Şimdi Ara

staj yeri bulamadım (makine müh.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul avrupa yakasında yaşıyorum. dolayısıyla bu taraftaki fabrikalara bakıyorum. staj yeri aramaktayım. mercedese başvurdum ama çok düşük ihtimal beni çağırmaları. sizce başka hangi firmaya başvurmalıyım cv de güzel gözükebilecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İTÜ tarzı bir okulda okumuyorsan cv'de güzel gözükecek firmalara torpilsiz girmen imkansız gibi bir şey , iyi bir firmada staj yapacağım diye kafaya takarsan yaz sonu bakmışsın staj yapamadan tatili bitirmişsin. Seçici olma uygun olan yere git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faithl3ss -- 3 Nisan 2017; 16:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithl3ss

İTÜ tarzı bir okulda okumuyorsan cv'de güzel gözükecek firmalara torpilsiz girmen imkansız gibi bir şey , iyi bir firmada staj yapacağım diye kafaya takarsan yaz sonu bakmışsın staj yapamadan tatili bitirmişsin. Seçici olma uygun olan yere git.

Ne alaka NKÜ de okuyorum stajımı mercedesde yaptım geçen sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernos4

quote:

İTÜ tarzı bir okulda okumuyorsan cv'de güzel gözükecek firmalara torpilsiz girmen imkansız gibi bir şey , iyi bir firmada staj yapacağım diye kafaya takarsan yaz sonu bakmışsın staj yapamadan tatili bitirmişsin. Seçici olma uygun olan yere git.

Hocam mercedese basvurdum kabul etmediler. 3.02 ortalama vardı halbuki. Referansim yok acaba bu yüzden mi oldu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: Hernos4

quote:

Hocam mercedese basvurdum kabul etmediler. 3.02 ortalama vardı halbuki. Referansim yok acaba bu yüzden mi oldu?

Benimde referansım yoktu . Ama onlar bizim okula kadar gelip konferans yapıyolardı stajer almak için . Hatta geçendede mezun olacaklar için iş alımı yapmaya gelmişlerdi bizim okula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hernos4 H kullanıcısına yanıt
    Hangi okul hocam? Odtu, bogazici, İTÜ falan mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İktisat Vs Makine
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.