Bildirim
Stanley Termos 1 Litre 199,95 TL A101
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geleneksel Donanımhaber Forum termos şenlikleri başlasın.
Buradan yağmalar gibi alıp 300 TL'ye satacak Sahibinden ve Letgo'culara sevgilerimi (!) iletiyorum -
Bizim a101de gördüm bunu gelmiş şimdiden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online'dan alsak iptal olur mu? -
Gelmiş derken hocam satılıyor mu?
Ev termos doldu ahahha
Fiyat iyi gibi, almayı düşünüyorum. -
düneyn mirgosta 450ml termos mug 24,95 e gördüm
ama rafta kalanın kullanımlık bir yanı kalmamıştı -
İhtiyacım yok ama alaşım var
bilmediğimden soruyorum, bunları kamp vs. için mi alıyorsunuz?
Bunu ben de çok merak ediyorum. -
Valla ben bu ürünü Pazartesi akşamı aldım 199'a. Ortada bir tane duruyordu bomboş. Çöktüm direkt üzerine. -
Hocam misal akşam sahile gidip oturacaksın 4-5 arkadaş. Koy bir termosa sıcak suyunu, diğerine full dem çayını. 20 bardak falan çayın sıcacık hazır oluyor.
Ya da uzun yolda soğuk su arama derdin olmaz yazın.
Ben misal kokteyli direkt içine yapıyorum sonra çıkıyorum yazın sahile. Saatlerce mis gibi soğuk kokteyl yanımda.
Kamp falan şart değil gayet hayatın birçok alanında iş görüyor. -
Bende ayni sekilde ayin 1i gibi edindim termosu hatta sasirdim insertte opmayan termos nasil oluyo diye.
verin şundan sipariş kafanız rahat olsun 24 saat suyu kaynar tutuyor denendi. aliexpress.com
US $14.34 30% OFF|500/750/1000/1500ml Russian Outdoor Thermos Bottle Portable Large Capacity Insulated Cup Military Style Vacuum Flask|Vacuum Flasks & Thermoses| - AliExpresshttps://www.aliexpress.com/item/32983995005.html?cv=815660&af=886947&utm_campaign=886947&aff_platform=link-c-tool&utm_medium=cpa&afref=https%3A%2F%2Ftrade.aliexpress.com%2ForderList.htm%3Fspm%3Da2g0o.home.01010.4.6f752145kphDPe&sk=mr6wR6CC&aff_trace_key=a5298759e63d428c96d4d03b57b488e1-1596639146046-01542-mr6wR6CC&dp=768054a36224b043a72a2ee8f6ac24f1&terminal_id=5e6c5461fbd9421b8bb1ef8ac8b1987d&utm_source=admitad&utm_content=815660&aff_request_id=a5298759e63d428c96d4d03b57b488e1-1596639146046-01542-mr6wR6CC
-
Bayramdan önce 2 markette de gördüm ama 200 tl olduğunu öğrenince almadım.. Bir metal kutuya 200 tl verilmez bana göre; bu yüzden de satın almadım -
A101'e özel üretim olabilir. İyice bilen birine kontrol ettirmek gerek yoksayukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi ev termos dolu ama randuman sıfır. -
stanley hastaları gelir birazdan
Şu ekonomik ortamda ne kadar ucuz olursa olsun termosa bilmem neye para yatırmak bence mantıklı değil. Varsın çay biraz soğusun, su biraz ısınsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ülke ekonomiksinin yerlerde ve önümüzünde belirsiz olduğu şu günlerde, farkettim ki artık sıcak fırsatlara daha az giriyorum çünkü sadece temel ve gerçekten yaşamak için ihtiyacım olan şeyleri alıyorum. Onlarıda gidip bim ve a101 den en ucuzu alıp çıkıyorum.
Fiyat güzel hoş fakat termos benim yaşamak için ihtiyaçım olan birşey değil. Teşekkürler. |
Geleneksel Donanımhaber Forum termos şenlikleri başlasın.
![]() Buradan yağmalar gibi alıp 300 TL'ye satacak Sahibinden ve Letgo'culara sevgilerimi (!) iletiyorum ![]() |
Bayramdan önce 2 markette de gördüm ama 200 tl olduğunu öğrenince almadım.. Bir metal kutuya 200 tl verilmez bana göre; bu yüzden de satın almadım
|
Hatirlatmam gerekirse, sicak firsat basliklari, basligi acilan urune ilgisi olup da piyasa fiyati altina bulundugunda basvurulan forum bolumleridir , insanlarin sahsi olarak ne kadar parayi neye layik gordugu, gerekli gereksiz tartismasi yaptigi yerlere donusmesi mevzuyu son derece luzumsuz bir noktaya goturur
Mesela ben basliga yazan bir kac arkadasinin ekonomi durumunu degerlendirmesini, kendilerince bir metal kutuya (onlarin deyimiyle) su kadar bu kadar fiyat bicmesini gormek istemiyorum. Eger baslikta sergilenen urunu almaya niyetliyseniz, daha once alanlardansaniz, teknik/performans vb bilginiz varsa ya da ogrenmek istiyorsaniz yazin , fakat yazmis olmak icin yazip durmanin manasi yok |
Şu ekonomik ortamda ne kadar ucuz olursa olsun termosa bilmem neye para yatırmak bence mantıklı değil. Varsın çay biraz soğusun, su biraz ısınsın.
|
Evet arkadaşlar daha önce aldığı fiyatı yazmayan kaldıysa lütfen yazsın.
|
Ulan dışarı çıkıp eve gelsen 100 lira çıkıyor. Uzun yıllar kullanacağı evdiyalik termosa mı 200 lira vermek mi müsriflik ? Cahil cahil konuşmayın. Herkesin ilgi alanı farklı.
|
Ilk giden alamaz. Su sekilde dusunelim, kimse kapida hangi urun icin orada oldugunu bilmiyor bir baskasinin, bir cok firsat urunu var. ikincisi , sen benden once siraya girmissindir ama iceride senin de istedigin urunu ben senden evvel bulurum, yine ben alirim
Birinin elinden almadikca , yahut bir kisinin aldigini anlik kenara koydugunda onu alip gitmedikce bu kisinin yaptigini neden ayipladiniz anlamadim Belki ben olayi yanlis anladim ve o yanlis uzerinden bunu yaziyorum ama anladigim bu sekilde Kapidan ilk giren icerideki tum urunler icin sadece bir avantaj yakalar ama istedigi urunu her zaman magazaya ilk giren alamaz ki |
13 ağustos 00.01 gibi internetten aldığım ürün dün onaylanmıştı. Bugün ise MH arayarak üründe deformasyon olduğunu ve siparişimin iptal olduğunu para iadesi yapacaklarını ilettiler. Aynı anda 2 arkadaşım daha sipariş vermişti bilin bakalım ne olmuş? Onları da gün içinde arayarak siparişlerinin iptal olduğu bilgisi geçilmiş. Uucuza ürün satıyorum diye ortalıkta dolaşıyorlar sonra da böyle kafalarına göre siparişleri iptal ediyorlar.
Çakallık gördüm de böyle çakallık görmemiştim. ![]() |
Benzer içerikler
- ticket geçen marketler ankara
- kim gb ister puan hilesi
- yudum egemden hile
- tod süper dolu paket
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X