Şimdi Ara

Stadyum - Arda kırmızı kart - verilmeyen (net) bir penaltı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Her sene aynı senaryo degilmi?Ayhan arkadan faul yapıyor sarı kart yok.Hakemler gördügünü çalsa bu maçta gs 2 kırmızı kart 7-8 sarı kart görürdü.Fb ve gs maçlarında gasp edilen haklarımızın haddi hesabı yok.Yurt dışından hakem getirmekten başka çare yok.
  • hakemlerin hepsi .... bi takıma husumetiniz olur da bu kadar da belli edilmez ki ardaya zorla kart verdi
  • Penaltıyla alakası yok.
    çakar
  • Penaltı falan değil.
    Yiğit
  • arda neden görmedi kırmızı ?
  • Bal gibi penaltı
    loko
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penaltı menaltı yok ağlaşmasın kimse. Dibinde ki Tslu futbolcu bile itiraz etmedi. Omuz omuza mücadele de uçup gidiyorsan kendi futbolcuna bahane bulacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

Penaltı menaltı yok ağlaşmasın kimse. Dibinde ki Tslu futbolcu bile itiraz etmedi. Omuz omuza mücadele de uçup gidiyorsan kendi futbolcuna bahane bulacaksın.

serkan topu kurtarmış tam o sırada arkadan omuz atılarak yere düşürülüyor.Ceza sahası içinde olunca buna penaltı denir.
  • serkan topu falan kurtarmış değil, herhangi bir penaltı yok. bunlar da penaltı olacaksa sorun var.

ardaya ayhana sarı kart verildi ilk seferde diyelim ki maç içerisinde her iki pozisyonda da sarı kart verilmesi gerektiğini söyledim, ne olurdu?
  • Şu penaltı poziyonu herkesle sonuna kadar tartışırım...Ona penaltı demeyen vatandaşın nekdar futboldan anladığını gösterdiğini düşünüyorum...Çakarda beni şaşırttı erman ne dedi acaba şu pozisyonada penaltı değil diyosanız gerçekten pessssss
  • Galatasaraylıların bu pozisyona çıkıp da "penaltı vardı" diyecek halleri yok haliyle :)
    Yorum farkı ...katılan arkadaşlar da olabilir mi bilmiyorum
  • Ben izledim pozisyonu benim futbol anlayışıma göre kesin penaltıdır, adamın topla alakası yok uzaktan hızla koşarak direkt adama giriyor.
    GS'li olduğu için söylemiyorum, aynı şeyi Beşiktaş'lı bir oyuncu yapsa yine penaltı derdim.
    Ama gelelim Ferrari'nin pozisyonuna orda omuz omuza mücadelede oyuncu yere düşünce kırmızı ve penaltı olurken bu pozisyonda devam...!
    Daha diyecek başka birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastSoldi3r

Ben izledim pozisyonu benim futbol anlayışıma göre kesin penaltıdır, adamın topla alakası yok uzaktan hızla koşarak direkt adama giriyor.
    GS'li olduğu için söylemiyorum, aynı şeyi Beşiktaş'lı bir oyuncu yapsa yine penaltı derdim.
    Ama gelelim Ferrari'nin pozisyonuna orda omuz omuza mücadelede oyuncu yere düşünce kırmızı ve penaltı olurken bu pozisyonda devam...!

Sence bu haftaki Beşiktaş-Kasımpaşaspor maçındaki Ferrarinin pozisyonu penaltı mı hocam?+kırmızı kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

Penaltı menaltı yok ağlaşmasın kimse. Dibinde ki Tslu futbolcu bile itiraz etmedi. Omuz omuza mücadele de uçup gidiyorsan kendi futbolcuna bahane bulacaksın.

serkan topu kurtarmış tam o sırada arkadan omuz atılarak yere düşürülüyor.Ceza sahası içinde olunca buna penaltı denir.

Serkan topu falan kurtarmadı. Çaprazına doğru attı topu dolayısıyla Gs defans oyuncusunun da koşu yolu orası. ORada nüans farkı var işte. Bunu da Gs' ın aleyhine geliştiği için de söylemiyorum. Böyle düşünüyorum ben. Ama penaltı verse hakem çokta itiraz etmem. Anlık birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: LastSoldi3r

Ben izledim pozisyonu benim futbol anlayışıma göre kesin penaltıdır, adamın topla alakası yok uzaktan hızla koşarak direkt adama giriyor.

Sence bu haftaki Beşiktaş-Kasımpaşaspor maçındaki Ferrarinin pozisyonu penaltı mı hocam?+kırmızı kart

Şöyle diyim Serkan'la Sarp'ın pozisyonu penaltı değilse Ferrari'ninki hiç değildir.Kırmızı kart zaten olmamalı.Ferrari'nin hareketi penaltıysa Sarp'ınki de olmalıdır.
    Bana göre.

• Bu pozisyonda, Ferrari'nin pozisyonda penaltı değldi. Ferrariye penaltı verdiği için atmak zorunda kaldı. Basketbol değil bu futbol tabi ki bu tarz ikili mücadeleler olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaLer

Bu pozisyonda, Ferrari'nin pozisyonda penaltı değldi. Ferrariye penaltı verdiği için atmak zorunda kaldı. Basketbol değil bu futbol tabi ki bu tarz ikili mücadeleler olacak.

Aynı pozisyon gs için olsa kesin penaltı verilirdi.Burda beşiktaşlılarda fb lilerde penaltı diyor.
  • Serkanı topu ayağından aşıp avantajını kaybetti sarpın müdaheleside çok sert değil hakem burada şöyle yorumlamış olacak "serkan topu açtı bıraktı kendini yere" diye ki penaltı vermedi.
  • Mustafa Kamil Abitoğlu’nun az düdük çalarak ikili mücadelelere izin vermesi, karşılaşmanın zevkli, heyecanlı ve gollü geçmesini sağladı.
    Serkanın pozisyonu penaltı.(Metin Tokat)

Abitoğlu’nun avantajlara dikkat etmesi, topun daha çok oyunda kalmasını sağladı. Cale’nin topla bilerek elle oynaması sonrası pozisyonu önce avantaja bırakması, oyun durduğunda ise kartını çıkarması doğruydu. Kendisine üst üste yapılan faullere sinirlenen Arda’nın, taç çizgisi kenarında Gabric’e kayarak yaptığı faulde, sarı-kırmızlı oyuncuyu uyarmak yerine kartını çıkarmalıydı. Trabzonspor’un Tayfun’la bulduğu gol ilginçti. Ceyhun’un vuruşunda top Keita’nın ayağından sekerek Tayfun’un önünde kaldı. Ceyhun serbest vuruşu kullandığında ve Keita’nın ayağından sektiği anda Tayfun rakip savunmanın arkasından hareketlendiği için gol nizamiydi.
    Maç berabere devam ederken Galatasaray ceza alanında topa doğru hareketlenen Serkan’ı koşarak yandan gelen Mustafa Sarp şiddetli şarjla yere düşürdü. Sarp’ın topla oynama niyeti yoktu. Penaltı vermeliydi. Oyunun çabuk başlamasını geciktirdiği için Arda’ya sarı kartını kullanması doğruydu. İlk yarıdaki kartını göstermediği için Arda kırmızıdan kurtuldu. Abitoğlu oyun genelinde iyi götürdüğü maçın, sonralarına doğru gösterdiği gereksiz kartlarla maçı sıkıntılı bitirdi.(Milliyeten alıntı)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.