Şimdi Ara

Stanley 470 ML TERMOS - 399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Stanley 470 ML TERMOS - 399 TL

Link: https://www.a101.com.tr/ev-yasam/stanley-termos-matara-470-ml-acik-yesil/

Açıklama: Özellikle okulların açılması ve ofislern hibrit modele doğru geçmesiyle birçok kişi okula ve iş yerine gidiyor ve bence artık dışarda kahveye çaya boşuna para vermeye gerek yok. Stanley markası termos konusunda kendini kanıtlamış bir marka kullandığım bu modelin fiyatı son dönemin en ucuzu ve sanırım artık stok bitiriyorlar yeni fiyat için. A101'de buldum kesinlikle iyi fiyat ve tasarruf ürünü olduğunu düşünüyorum dandik dandik termoslara para vermektense bu markayı tercih etmiştim ve memnunum.

Özellikler:

Kapasite: 0,47 Lt

Boyutlar: Yükseklik: 20.3 cm Genişlik:7.6 cm

Ağırlık: 320 gr

Sıcak 5 Saat

Soğuk 7 Saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiersen_ -- 27 Eylül 2022; 10:43:23 >

• Komsumuz iki tane aldi. Ikisi de ezik geldigi icin iade etmis bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben memnunm ofise götürüyorum 5-6 saat tam performans gösteriyor sonra yavaş yavaş ısı kaybı oluyor ama fazlasıyla yeterli kalıyor benim için 10 saate kadar

|| AMD Ryzen 5600 || MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi ||MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO || Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200Mhz Cl32 White || Arctic Freezer Duo 34 White || Cooler Master TD500M White || Corsair RM1000X || 512GB NVMe + 4TB HDD || LG 27GL83A-B ||
  • Tiersen_ kullanıcısına yanıt

15 derece sıcaklıktaki açık havada ne kadar süreyle içilebilecek lezzette sıcak tutabilir?

4-5 saat civarı diyebilirim çünkü genelde 9 10 derece sıcaklıkta en az 40 45 dk yürüyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.