Şimdi Ara

Staj ile ilgili (Ciddi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba direk konuya giriyorum bilişim teknolojileri yazılım öğrencisiyim mağlum lise son stajımı hastanede yapıyorum lağkin problemim şu ben bu hastaneye girebilmek için ailemizin tanıdığı bir doktor ile girebildim ve hastane bana herhangi bir ücret vermiyor ağır işlerde çalışıyorum ve diğer tüm stajyerler hiç bir şey yapmamalarına rağmen parayı cebe indiriyor 2 gün önce bir arkadaşım beni aradı kendisi otelde muhasebe staj yapıyor ve yanındaki stajyer işi bırakmış boş yer olduğunu söylüyor beni çağırdı girebilirmişim bende gitmek istiyorum ama beni hastaneye sokan doktor çok uğraştı ona ayıp olur diye düşünüyorum (bu arada aile durumum o kadar iyi değil babamın bir sürü borcu var ve ben ona yük oluyorum para bu yüzden lazım) işte bu yüzden biraz kafam karışık şimdi hastaneden çıkıp otelde staj yaparsam hem paramı servis ücretimi yemek her şey onlardan olucak ve sorunsuzca stajımı yapabilecem ama çıkarsamda durum böyle babamla konuştum oda göndermek istiyor ama doktora ayıp olur diye göndermiyor. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lephantis -- 14 Kasım 2013; 9:36:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chow XIII

merhaba direk konuya giriyorum bilişim teknolojileri yazılım öğrencisiyim mağlum lise son stajımı hastanede yapıyorum lağkin problemim şu ben bu hastaneye girebilmek için ailemizin tanıdığı bir doktor ile girebildim ve hastane bana herhangi bir ücret vermiyor ağır işlerde çalışıyorum ve diğer tüm stajyerler hiç bir şey yapmamalarına rağmen parayı cebe indiriyor 2 gün önce bir arkadaşım beni aradı kendisi otelde muhasebe staj yapıyor ve yanındaki stajyer işi bırakmış boş yer olduğunu söylüyor beni çağırdı girebilirmişim bende gitmek istiyorum ama beni hastaneye sokan doktor çok uğraştı ona ayıp olur diye düşünüyorum (bu arada aile durumum o kadar iyi değil babamın bir sürü borcu var ve ben ona yük oluyorum para bu yüzden lazım) işte bu yüzden biraz kafam karışık şimdi hastaneden çıkıp otelde staj yaparsam hem paramı servis ücretimi yemek her şey onlardan olucak ve sorunsuzca stajımı yapabilecem ama çıkarsamda durum böyle babamla konuştum oda göndermek istiyor ama doktora ayıp olur diye göndermiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Seni işe alan doktorla konuş. Aynen bunları anlat işte. Anlayışla karşılayacaktır.

Hatta şey falan de;
    Yapmak istediğim, çalışmak istediğim ortama daha uygun orası. Ya da ne bileyim, orayı da görmek istiyorum de.

• quote:

merhaba direk konuya giriyorum bilişim teknolojileri yazılım öğrencisiyim mağlum lise son stajımı hastanede yapıyorum lağkin problemim şu ben bu hastaneye girebilmek için ailemizin tanıdığı bir doktor ile girebildim ve hastane bana herhangi bir ücret vermiyor ağır işlerde çalışıyorum ve diğer tüm stajyerler hiç bir şey yapmamalarına rağmen parayı cebe indiriyor 2 gün önce bir arkadaşım beni aradı kendisi otelde muhasebe staj yapıyor ve yanındaki stajyer işi bırakmış boş yer olduğunu söylüyor beni çağırdı girebilirmişim bende gitmek istiyorum ama beni hastaneye sokan doktor çok uğraştı ona ayıp olur diye düşünüyorum (bu arada aile durumum o kadar iyi değil babamın bir sürü borcu var ve ben ona yük oluyorum para bu yüzden lazım) işte bu yüzden biraz kafam karışık şimdi hastaneden çıkıp otelde staj yaparsam hem paramı servis ücretimi yemek her şey onlardan olucak ve sorunsuzca stajımı yapabilecem ama çıkarsamda durum böyle babamla konuştum oda göndermek istiyor ama doktora ayıp olur diye göndermiyor. Sizce ne yapmalıyım?

kosarak git ne takacam doktoru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Seni işe alan doktorla konuş. Aynen bunları anlat işte. Anlayışla karşılayacaktır.

Hatta şey falan de;
    Yapmak istediğim, çalışmak istediğim ortama daha uygun orası. Ya da ne bileyim, orayı da görmek istiyorum de.

+1 Kesinlikle bunu yap. Doktor okumuş adam anlayışla karşılayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.