Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcd12341 -- 3 Ağustos 2022; 13:21:57 >

• Hocam çok zor deniliyor. Üniversite sınavından kat be kat fazla çalışma gerekiyormuş diye duydum. Gerçekten öyle mi?

İnsanın o karmaşık sistemini gördüğünüzde ne hissettiniz?

Kendimi ezberim çok iyi değil diye bilirim ama biyolojiyi kimyayı çok seviyorum. Çalışmada sıkıntı olmaz ama ezberden yana sıkıntı çekermiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilosopo kullanıcısına yanıt
    evet tıp zor üni sınavından da daha çok çalışıyorsun ama severek geldiysen güzel bi şekilde okursun.üni sınavına çalışırken sürekli benzer soru tiplerini çözüp duruyosun bi de sene boyunca 2 sınavı bekliyosun ama tıpta öyle değil komiteler 5-6 haftada bir oluyor.her çalıştığın sınavda mesleğe dair birçok şey öğreniyosun bu da gerçekten mutlu ediyor insanı.ezber önemli aslında ama olay tamamen ezber değil yani mantığını da kullanman gerekiyor çoğu yerde çünkü sistem ve işleyişi iyi öğrenmen lazım.ezberini zamanla geliştirebilirsin.ayrıca tıpı seviyorsanız yazın çok klasik bi cümle ama tıpa gelip sürekli hayattan bezmiş,ben niye geldim diye sızlanan tipleri görünce insan söylemeden edemiyor.
  • Hocam hangi üniversitede eğitim aldınız, kısa bir bilgi verir misiniz?
    Sıralamama bakarak Akdeniz Tıp'ın gelmesi çok olası arada 130 kişi falan var. Önerir misiniz eğer bilginiz varsa? Tşkler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SavaşMeydanında1Tutsak S kullanıcısına yanıt
    ben van yyü tıptayım.akdeniz tıp baya zor diye biliyorum.sınav sistemlerini iyi araştır tercih yapmadan önce her fakültenin geçme notu ve belli kuralları farklı olabiliyor.mesela 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi veya baraj sistemi gibi.akdeniz tıpta kalan çok oluyor diye duymuştum ama en iyisi orda okuyan birine sorman olacaktır imkanın varsa gidip görmen de çok iyi olur.ayrıca akdeniz tıp plastik cerrahi alanında çok iyi.yüz nakli,2 kol 1 bacak nakli vs. zaten haberlerde de izlemişsindir.
  • abcd12341 A kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam. Elimden geldiğince araştırma imkanlarımı kullanacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abcd12341 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Hayatta başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıralamam 9.700 istanbulda yaşıyorum sizce istanbulda özel mi yoksa trakya muğla denizli devlet tıp mı daha mantıklı olur ?
  • Hocam doğuda bir kardiyolog ortalama maaşı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.