Şimdi Ara

Stajyer Mühendis'e Kötü Muamele ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu forumun ekmeğini çok yemiştim zamanında şimdi size bir derdimi anlatmak istiyorum.2019 mezuna kalıp 2020 de üniversiteye yerleştim. Mühendis olarak stajıma başladım. Fakat ustalarımın bana kötü muamele gösterdiğini düşünüyorum. Geçen teknisyen bana neden erken giyindin diye sordu. Çıkmama yarım saat varken ben hiç cevap vermedim yanındaki abide aynı şekilde sordu ona da hiç cevap vermedim. Sonra çaydanlıktaki çayı döküp dökmediğimi sordular. Bende döküp dökmediğimi bilmediğimi söyledim. ÇIkmama üç dakika varken bu olay gerçekleşmişti. Bana diyen yine aynı abi (yaşça benden büyük olduğundan abi diyorum) ''Erken hazırlanmayı biliyorsun ama çayı dökmeyi bilmiyorsun dedi. Bende ona sende giyinmemişsin dedim. Oda bana sen bana karışamazsın tarzı bir şey söyledi. Ertesi gün teknisyen olayı mühendise söyledi. Mühendiste bana bence haklı olarak ustalarına karşı dikkatli davran bende staj da kazma kürek yapmıştım dedi. Arkadaşlar daha stajımın bitmesine daha zaman var.Birkaç olay daha yaşadım.Ben şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar. Fikri olan var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.