Bildirim
SSli Nereyi yazayım sizce (TM) SS LI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
edebiyatı 35 diye gördüm, yuh lan nasıl 3bin gelmiş diye hayret ederken sonradan fark ettim -
Bahçeşehir tam burslu geliyorsa dusunmeden yaz gelmiyorsa ankara yaz
Kardeş git edebiyat profesörü ol
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Kardeş sen nasıl bişeysin gözünü seveyim o edebiyata nasıl çalıştığını bana özelden yaz çok ihtiyacım var tmciyim -
hocam bahçeşehiri kesin yaz şansını dene. İStanbul hukukla ankara hukuk arasında bence fazla fark yok. Şehir seçimi yap -
Oncelikle neerede okumak istedigine karar ver derim.Hangi sehir seni mutlu eder onu dusun ama ankarayi yazmani tavsiye ederim ozel yazmaktansa.Eger ankarada okumak istemem.dersen.istanbul olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pm atar misin
quote:
Orijinalden alıntı: sa ben cewat
Bahçeşehir tam burslu geliyorsa dusunmeden yaz gelmiyorsa ankara yaz
Kardeş o 1500 civarı imiş ya
Hocam pm attiniz tesekkurler ama mesaji kapamissiniz ulaşamıyorum
O zaman puanının yettigi tam burslu ozelleri arastir kafana yatmazsa ankara yaz, o siralamayi ist. hukuka verme derim, tabi karar senin hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Bustercyl
Oncelikle neerede okumak istedigine karar ver derim.Hangi sehir seni mutlu eder onu dusun ama ankarayi yazmani tavsiye ederim ozel yazmaktansa.Eger ankarada okumak istemem.dersen.istanbul olabilir.
Hocam açıkçası ankara boğucu geliyor. Ama ankara hukuk da aklımı çeliyor ne yapsam bilemedim :)
ulaşabılırısınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X