Şimdi Ara

Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard hatası acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. dell laptopum var. biraz önce biranda klavyem gitti. şuan ekran klavyesiyle yazıyorum. aygıt yöneticisinde klavyelerde "Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard" isimli bir sürücü var ve çalışmadığı için hem klavyem hem touchpadim çalışmıyor. "yardım"da bu sürücüyü kaldırıp tekrar kurun diyordu. kaldırdım ama kuramıyorum... .s bu driverı nerden bulabilirim. lütfenyardım edin......

not: klavye biosta çalışıyor. ve klavyeye birşey dökülmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseven97 -- 5 Ocak 2013; 19:19:30 >

• arkadaşlar biraz önce de sistem geri yükleme yapayım dedim, geri yükleme tamamlandı, bilgisayar kapatılırken takıldı, usb mouseun ışığı gitti. Reset attım, açtım, açılmadı .ss lütfen yardım edin. Bilgsyr açılıyor aa ekran gelmiyor, lüttfen yardımmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, şimdi laptopun pilini çıkarıp, direk şarj aletiyle çalıştırdım ve açıldı . Sistem geri yükleme tamamlandı diye bir uyarı aldım ve gerçekten tamamlanmıştı. Ama klavyenin bozulmasından sonraki bir zaman dilimine... ,s (bundan sonra hergün geri yükleme noktası oluşturacağım .s ) Velhasıl klavyem hala çalışmıyor... Yardımlarınızı esirgemediğiniz için de teşekkürler......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • driverscan ile sürücüyü indirdim. şimdi de başka bir sorunlu klavye gösteriyor. napacağım ben
  • Hala düzelmedi, ekran klavyesyle sürünüyorum... Bilgsyr açıldığına touchpad çalışıyor ama klavyeden herhangi bir tuşa basınca tekrar bloke oluyor. Biosta çalışıyor. Yani donanımsal değil. Bios ayarlarından önerebileceğinz birşey varmı? Artık son çare format herhalde.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.