Şimdi Ara

Stajyer Mafya (Naz Elmas - Hilmi Cem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Naz Elmas, Ebru Güzel, Lemi Filozof ve Survivor programının eski kazananlarından olan Hilmi Cem'in yer aldığı komedi filmi, buişten hiç anlamdıkları halde Rusmafyasına bulaşan 3 kafadarın komedi dolu öyküsünü beyazperdeye taşıyor.

Birol ve Ayhan birbirlerini çocukluktan tanıyan iki arkadaştır. Beceriksiz halleriyle de ün salmış olan ikilinin katıldığı bir düğün, hayatlarını tamamen alt üst edecektir. Birol'u zamanında işsiz olduğu için terk eden sevgilisi Gamze, başkasıyla evlenmiştir. Düğünden ayrılırlarken görüntüleri İstanbul2un en azılı mafya üyelerine benzeyince işler karışmaya başlar. Artık Ayhan ve Birol, istemeden de olsa yeraltı dünyasının içine girmişlerdir. Ancak bu dünyaya dair öğrenmeleri gereken çok şey vardır. Saflıklarıyla beceriksizlikleri birleşince, birbirinden komik maceraların üst üste gelmesi an meselesi olur.

• siz izlemeyin diye ben izledim arkadaşlar çok kötü bir film. ne konu, ne oyunculuk hiçbir şey yok. tavsiye etmiyorum.
  • Hilmi kim lab

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunculukla zerre alakasi olmayan kisileri oyuncu diye dizilere doldurduklari icin Turk dizi piyasasindan sogumustum, sinemaya da el atmislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç günde çektiler bunu survivordaki çocuk değilmi bu survivor yeni bitti
  • ok sahnesinden sonra hızla kapattım.
  • Emek veriliyo bu filmlere içi dolu olsun bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antika İntikam (Ahmet Alp Altay)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.