Şimdi Ara

staddan ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önceden hiç stada gelmedim yarın kısmet olursa bilet alıp çarşamba günkü maça gelmek istiyorum uçakla gelip uçakla gideceğim şorum su maç 18:45 de başlıyor sanırsam yada 18:30 uçak biletimi saat 23.35 e alsam staddan sabiha gökçene yetişebilirmiyim tahmini olarak saat 9 civarı bitse maç ki o kadar da sürmez yaklaşık ikibuçuk saatten fazla vaktim var sizce yetişebilirmiyim biliyorum çıkış çok kalabalık oluyor erken çıksam biraz staddan falan yardımcı olursanız sevinirim

• Sabiha Gökçen biraz uzak stada hocam.

Aracınız yok sanırsam takside bayağı yazar.

4.Leventten Sabiha Gökçene otobüsler var 21:10,22:30 saatleri var size uyanlar.

Yetişir misiniz bilemiyorum çünkü hat uzun sürüyor.

4.Levent-Tepeüstü-Uydukent istikameti.
  • arkadaşım maç 19.30da başlayacak.. 21.30da biter.. uçağa yetişmen imkansız.. ertesi gün dönebilirsen öyle yap.. birde sabiha gökçene gitmeyi düşünüyosun iyice imkansız olur o şekilde... erken çıksanda maçtan yetişememe durumun var.. öyle bi riske girme derim
  • Nereden geliyorsun bilmiyorum ama Sabiha gökçen'e gidene kadar AHL'ye gitsen daha kısa sürer herhalde.
  • arkadaş büyük ihtimal sabiha gökçene daha uygun bilet buldu ama AHL ye de gitse yetişemez bence.. chek-in yapsa bile önceden, 30dk kala uçağa almaya başlıyorlar, birde bi ton kontrol falan yapılıyo.. staddan çıkmak zaten ayrı bir dert.. zor iş yani aynı gün dönmek.. uçak saatleride 11buçuk en geç.. şöyle 1de falan olsaydı sorun olmazdı
  • Yetişemezsin 2 bucuk saate, zaten ucuştan yarım saat oncesınde orda olman lazım 2 saat desen yetmez fener maçı olmasa belki ama söyle olabilir maçın bitimine 15 dakika kala cıkacaksın metroyla mecıdıyekoy ordan metrobusle uzunçayır ordanda o saatlerde gecen bir sabiha gokcen otobusu bulman lazım iett'nin sitesine bakabılırsın yinede çok zor yani yetişmen.
  • evet arkadaşlar pegasustan alacağım gidiş geliş %40 indirim var oda sadece sabiha gökçen çıkıyor saat 23.35 den sonrada uçak yok heralde sabah 6 ya alıcam sabaha kadar yatarım hava alanında sabahta biner gelirim yardımlarınız için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Yetişemezsin 2 bucuk saate, zaten ucuştan yarım saat oncesınde orda olman lazım 2 saat desen yetmez fener maçı olmasa belki ama söyle olabilir maçın bitimine 15 dakika kala cıkacaksın metroyla mecıdıyekoy ordan metrobusle uzunçayır ordanda o saatlerde gecen bir sabiha gokcen otobusu bulman lazım iett'nin sitesine bakabılırsın yinede çok zor yani yetişmen.

arkadaş gerçekten olayı iyi özetlemiş
    yetişmen imkansız,uzunçayırdan-sabiha gökçen 1 saati bulacaktır bu mantıkla yola çıkarsan maç bittikten sonra 1buçuk saatte uznçayırda olman gerekir oda imkansız kaldıki bunlar olsa bile akşam saatlerinde sabiha gökçene her otobüs gitmiyor
    sana tavsiyem daha geç saatteki bir uçuşlara bakan yada en mantıklısı ertesi gün gitmen

• En mantıklısı 1 gece kalman avrupa yakasında sultanahmet civarında oteller boş şuanda 20-30 € 'ya oda bulabilirsin hem sabah kalkar kahvaltını yaparsın birde oraları gezer gidersin Bu fiyatlara yer bulamazsan bana pm at yine yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.