Merhaba arkadaşlar: Geçen gün tv1 de Stalingrad adlı belgesel yayınladılar.Stalingrad savaşında yer alan askerlerin ağzından savaş anlatılıyordu.3 gün boyunca akşamları 1 er bölüm yayınladılar.Hepsini izleyemediğim için internetten izlemek istiyorum ama hiç biryerde çıkmıyor.Stalingrad adında bir film çıkıyor.Acaba bu filmin başka adı falan mı var.Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Herkese iyi günler.
onu bilmiyorumda, o stalingrad filmide sağlam bir filmdir. 93 yapımı
Band Of Brothers-Kardeşler takımı
ingilizce yanlış olabilir 10 bolumluk dizi izleyin kaçırmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Satriykon
Band Of Brothers-Kardeşler takımı
ingilizce yanlış olabilir 10 bolumluk dizi izleyin kaçırmayın
stalingradla ne alakasıvar
@lethegrn Hocam bana biraz eski gibi geldi film. @satriykon Sağol hocam.O diziyi izledim.Çok hoşuma gitmişti. Evet arkadaşlar sorudan kopmayalım.Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: VforVendetta37
Merhaba arkadaşlar: Geçen gün tv1 de Stalingrad adlı belgesel yayınladılar.Stalingrad savaşında yer alan askerlerin ağzından savaş anlatılıyordu.3 gün boyunca akşamları 1 er bölüm yayınladılar.Hepsini izleyemediğim için internetten izlemek istiyorum ama hiç biryerde çıkmıyor.Stalingrad adında bir film çıkıyor.Acaba bu filmin başka adı falan mı var.Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Herkese iyi günler.