Bildirim
STAJDAYIM ONERI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kafa topu, bilardo _____________________________ Leyla ile Mecnun/Ben de Özledim/İşler Güçler/Kardeş Payı/Kyle XY/Prison Break/Dexter/Person of Interest/Sherlock/Breaking Bad/Supernatural/Fringe/House M.D./
True Blood/Da Vinci's Demons/The Mentalist/Skins/Misfits/Blue Mountain State/The Dead Zone/The Inbetweeners/Chuck/Spartacus/Shameless/Family Guy/
How I Met Your Mother/The Walking Dead/Arrow/The Vampire Diaries/Death Note/Alphas/Revolution/Lost/Heroes -
-
sabah 8 aksam 5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
alchemy _____________________________ -
Bende Stajdayım çok canım sıkılıyor işte yok _____________________________ Dostu Düşmanıda Biliyoruz Sessizliğimize Ve Öfkemize Bulaşmayın çArşı -
aynen sirtimda agriyor sandalyede oturmaktan
Ben kulakligimi takar tenha kosede uyurdum zaman hizlica gecerdi yada bi is cikarsa giderdim bitince cikar gezerdim dene.
masabasinda oturuyorum yanımda sef vae lavabo hariç cikmiyorum ne diyip cikicam zaten kulaklikta takamam saygisizlik olur
alt yazı film dizi izle _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X