Şimdi Ara

Stablex Kripto [Akbank İştiraki] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
35
Favori
14.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akbank 10-10 kampanyasını öyle bir hazırlamış ki, hak kaybına uğramamak adına avukat tutup sözleşmeyi inceletmek gerekiyor.

İlk olarak, 1. maddenin (a) fıkrasında kampanyanın 1 Eylül 2026 00:01 – 30 Eylül 2026 23:59 tarihleri arasında geçerli olduğu yazıyor.

Fakat aynı maddenin (i) fıkrasında “Kampanya dönemi boyunca (1 Ağustos 2026 - 31 Aralık 2026) çekme işlemi gerçekleştirmemiş olmaları gerekmektedir.” deniyor.

Burada hangi tarihi baz almamız gerekiyor? Kampanya 30 Eylül’de mi bitiyor, yoksa 31 Aralık’a kadar mı devam ediyor? Ayrıca kampanya 1 Eylül’de başladıysa, (i) fıkrasında neden başlangıç tarihi 1 Ağustos olarak belirtilmiş, onu da anlamadım.

Bir de asıl kafama takılan konu 10.000 TL’nin ne zamana kadar içeride tutulması gerektiği.

(i) fıkrasında 31 Aralık’a kadar çekim yapılmaması gerektiği yazıyor. Buradan 31 Aralık’tan sonra parayı çekebileceğimizi anlıyoruz fakat

(j) fıkrasında, ödül dağıtımı süresince kripto varlık bakiyesinin 10.000 TL’nin altına, TL veya kripto çekimi nedeniyle düşmesi durumunda hak edişin sonlandırılacağı yazıyor.

Burada kafam karıştı. Eğer çekim yasağı 31 Aralık’ta bitiyorsa, neden ödül dağıtımı devam ederken de 10.000 TL’nin altına düşmememiz gerekiyor?

Şartları en kötü ihtimal üzerinden yorumlarsak, kampanya 31 Aralık’ta bitiyor, ilk ödül sonraki 14 iş günü içinde geliyor ve ardından 10 ay boyunca her ay 1.000 TL ödül dağıtılıyor. Bu durumda son ödül yaklaşık Ekim 2027’de ödenmiş oluyor. yani işin özeti kampanyaya katılmak için yatırdıgımız 10bin 14 iş günüde ekle en geç 21.10.2027 yapıyor anca bu zaman çekebiliriz diye yorumladım ben bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz beyin fırtınası yaparız Stablex Kripto [Akbank İştiraki] 

adamlar kendileri bile karışık oldugunu anlamış sözleşme detayını açarken Detaylı koşulları kampanyaya katılmadan önce inceleyin. yazmış Stablex Kripto [Akbank İştiraki] 

kaynak: https://stablex.com.tr/kampanyalar/10-10-kampanyasi

Stablex Kripto [Akbank İştiraki]

Stablex Kripto [Akbank İştiraki]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex7 -- 6 Eylül 2026; 2:40:35 >

• Vortex7 kullanıcısına yanıt

Adam gibi araştırıp geri dönüş yapsınlar diye yazılı olarak dün akşam mail atmıştım, hemen geri dönüş yapmışlar ama bakıp incelesinler diye linkini de gönderdiğim kampanya ile alakası olmayan başka bir kampanya ile karıştırıp öyle cevap yazmışlar. Öncelikle ilk kampanyada işin doğrusunu öğrenip, sonra da ikinci kampanyayı soracağım ve buradan ilan ederim. Bir pislik yaparlarsa , buna karşılık bu verdikleri yazılı cevap da elimde kanıt olarak durmuş olacak

1 Ağustos 2026 - 31 Aralık 2026 şartı, hoşgeldin 5k kampanyası için geçerli olan bir şartdı. Değiştirmeyi unutmuşlar bence, kopyala yapıştır yapmışlar. 10k kampanyası için 1 Eylül 2026 - 30 Haziran 2027 olması gerekirdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet son ödül geldiği zaman satılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: necmettin44

yeni 1 kampanya var 100 k alıma 1 k veriyor. toplamda 1 m hacim yapılacak 10 k para kazanacağız.

Bayadır var komisyon düşünce şuan ki kampanyalar varken kimse yapmaz.

Geçen hafta Akbank mobilde 0 komisyon kampanyası çıktı katıldım ama yine de komisyon almaya devam ediyor sizden almıyorsa yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Eylül 2026; 15:22:26 >

Ödül kazanımı en yüksek işlem hacmini gerçekleştiren ilk 100 kişi ile sınırlıdır.  üstüne birde alım satım komisyonu var alınacak risk değil hocam bence.

Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Ben de bir 10 binlik usd alayım o zaman ne kaybederiz ki :D

Orijinalden alıntı: ongunbey

1 Ağustos 2026 - 31 Aralık 2026 şartı, hoşgeldin 5k kampanyası için geçerli olan bir şartdı. Değiştirmeyi unutmuşlar bence, kopyala yapıştır yapmışlar. 10k kampanyası için 1 Eylül 2026 - 30 Haziran 2027 olması gerekirdi.

kampanya akbank tarafından suistimale çok açık, destek taleplerinede a yazıyorsun b kampanyasının özetini yazıyorlar kopyala yapıştır, katılacak arkadaşlar telefonla bizzat arayıp teyit etmeli.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

senin bu mesajını aynen müşteri hizmetlerine attım.

Hiç beyinlerini uğraştırıp da yormamak adına hiçbir soruya cevap vermeden aşağıdaki iletiyi direkt kopyala yapıştır yaparak geri dönüş yapmışlar

Merhaba,

1–30 Eylül 2026 tarihleri arasında geçerli kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle Stablex mobil uygulamasındaki kampanya ekranında bulunan “Katıl” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Kampanya’ya kampanya tarihleri arasında üye olmuş ve Türkiye'de yerleşik bankalar aracılığıyla en az 1 TL transfer ederek hesap doğrulamasını tamamlamış ve farklı bir kampanyaya katılımı bulunmayan tüm bireysel kullanıcılar (“Kullanıcı”) katılabilir.

Katılımınızın ardından Stablex cüzdanınıza tek seferde 10.000 TL transfer etmeniz ve tek seferde 10.000 TL tutarında kripto varlık alımı yapmanız halinde toplam 10.000 TL’ye kadar ödül kazanabilirsiniz.

Ödülünüz, kampanyanın sona ermesinden sonraki 14 iş günü içerisinde başlayacak şekilde, 10 ay boyunca aylık 1.000 TL olarak hesabınıza tanımlanacaktır.

Ödül hak edişinizin devam edebilmesi için:

• Ödül dağıtım süresince kripto varlık bakiyenizin TL veya kripto varlık çekimi nedeniyle 10.000 TL’nin altına düşmemesi,

• Her ay en az bir kripto varlık alım veya satım işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Alım-satım işlemlerinden kaynaklanan kâr veya zarar hak edişinizi etkilemez. Kolay Al-Sat ve Gelişmiş Al-Sat üzerinden verilen emirler kampanyaya dahildir; yalnızca gerçekleşen işlemler dikkate alınır.

Başka bir kampanyaya katılımı bulunmayan bireysel kullanıcılar için geçerlidir ve ilk 5.000 kişiyle sınırlıdır. Kripto varlık yatırma işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmez.

İşlem ücretlerini adresinden inceleyebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz olması halinde 7/24 bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Stablex Çözüm Merkezi

https://www.stablex.com.tr/destek/limitler-komisyonlar-ucretler

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

100 k olsa deneyeceğim ama..:)

Yazıyor yani kripto koduyla üye olursak vermez bunu gibi üye olurken kod yazmamak lazım herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

10-10 devam ediyor mu hocam.ben saat 11:30 gibi katılım sağladım ve işlem yaptım. 5000 kota dolunca katıl butonu pasif mi oluyor?

10-10 halen görünüyor zaten 5-5 çok uzun bile sürdü.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.