Şimdi Ara

stajyer avukata laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. yakın zamanda stajyer avukat olarak bir büroda işe başlayacağım , büro laptopum olması gerektiğini söyledi. laptop piyasasından pek haberim yoktu fiyatlar uçmuş.Vatan'a gittiğimde oyun düşünmüyorsan apple öneriyorum kesinlikle dedi. internetten yaptığım araştırmalarda apple'a o paraları vermektense çok daha iyi özelliklerde üstelik üst düzey oyun oynayabileceğim laptoplar buldum ve seçenekleri 3 e kadar indirdim. sizden ricam bu 3 ü arasından hangisini almalıyım(oyun çok oynamasam da arada açtığımda iyi performans almam benim için önemli.)

    monster 1

    monster 2

    https://www.epey.com/laptop/lenovo-legion-y520-80wk010ytx.html

    bunların yerine bu fiyatlarda önereceğiniz laptop tavsiyelerine de açığım ve ayrıca sizce bu paraları verirken hepsiburada ve gittigidiyor gibi sitelere güvenebilir miyim , garanti hizmetleri nasıl ? cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim :)







  • Size önerim mx150 ekran kartlı modelleri araştırmanız. Söylediğiniz modeller iyidir fakat tasıma konusunda hantal kaçabilir. Sadece büroda duracaksanız mantıklı olabilir. Ama çanta ve çantanın içinde bilgisayar ile birlikte oradan oraya koşuşturacak iseniz mx150 ekran kartlı daha mobil bir bilgisayar almalısınız.
  • bütçe nedir ? mosterların ses kalitesini beğenmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.