Şimdi Ara

Îstanbul üni fen edebiyat fakültesi (Okuyanlar gelsin bi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ortam nasıl güzelmi . Yada okul olaraktan derslikler iyimi . Boş boşuna okumuş olmayız değilmi o kadar çalış kazan sonra güzel olmasın okul fena koyar adama bu yüzden soruyorum :)

• up
  • Oradan mezunum. Her kesimden, düşünceden öğrenci var. Okulun bulunduğu bölge İstanbul'un güzel yerlerinden biri. Ancak binalar eski. Öyle yeni, cam gibi binalar yok. Ama bu benim daha çok hoşuma gidiyordu. Farklı bir hava katıyor. Kalabalık bölümler için amfiler var. Ama bazı bölümler normal sınıf ortamında ders görür.
    Siz hangi bölüm düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Oradan mezunum. Her kesimden, düşünceden öğrenci var. Okulun bulunduğu bölge İstanbul'un güzel yerlerinden biri. Ancak binalar eski. Öyle yeni, cam gibi binalar yok. Ama bu benim daha çok hoşuma gidiyordu. Farklı bir hava katıyor. Kalabalık bölümler için amfiler var. Ama bazı bölümler normal sınıf ortamında ders görür.

ben psikoloji istiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiccA35

quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Oradan mezunum. Her kesimden, düşünceden öğrenci var. Okulun bulunduğu bölge İstanbul'un güzel yerlerinden biri. Ancak binalar eski. Öyle yeni, cam gibi binalar yok. Ama bu benim daha çok hoşuma gidiyordu. Farklı bir hava katıyor. Kalabalık bölümler için amfiler var. Ama bazı bölümler normal sınıf ortamında ders görür.

ben psikoloji istiyorum :)

İyi bir bölüm. Sizin yapacağınız en doğru şey psikoloji bölümü hakkında bilgi almak. Devlette mi, özel sektörde mi çalışmak istiyorsunuz? Bu alanlarda iş imkanları neler?

Okulun güzelliğine gelince... Bu göreceli bir konu. Bence ortam iyi olabilir. Ama siz memnun kalmayabilirsiniz bu ortamdan. İmkanınız varsa bizzat gidip görebilirsiniz.

• Güzel değil. Bahçesi desen 25 X 25 metre topu topu. Onda da 24 saat sigarakeşler tüttürüyor. Sınıflar yeni sayılmaz. Isıtma sistemi iyi. İnterneti çok yavaş (derslerde bile). Ders aralarında gidip Beyazıt kampüsünde takılırım dersen iyi. Orası çok güzel, çam ağaçları, uzun yeşillik falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.