24 Ocak 2025; 20:43:33 > |
|
![]() From the StanleyCups community on Reddit: Received recall lid. This is pretty disappointing. https://www.reddit.com/r/StanleyCups/comments/1hkrdnb/received_recall_lid_this_is_pretty_disappointing![]() From the StanleyCups community on Reddit: New recall lid = disappointment https://www.reddit.com/r/StanleyCups/comments/1hk93po/new_recall_lid_disappointment< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 24 Ocak 2025; 23:22:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 24 Ocak 2025; 23:37:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |