Şimdi Ara

Stalker ShOC Türkçe Paket (Yeni) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
779
Cevap
3
Favori
53.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam önemli olan tamamını senin yapıp yapmaman degil yapılmış bir şeyi geliştirip kullanılabilir yapıp emek verip ortaya somut birşey çıkarman ve herkesle paylaşman. asıl önemli olan budur. senin yaptığın bence büyük bir iş. kimse uğraşıp ta bedavadan karşılıksız kimseye birşey vermiyor artık. veren kişi sayısıda oldukça az. o yüzden senin ugraşman emek vermen yeterlidir benim için. diğer arkadaşlar içinde öyle oldugunu umuyorum.
  • @themanyax;

Dostum zor bir şeyin üstesinden gelmişsin, bayağı altyazı vardı oyunda. Türkçe oynamak eminim daha zevkli olacaktır. Ellerine sağlık.
  • Saygılar hocam, herkesin bu mükemmel oyunu anlayarak oynamasını istedim. Elimden geldiği kadar yaptım.

Oynayan arkadaşlara tavsiyem PDA daki ansiklopediyi okumaznız, hikayeyi çok güzel açıklıyor.

Herkese iyi oyunlar....
  • Elinden geleni yaptığından şüphem yok zaten.

Çok doğru, herkesin İngilizce bilgisi konuyu kavrayabilecek kadar iyi değil. Bu özel oyunu anlamadan bitiren o kadar çok insan var ki...
    Ansiklopediyi de çevirmen çok iyi olmuş. Tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum.

Saygılar.
  • hocam ufak bir sorunum var yardımcı olursan sevinirim.
    oyunu yükledim gamespot sitesinden önce v4 sonra v5 i indirip sırayla yükledim. sonra crack sitesinden v5 crackini indirip ilaçladım. 1.5 için olan yamanı indirdim kurdum oyunu açtım. ancak videoda altyazı göremedim. oyuna girdim diyaloglar türkçe olmuş ama pda de tanıtım yaparken yine türkçe altyazı göremedim. sonra gitar çalan elemanların yanına gittim sadece gülüşme yazıyordu. sanırım rusça oldugu için o kısımda altyazı yok. orasını anladım fakat diger kısımlarda neden yazı görünmüyor onu çözemedim. açılış videosunda altyazı görünmeme sorunu bir tek bendemi var yoksa herkeste mi görünmüyor. son olarakta altyazılar biraz hızlı geçiyor yani adam bir cümleden diger alakasız cümleye geçiyor gibi geldi bana yinede tam emin degilim. şu an ki en büyük sorun videoda yazı görememem ve pda tanıtımı kısmında adamın konuşmlarının tr olmaması. yardımını bekliyorum.

• Tekrar ufak bir açıklama yapayım.

Oyundaki video altyazıları sadece 1.003 versiyonunda çalışıyor, eğer hem video hem de diyalogları altyazı ile oynamak istiyorsanız sadece 1.003 yamasını yükleyin. İlk sayfadan da 1.003 için ayarlanmış altyazı modunu kurun.
    Video altyazıları 1.005 ile çalışmıyor, oyunun scripti uyuşmuyor, çalıştırılamıyor, o yüzden 1.005 yüklerseniz sadece hikaye diyalogları türkçe olacak.

Eğer beni oku dosyasındaki adımları tam olarak yaparsanız sorunsuz kurulum gerçekleşecektir.

Ben bu modu oblivion ve akm ile denedim çalışıyor, yukarıda bir arkadaşımız stalker complate modu ile denemiş onda da sorunsuz çalışmış. Lütfen kurulum adımlarını tekrar yapılandırın. Ve istediğiniz patchi yükleyerek oyunu kurun.

Olası bir hatada uyguladığınız adımları buradan belirtin, sorunun kaynağını belirleyelim bizde.

Saygılar..
  • oyunu komple silmeden 1.003 güncellemesi yapsak sorun olur mu dersin ?
  • Sanırım olmaz, sıfırdan yüklemen gerekebilir.
  • Evet olmadı. Saveleri alıp sıfırdan yükleyecegim :)
  • on numero...
  • 1.003 yaması ile 1.005 yaması arasında çokta büyük bir fark varmı?
    Eğer öyle aman aman bir fark yoksa bende oyunu sileyim ve 1.003 yaması ile kurayım.
    O zamanda Complate mod uyuşmazsa bak sen işe?
  • Arkadaşlar 1.003 ile 1.005 arasında çok büyük farklar yok sadece oyunda bir kaç fix var onu halletmişler oyunun yapısını düzenlemişler.

Oyun Stalker Complate modu ile şu an için tam uyumlu değil, oyundan atmalar ve hatalarla karşılaşabilirsiniz. Ben çalışmalarına başladım. Ayarlamaya çalışıyorum şu an.

Saygılar...
  • Eklentiyi Steam'de kurmayı deneyen var mı?

Edit: Denedim ben sorun yok fakat, fsgame.ltx dosyasını true-true olarak değiştirmemiz gerektiğini söylemişsiniz. Değiştirdiğimiz zaman oyundaki kayıtlar sıfırlanıyor, değiştirmeden denediğimde ise eklentide herhangi bir bozulma göremedim. true-false'daki false'u true yapmak tam olarak ne için gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arubaluba -- 13 Mayıs 2010; 18:26:28 >
  • hocam oyunu kurdum 1.0001 ve 1.0003 updatedi yaptım hangi yamağı kurcam simdi
  • Mod kuracak mısın?
  • ne modu mutliplayer için filan mı ? önce singplayer bitiriyim oyunu mod ne içinki aklım karıstı simdi
  • Tamam hocam senin kafan karışmasın, önce oyunu ardından 1.005'i kur, ardından bizim ilk sayfadaki TAM modunu 1.005 için olanını kur. Saygılar...
  • hocam o mode videolarda alt yazı yok filan deniyordu

1.005 yamayı kurup tam modumu kuruyim şimdi hocam

saygılar..
  • Hocam altyazı yok ama ben sana kendim bizzat çeviririm. :)

1.003'de bazı hatalar var ve bilmeyenlerin canını sıkabilir, o yüzden diyorum sayın hocam.

Sonsuz saygılarımı sunuyorum...
  • peki hocam dedigin gibi olsun 1.005 kurup doya doya oynuyorum teşekkürlerimi sunuyorum..

Aslında hepimiz bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızları görebiliyor o yüzden dolayı en içten saygılarım sizinle
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.