Biz sizin Fenerbahçeliliğinizi sorgulamadık, sorgulamıyoruz da. Ama siz sadece kendinizi Fenerbahçe'li sanıyorsunuz. Söylemeye çalıştıklarını da düzelterek tekrar yazayım, siz o bu şu hiç fark etmez, gelip geçicisiniz. Onun bunun sözcülüğünü yaptığınız sürece ve Fenerbahçe kulübü başkanıyla bu yolla mücadele etmeye çalıştığınız sürece dışlanmaya mahkumsunuz. Stada gelip maçını seyreden hiç kimsenin huzurunu kaçırmaya da hakkınız yoktur. Hiç kimseden daha "Fenerbahçeli" de değilsiniz, olamazsınız.
Benim sorduğum soruya cevap veremediğin sürece o yazdıklarının tamamı fasa fisodan ibarettir onu da bilesin.
Şimdi tekrar soruyorum, oradan buradan alıntı yaparak cevap vereceğine kendi fikrini yaz, eğer gerçekten konu hakkında bir fikrin varsa tabi. Yani eğer gerçekten bir bireysen ve kendi iradenle karar verebiliyorsan.
Bu şahısın F Blokta şahsına 6 adet koltuğu olduğu kulüp tarafından açıklanmıştır. Bu doğru mudur? Eğer doğruysa neden başka bir kombine kartla E Blok'ta bulunmaktadır? Kime ve neye hizmet etmektedir?
O koltuklar kim tarafından hangi parayla aldırılmıştır meselesine de girmedim henüz dikkatini çekerse... Çünkü vereceğin muhtemel cevabı tahmin edebiliyorum. Yan tribünden göğsüne bıçak fırlatılıp o bıçakla sağa sola saldıran adam, o kombinelerin parasını da kesin yolda bulmuştur.
Oradan buradan alıntı yaptığımımı nerden çıkardın,merak ediyorum.Bizim Fenerbahçeliliğimizi diğer platformlarda sorgulayanlar sizlersiniz.Ayrıca "Fenerbahçeli" olup olmadığıma sen karar veremessin.Ben o kadar deplasmanlara gideyim,Avrupa'ya gideyim,gerek Fenerium'dan gerek grubumun ORJİNAL ürünlerini alayım,kötü gününde takımım SONUNA KADAR destek olayım,sen gel bana burda Fenerbahçeli değilsin de ?Adalet bu mudur?Onun bunun sözcülüğünü yaptığımız yok.Sefa abimize gereksiz cezalar veriliyor,sonuna kadar da tepkimizi koyuyoruz.F blokta 6 adet koltuğunun olmasının ne gibi ilginç bir yanı olduğunu anlayamadım.Biraz açarsan sevinirim.Bir arkadaşından dostundan kombinesini alıp E bloğa geçmiş olamaz mı ?Burda ki büyütülecek olayı anlayamadım açıkcası.Ayrıca gencfb.org'da açıklamalar yapılıyor.Biraz takip edersen herşeyin cevabı orda çok daha net olarak veriliyor. Sorarım sana, Koskoca FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI küçücük,200-300 kandırılmış gençler dediği grubu hedef haline getirmiştir? Resmi siteden resimlerini yayınlatıp,laf yetiştirme derdine düşmüştür?
R harfini söyleme problemiyle bile dalga geçen bir grup. İnsanın özrüyle dalga geçecek kadar kendinden geçtiler. Gerçi daha sonra açıklama yapıp özür dilediler ama rakip taraftarlara da iyi malzeme verdiler. Antifb sitelerinde bu pankart gözüküyor.
Kulübe gönderilen şikayetlerden birkaçını görmek istiyorsanız:
Taşkınlık yapmak takıma yarar sağlamadığı gibi, zarar veriyor. Her grup ve taraftarı için bu durum böyledir. Bunlara dikkat etmeyen bir grubu ben niye seveyim? İleride Aziz Yıldırım gidince herşeyin kesileceğini, GFB'nin düzeleceğini sananlar yanılıyor. Kendine dikkat etmeyip düzen vermedikleri sürece bu tür olaylar hep yaşanacaktır. O zaman kime bahane bulacaksınız?
@MeTaLiTY Bu olayla ilgili bir açıklama yapıldı,bu şahıslardan gruptan çıkarıldı. İstersen açıklamayı bulabilirim.
Herşeye bi açıklamanız var zaten ne zaman kötü bir olay olsa ya uzaklaştırırlar yada bizden değildir diye savunmaya geçerler yada bıçağı gögsümde sektirip geri göndercektim diye sapma sapan bir açıklama yapılır.
quote:
Orjinalden alıntı: Hez_x
@MeTaLiTY Bu olayla ilgili bir açıklama yapıldı,bu şahıslardan gruptan çıkarıldı. İstersen açıklamayı bulabilirim.
Açıklamayı biliyorum.
Tekrar söyleyim. Sorun sadece Gfb değil. Taraftar gruplarının ortak sorunu bu. Aziz Yıldırım gider, sevdiğiniz biri gelse de önlem almazsanız sorunlar yine ortaya çıkar. Taraftar gruplarından nefret edilme sebepleri belli zaten.
Taşkınlık, Koro halinde küfür, Kavga, Lider kadronun cepleri doldurup kendilerini düşünmeleri, Takım lehine tezahurat yapılırken kendi lehine de tezahurat yapmaları.
Ben bu sebeplerden dolayı sevmiyorum. Sen sevebilirsin, saygı duyarım. Bizim beklentimiz başkalarını rahatsız etmemeniz. Kulübe gelen şikayetlere bakıp daha dikkatli olmalısınız.
Taraftar grupları olmasa,stadda nasıl birlik sağlanacak ?Her kafadan 1 ses çıkacak.Koro halinde küfür her stadda vardır,olacakta.İnsanların ordaki atmosferin etkisiyle küfür etmesi doğal birşey.Bunu engellemeninde bir olağanı yok.
Varken birlik sağlıyor musunuz? Siz yine bestenizi söyleyin, tezaburat yapın ama dediğim sebeplere de dikkat edin. Bu çıkan kavgalar Avrupa maçında olursa Tff ve Pdfk gibi ucuzdan geçiştirmezler. Cebinde bıçakla stada giren şahısların bir daha stada sokulmaması gerek. Bugün basit bir kavga gibi gördüğümüz olay, yarın ölümle sonuçlanırsa istediğin kadar bahane üret öleni geri getirmez. Ufak tefek küfürlerin dışında koro halinde küfür engellenir. Cezalar ağır şekilde uygulanıp küfüre karşı bilinçlendirilirse neden azalmasın?
Stadda besteleri başlatan ve bitiren grup GFBdir.Yıllardır böyledir bu.Gruplar GFBye uyarlar.Ama o kadar çok grup varki... Ayrıca cebinde bıçakla giren şahıs GFBli değil.Her kimse Allah belasını versin onun.Stadda küfürü engellemek saçma olur açıkcası.Gidip evinde izleyebilirsin küfürleri duymak istemiyorsan.Stadda küfürü engellemek imkansızdan da öte. Dediğim gibi olay yine GFBnin üstüne yığılmaya çalışıyor.
Küfürü engellemenin saçma olduğunu söylemek Küfür tv'den duyulmuyor sanki?
Küfürü engellemek saçma, duymak istemiyorsan evinde izleyebilirsin, Küfür engellensin, cezalar ağır şekilde uygulanıp bilinçlendirilsin.
Düşüncelerimizi belirttik. Daha da uzatmak istemiyorum artık konuyu.
Lig Tv televizyondan duyulabilecek çoğu küfürüsün sesini kısıyor zaten. Evet küfürü engellemek saçmadır,diyelimki çok önemli 1 maç ve kaybettik.Küfür etmeden sinirlerimi atamam.Ne yapayım ?Gidip rakip takım taraftarlarıyla kavga mı edeyim ?
Kapansın burda konu.
quote:
Orjinalden alıntı: Hez_x
Evet küfürü engellemek saçmadır,diyelimki çok önemli 1 maç ve kaybettik.Küfür etmeden sinirlerimi atamam.Ne yapayım ?Gidip rakip takım taraftarlarıyla kavga mı edeyim ?
Bahaneye bak. Sinirini küfür ederek atan taraftar. Bayan basketbol maçında bile niye bu kadar çok küfür edildiğini şimdi anlayabiliyorum. Ben de diyordum böyle tipler var mı? Maalesef varmış. Yazık.
Evet küfür ederek atarım.Anladıysan sorun yok o zaman.Sana da yazık.Yarın birisi sana gelip ana avrat sövünce de yazık senin gibi tiplere dersin.
Stadlarda küfür etmeyi normal karşılayıp bununla övünen tipler bana küfür etse ne olacak? Üste mi çıkacak? Beni mat mı edecek? tribünlerden soğutursunuz anca. Eğlencelerde havaya ateş açan magandayla stadlarda küfür etmeyi marifet sayan tiplerin arasında hiç fark yok. Ortak özellikleri çevrelerine rahatsızlık vermek.
Stadlarda yıllardır küfür ediliyor.1 yıl boyunca oynanan maçların küfür edilmeden bitenleri 1 elin parmaklarını geçmez.Övündüğü mü nerden çıkardın ? Tribünde 1 şey yaptığınız da yok zaten."Ayağa kalkmayan cimbomlu olsun" dediğimiz de bile ayağa kalkma nezaketini göstermeyen adamlar tribüne gelse ne olur gelmese ne olur ?
Tamam işte biz de bu küfürlerin artık kalkmasını istiyoruz. Yıllardır ediliyor diye kalkmasını niye istemeyelim? Bak sen de övünülecek değil diyorsun.
quote:
Tribünde 1 şey yaptığınız da yok zaten."Ayağa kalkmayan cimbomlu olsun" dediğimiz de bile ayağa kalkma nezaketini göstermeyen adamlar tribüne gelse ne olur gelmese ne olur ?
Yaklaşık 30 bin kombine satıldı. 1 şey kategorisine girmiyor mu bu? Kulübe bütçe açısından müthiş katkı. Taraftarlık sadece 90 dakika bağırmak mı? İsteyen oturarak izler, isteyen de kalkar. Bu kişinin kendi tercihi. Tek tip taraftar profili mi istiyorsunuz? Sizin gibi düşünmedik diye "tribüne gelse ne olur"muş. Ne kadar sığ düşünce. Taraftarın nasıl maç izleyeceğiyle taraftarlığı sorgulanmaz. Premier ligde 90 dakika ayakta kalıp bağırıyorlar mı sanıyorsun? Türkiye, Yunanistan, Portekiz ve Güney Amerika liglerinde taraftar profili birbirine benzer. Ancak İspanya, İngiltere ve Almanya liginde sürekli tezahurat yapan göremezsin. Maçın gidişine göre izler veya tempo tutarlar. Bu ülkelerde: Bunlar ne biçim taraftar; bir bağrıyorlar, sonra oturuyorlar gibi bahaneleri yoktur heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: silencer01
quote:
Orjinalden alıntı: OzCrash
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_eagle
fener yönetiminin ve taraftarının bu denli özeleştiri yapabiliyor olması çok yerinde.
yeri geldi bu forumda çarşı grubu yüzünden onlarca insanla tartıştık zaman zaman kendi takımımın taraftarlarıyla bile. çok gereksizmiş. çarşı gfb bu tür taraftar grupları dağıtılmalı önceliklede çarşıdan başlamalı bu temizliğe.
GençFenerbahçeliler yönetimden destek almayan tek grup bunları yönetim istedi bıçaklı elemanı demiyorum. Yönetim gfb grubunu istemiyor daha doğrusu aziz yıldırım, Liderlere tribünü açmıyor Sitelerinde veya Otobüslerinde GFB yazısını gördükleri anda siliyorlar Gençlerbirliği maçında %90 Genc fenerbahçeli arkadaşlar %10 Unifeb adlı grub vardı ve Site o %10luk Unifeb'in fotoğrafını çekip sitelerinde yayınladılar biz her zaman desteğimizi veririz açıkça söyliyim bizi bitirmeye çalışıyorlar bu kadar konuşayım..
GFB'nin yönetimden destek almadığı kesin de kimden aldığını sorgulamak lazım. Bakın metinde açıkça ne deniyor:
Bu fotoğraflardan eli bıçaklı Kadir Taşan isimli bu futbol teröristinin stadyumda kimlerle birlikte olduğu ve neye hizmet ettiği net bir biçimde görülmektedir. Kendisine ait maraton F Blok 25. sıra 2-3, 26. sıra 1-2-3-4 nolu kombine kartları bulunan bu şahıs E Blok 7. sıra 15 nolu kombine kartla stadyuma girmiş ve gerek maç sırasında gerekse bıçaklı kavga anında E blokta bulunmuştur.
Bu durum hakkındaki fikriniz nedir? Bu şahsın gerçekten o kombinelere sahip olacak maddi imkanı var mıdır? F Blokta şahsına (!) ait 6 adet koltuğu olmasına rağmen neden başka bir kombine kartla E Blok'ta bulunmaktadır?
Sefa nın ameliyatını ve bütün ilaç masraflarını bedavaya acıbadem de oldugunu düşünürseniz azcık tahmin yürütebilirsiniz.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme